Kararsızım ne olur yardım edin:((

sizi istemeyeni siz de istemeyin.

cesaret edemezseniz esaretine girer boyun eğersiniz.

elinizi taşın altına koyun bence. bir insan sizi seviyor olsa karakterli net biri olsa bu böyle olmazdı.
mesleğiniz var ailenizde yanınızdadır. şimdiden sırtlanmayın bu yükü yol yakınken dönün.

Blöfse ne yapmalıyım? Değilse ne yapmalıyım.Kalmıyım mı evde..Yoksa kovayım mı onu..Ev kadınındır ya otellerde kalamadı tabıı.Bende su an anam babamda kalmak ıstemıyorum.sıRF ALISKANLIK BENDEKI farkındayım

Benim yuzumdenmıs degısmesının nedeni.Her konuda sıkayet benden ya..Aılemden yana.Kendısı sütten cıkma ak kasık.Ne desem nasıl konussam anlatamıyorum.Üstüne dusuncede bulunmadık hınt kuması zannedıyor kendını

Ben olsam çoktan açmıştım davayı ama siz ayrılmak istemiyorsunuz belli.
Bu durumda bir şey olmamış gibi davranmalısınız bence, o konuşsun dursun kendi kendine, sizden tepki gelmeyince elbet bıkacaktır.
Şart falan yok istiyosan boşa deyin, hayatınıza devam edin, önemsemeyin dediklerini, çünkü sizi korktuğunuzu gördükçe artıracaktır baskıyı.
Naparsa yapsın ondan sonra.

blöf olup olmaması sizi bağlamaz. her halükarda boş boş konuşmasın ne yapacaksa yapsın, evden de gitsin. hem boşanacağım diye yırtınacak, hem de siz mi gideceksiniz evden. "benimle konuşma artık, ne yapman gerekiryorsa yap, beni de rahat bırak" deyip çekin restinizi.

Sanırım ergenliğini atması fazla uzun sürmüş eşinizin. Aklı başında değil yada evliliği laylaylom sanıyor.

Nasılda harcamışsınız herşeyi 8 ayda, geriye döküntü kalmış sengözlerimebaksanab

o adamdan bir nane olmaz, ben olsam kesinlikle ondan önce başvururdum avukata ve avukata aratırdım onu. o andaki yüz halinide görmek isterdim. zaten seni seviyorsa boşanmamak için yalvarır (tabi bu kadar bencil bir insanla devam edebileceksen ), yok sevmiyorsada yapacak birşey yok zaten

Boşanmaktan korkuyorum desem.Çok şükür aılem yanımda.Maddi durumum ıyı ama.Gelıcek kaygım var.Ne olucak dıye?Boslukta gıbı olucam sankı.Ablamda kalınca oyle oldum.Daha sındıremedım ıcıme ..Blöfle basladıgını bende tahmın edıyorum.Ama benı kaybetmeyı goze almıs buna ınandıramıyorum kendımı..Ben sevgıyı cok ayrı bır sey zannedıyordum.Vazgecılmem zannedıyordum.Ben salagımdır.İlk ilişkim ilk evlılıgım belkı de ondan sacmalam

evlilk kötü de olsa eğer insan bağımlı bir kişiliğe sahipse boşanmak zordur. ama insan kendine güvenen özgüveni gelişmiş kendini daha değerli bulan bir kişilik ise kötü bir söz bile boşayabilir kocasını.
evden onu gönderin. toplayın valizini koyun kapının önüne değiştirin anahtarı da.

ne yazık ki hayatın en acı dersi kimsenin vazgeçilmez olmadığıdır. eşiniz de vazgeçilmez değil. inanın bu kadar korkacak bir şey yok. hele sizin koşullarınız (işiniz aileniz) şanslı sayın kendinizi. muhtaç, mecbur değilsiniz. hayatınızı heba etmenize değmez..

altinlar saklaniyor
babaniza maas soruluyor
hicte iyi niyetli davranislar degil bunlar
babanizin yaninda calisiyorsunuz cok normal
eksik maas aliyor olabilirsiniz
hem niye sizden para bekliyorki
annesi calissin yetmiyosa parasi allah allah!!!!!

