Saç Kesim Şekilleri kararsızım ne yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gueen_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
23
5
34
Merhaba KK üyeleri.Ben foruma yeni üye oldum ve sizlere danışmak istediğim bir konu var.Saclarım küçüklüğümden beri uzun ve uzun saçı seviyorum.ama son zamanlarda kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum ve ilk aklıma gelen saçlarımı kısa kestirmek.sizce nasıl bir model yapabilirim.bu arada yurt dışında yaşıyorum.ve buralarda bildiğim iyi bir türk kuaför var.ona gitmeyi düşünüyorum.bir kaç resimde koyacam lütfen fikirlerinizi yazın.

al7.jpg
al19.jpg

al7-1.jpg

Son düzenleme:
Bence kısa kestirmemelisin. En azından birden kısaltma yavaş yavaş uclarından aldır hem kısaldığına alıştır kendini ve çevreni. birden kısalması seni kötü hissettirebilir.

Bence kısa kestirmemelisin. En azından birden kısaltma yavaş yavaş uclarından aldır hem kısaldığına alıştır kendini ve çevreni. birden kısalması seni kötü hissettirebilir.

birden ablam foruma üye olmuşta bana yorum yazıyor diye düşündüm : ) aynı ablam gibi konuştun.teşekkür ederim önerim için.

:nazar:çok güzel sacların var.uzun saçta sana yakışıyor.ama değişiklik yapma isteğini anlıyorum.bence güzel bob kesim sana yakışacaktır.tabi iyi düşün karar verirken.:nazar:

:nazar:çok güzel sacların var.uzun saçta sana yakışıyor.ama değişiklik yapma isteğini anlıyorum.bence güzel bob kesim sana yakışacaktır.tabi iyi düşün karar verirken.:nazar:

teşekkür ederim güzel yorumun için.bob kesim derken nasıl bir kesim olabilir mesela.ve çok kısa kestirebilirmiyim bilmiyorum :)

Beenım de uzun saçım ben de kestırmek istiyorum ama çok kararsızım

Kıyamıyorum ama uzun süredir böyle kullanıyorum

Sankı bır değişiklik iyi gelecek

Resımdekı modeli beğeniyorum ama sıcakta nasıl olur kullanımı kolay olur mu düşünmeden edemiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 93

Resımdekı modeli beğeniyorum ama sıcakta nasıl olur kullanımı kolay olur mu düşünmeden edemiyorum

aynen ya resimdeki model çok güzel ama işte bizde nasıl durur bilmiyorum.bende senelerdir uzun kullanıyorum.

bide sıcak konusu var :) of ya ne yapmalıyız.

bu arada senin saçın nasıl dalgalı düz,uzunluğu nasıl.

bu saç modeli çok güzel.. eğer çabuk uzayan saçların varsa ve pişman olmam diyorsan bence bi deneyebilirsin.. sonuçta kökü yine sende uzatabilirsin

aynen ya resimdeki model çok güzel ama işte bizde nasıl durur bilmiyorum.bende senelerdir uzun kullanıyorum.

bide sıcak konusu var :) of ya ne yapmalıyız.

bu arada senin saçın nasıl dalgalı düz,uzunluğu nasıl.
Saçlarım düz ve belime kadar neredeyse

Ve sürekli balerin topuzu yapıyorum eşimde sıkılmıs kestir belki açık kullanırsın dedı

Onun için istiyorum ama kıyamıyorum işte

Kahkül kestirebilsiniz bence siz anlınız genıs güzel duracaktır

Ama bana olmuyor dar anlım

Saçlarım düz ve belime kadar neredeyse

Ve sürekli balerin topuzu yapıyorum eşimde sıkılmıs kestir belki açık kullanırsın dedı

Onun için istiyorum ama kıyamıyorum işte

Kahkül kestirebilsiniz bence siz anlınız genıs güzel duracaktır

Ama bana olmuyor dar anlım

bende sürekli açık kullanıyorum saçımı resimlerdende görüldüğü gibi :) haklısın erkekler bazen eşlerinden öyle değişiklikler isteyebiliyor.şanslısın eşin bunu dile getirmiş.tabi sende gönüllüysen yap derim öyle bir değişiklik :)
ben kestirecemde boy ve modelde halen karar vermiş değilim :)

X