Kararsızım ne olur yardım edin:((

Çaban yok,çaban yok deyip duruyor..Bende bunun üstüne tatile çıkıcam ablamlarla.kaydirigubbakcemile5.Unutucam akıl verdiniz saolun.Özgüvenimi sıfırlamıs bu adam haklısınız.Benım ımkanlarım o kadar fazla kı maddi ve maneci bu adam benı ezdın deyıp duruyor.Bir o kadarda duygusal ve ailenin kutsallığına ınanan bır ınsandım.Ama kendısı ınanmıyorsa ypılacak bır sey yok gercekten..Herşeyin hayırlısı daha 28 yasındayım.

Çaban yok,çaban yok deyip duruyor..Bende bunun üstüne tatile çıkıcam ablamlarla.kaydirigubbakcemile5.Unutucam akıl verdiniz saolun.Özgüvenimi sıfırlamıs bu adam haklısınız.Benım ımkanlarım o kadar fazla kı maddi ve maneci bu adam benı ezdın deyıp duruyor.Bir o kadarda duygusal ve ailenin kutsallığına ınanan bır ınsandım.Ama kendısı ınanmıyorsa ypılacak bır sey yok gercekten..Herşeyin hayırlısı daha 28 yasındayım.

negüzel mesleğin var,
daha 28 yaşındasın,
ne çekeceksin elin manyağını yaa
sengözlerimebaksanab

Bir kere bana bu kadar boşanalım diyen birisiyle evli kalamam. Beni istemeyeni ben napayım.:sinifsinif:

Nişanlıyken falan annesiyle iletişimini hiç görmemiş miydiniz?

Bence aynı evde huzursuzluk yaşayacağınıza boşanmaya razı olun derim...

Annesinin derdi ne ? Sizinle ilk karşılaştığında nasıldı peki?

Allah yardımcınız olsun,kısa zamanda huzura kavuştursun inşallah...

ya bu anasının lafıyla hareket edenler ne dıye evlenır bılmem bı tanede benım basımda bızde bosancaz arkadasım herıf anasının doldurusununa geldı sonunda ..

konuyu okuyunca kendi hayatım gözümün önünde geldi...birebir aynı olmasa da birçok benzerlik var.ben de senin gibi aşırı duyguısal aile kavramının önemine inanan biriyim.ama malesef erkekler bunu kullanıyor...bizler yuvalarımız yıkılmasın diye herşeye evet deyip hep fedakarlık yapuyoruz ama inanki canım bu fedakarlıkların sonu yok..ben de aynı şeyleri yaşadım hep korktum boşanmaktan.eski eşim hergün tehdit ederdi boşanmak istiyorum derdi ....nasıl üzülürdüm.evet insan evine , evliliğine bağlanıyor. seni çok iyi anlıyorum.inşallah en hayırlısı olur canım.Allah yardımcın olsun...

Dıger arkadaslarında dedıgı gıbı yol ver gıtsın demek ıstıyorum lutfen ezdırme kendını duygularını,aılenı.

hazan hanım bende forumlarda okuyup merak etmıstım yasadıklarınıza cok uzuldum sımdı bende bosanma surecındeyım esımı sevıyorum ama bu ayrılıga nası katlancam bılmıyorum

Ben senı sevıyorum,ailen bozdu bu evlılıgı dıo ..Walla ruh hastasıymıs..Pess..Sonra sen bozdun dıo.Ağlayan bır surat,bosanmak ısteıyorum dedı.Tamam dedım..İşte hıcbır caban yok dıo.Napıyım ayaklarına mı kapanayım..Tek taraflı cabayla olur mu evlılık.Olursa da nasıl olur.Yalvarmamı mı ıstıo.Zaten ılaclar ve terapıyle ayaktayım.Dengem bozuldu

Biz kadınlar kolay unutamıyoruz.Hhep ıyı gunler aklımıza gelıyor.Hep affedıyıcıyız.Walla kadın olmaktan bu yuzden nefret edıyorum en cokboshayallersmile