Aynı evin içinde kendinize bu eziyeti niye yapıyorsunuz ki.
Çok istiyorsa boşanın.
Bu kadar yalvarmayla ne olacak haliniz.
En kötü karar ,kararsızlıktan iyidir.
Ayrıca eşiniz zaten kararını vermiş.
Madem öyle ayrılsın.
Hatta siz ayrılsanız ne güzel olur.
Eğer şart şurt gerekiyorsa, şu saatten sonra o şartları siz koymalısınız.
Ki devam etme ihtimali varsa düzelerek devam etsin.
Kabul ettiğiniz aşamadan sonra daha da kötü olacak herşey.
Bence hçbirşeyi kabul etmeden çekin resti.
Hatta siz ayrılın.

Yok yok bu adamla ömür geçmez.
Hala ne yapsam diye düşünüyormusun ?
İşin var , ailen yanında desteğin var 1 dk bile durma..

ne aşkı ne sevgisi be?delimisin sen yuh artık!!!ondan önce davran,git avukata aç boşanma davasını,gerisini o düşünsün...geriye asla bakma,ailen yanında,işin var,çocuğun yok...

rabbm yardımcınız olsun.........
boşanmaya hazır değilim tekrar denemk istiyorum dersen çok yıpranırsın ,üzülürsün,pişman olursun.....
öncelikle eşin ana kuzusu olmayacak,kaynananın ellerini üzerinden çekecksin buda çok zor gibi ..

yaa canım bu kadının maaşı yokmu eşinden kalan,başka çocukları yokmu ..yok yani sürekli para para nedir bu ya ....tarlayamı ekiyosunuz siz bu parayı anlamadımki insan neden oğlunun yuvasını bozar!!!!!!!!

ya arkadasim, hadi ilkinde konusalim fln demissiniz. kurtarmaya calismissiniz da artik ustune gitmenin anlami var mi? adam sizi gozden cikartmis. sart fln bahane. zaten yapamayacaginizi bildigi icin bunlari one suruyor. ki siz sebep olmus olun. boyle evlilik mi olur? sizin ona ne mecburiyetiniz var? o sizi istemiyorsa sizin her ne sebeple olursa olsun bu evliligi yurutmeye calismaniz kadinliginiza, onurunuza yazik etmek olur. altinlarinizi almanin caresine bakin ve sepetleyin gitsin anasina. siz arkasindan kostukca zaten degeriniz kalmamis gozunde. istenmeyen o olsun siz degil.

ortalik erkek kayniyor. sizi sevmeyen , deger vermeyen adami tutmaya gerek var mi? boyle olacagina hic olmasin daha iyi. kurtarin kendinizi. Allah yardimciniz olsun...

adam coktan sizin ozguveninizi kurutmus. o korkmuyor bosanmaya da siz niye korkuyorsunuz??? anasi diyordur oglum sana kiz mi yok, aliriz kizoglan kiz bir tane...
sizin neyiniz eksik? hayir velev ki hemen bulamayin birini, cok mu sart? boyle kocaniz olacagina bin kisiye borcunuz olsun. vazgecin bu korkulardan. gencsiniz, mesleginiz var. biri gider digeri gelir. ama o anayla o adam dikis tutturamaz... size hicbirsey olmaz. toparlanir hayatinizi kurarsiniz. kendinizi korkutmayin. yapamayacaginiz hicbirsey yok!!!

canım üstünkörü okudum çok üzüldüm

benim eşim bana boşanalım deseydi,
bi dk durmazdım,
asil bi şekilde aslanlar gibi giderdim arkadaş!

çok canım yanardı,
senin de yanıyodur şüphesiz,

ama inan bana canım o pişman olur ilerde ama sen boşandığın için olmazsın

kendine ait fikirleri bile olmayan,
evliliğini yuvasını bile savunamayan adamla hayat zehir olur bitanem...:teselli:

hiç ağlamadan sızlamadan bütün asaletinle çık bence hayatından...

o kafayla hiç kimseyle mutlu olamaz o naıslsa,
yerine kim gelse tekmeyi basar,

ya da çok dişli biri çıkar,
o anneye de feleğini şaşırtır alimallahsositososito

öle bi zaman gelir ki eşin de annesi de seni mumla arar,görürsün

işte o an senindir canım,
beylik sözünü o güne saklakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…