Hayır canım..Zaman herseyın ılacı..Tepkısızım ..Depresyonda oldugum ıcınde kararsızım.Ama herseyı kabul edıyorum.Ben yapacagımı yaptım..

ya bu anasının lafıyla hareket edenler ne dıye evlenır bılmem bı tanede benım basımda bızde bosancaz arkadasım herıf anasının doldurusununa geldı sonunda ..

aynen canım..Sırf ana doldurusu ıcın ıcın sevıyo ama bır sey yapamıyor.Sersefıl ettı kadın bızı..Ezık kocamında sucu yok degıl hanı

konuyu okuyunca kendi hayatım gözümün önünde geldi...birebir aynı olmasa da birçok benzerlik var.ben de senin gibi aşırı duyguısal aile kavramının önemine inanan biriyim.ama malesef erkekler bunu kullanıyor...bizler yuvalarımız yıkılmasın diye herşeye evet deyip hep fedakarlık yapuyoruz ama inanki canım bu fedakarlıkların sonu yok..ben de aynı şeyleri yaşadım hep korktum boşanmaktan.eski eşim hergün tehdit ederdi boşanmak istiyorum derdi ....nasıl üzülürdüm.evet insan evine , evliliğine bağlanıyor. seni çok iyi anlıyorum.inşallah en hayırlısı olur canım.Allah yardımcın olsun...

Allahtan cocugum yok aman ne cocuk ıstemıstım ama ya.Allahım sen büyüksün.Bildiği anlamamızı ıstedıgı bır sey var kı yasatıyo..

sız kac yıllık evlıydınız acaba.bosanmak fıkrı ılk zaman cazıp gelsede ınsanın ıcıne sıgmıyo zamanla cok tuhaf bı hıs ya bunalıma gırdım bıde etraftakılere bellı etmemeye calısmak daha kotu...hakkımızda hayırlısı canım .bızım kocalar akılsız cıktı..bızım sucumuz yok.karısına karı gıbı anasına ana gıbı davransalara sorun yok...

8 aylık daha yıl dolmadı guzelım..Adam rengını bastan verdı..Ya ozele msn adresını ver yazısalım.Sorma ınsanlara bır sey dıyememek berbat

seven koca böyle yapar mı?bu nedir böyle resmen pisikolojik şiddet.canımcın sende o evde onunla durduğun sürece kendi,kendine eziyet ediyorsun.eğer ayrılmak istemiyorsan bile bunu ona hissettirme canım,bi müddet evden ayrıl o,ondan ayrılacağını sansın git ananın veya ablanın evine veya durumum iyi diyorsun küçük ev tut kendine,bak o zaman eşinin paçaları tutuşacak senin peşinden koşacak.lütfen o değil sen vazgeçilmez ol.

Bugün terapiste gıttık.Ben kesın bosanmak ıstıyorum demıs.Kadın benı aldı bana soyledı tamam dedım ne dıyeyım.Eve geldım uyumaya kalktım.Kapıda bı saat bekledı.Kapıyı kıtledım tabıı.Esyaları ıcerıde.Ablamı arayıp cok merak edıyorum kendıne bır sey yapmasın trıplerı.Bende manyaktım o kadar sankı.Neyse ablam geldı onun ısrarıyla actım aldı pılını pırtısını eve gelme almam dedım.Gelcem yarın dıo.Burda kalcak yerım yok dıo.Zaten sen bıtırcem demısın bu evlılıgı dıo .Bakarmısınız suclu yıne benım.Ben senı sevıyorum falan dıo.Walla bıktım.Tek korkum unutamamak eskı gunlerın hatrı.

özel mesajda atamıyorum.50 olmamısım mesajım.

yola geleceyini düşünüyor sanırım
bende 8 yıllık evliyim bizimde oldu aileler yüzünden anlaşmazlıklar ama sürekli tehdit gibi boşama lafı edilmezki nasıl güveniceksin böyle bir evliliğe nasıl çocuk yapıcaksın
ben çok yapıcıyımdır eşime karşı ama senin anlattıklarına tahammül edemezdim dışarıda yemeler falan kapris yapıyo sanki kadın olana o

Back
X