Kararsızım, vazgeçsem onca emeğe yazık mı ?

Bekarım daha😄😄 yabancı dil siteleri akademik İngilizceye katkı sağlar mı ki
Akademik İngilizceye katki sağlamasa da her gün İngilizceye maruz kalmış olursun,beyninde daha çok yer eder :)
Virüs olmasa couchsurfing ile turist gezdir boş zamanlarında derdim ama hem virüs yüzünden tehlikeli hem de virüsten sonra üyeliği paralı yaptılar,site boş araziye döndü malesef...
(Doktorasini tamamlamış,Polonyalı (dünyalar tatlısı) bir arkadaşım var. Saati 60 TL'ye hem yüzyüze hem online ders veriyor, akademik konuda da uygun olabilir. Bilmem reklama girer de banlanir miyım)

Pes etme devam et temelini atmışsın şimdi birikim zamanı, herkes ilk sınavda yüksek alamıyor işte o andaki psikoloji stres sınavı etkiliyor.
Kendimden örnek vereyim kpss ilk sınavımda sınav boyunca çarpıntım oldu bildiğim soruları bile yanlış yapmışım, sonuçta istediğim gibi gelmedi doğal olarak, sonra bir arkadaşımın desteğiyle ikinciye doktor kontrolünde ilaç kullandım öyle girdim ve 16 puan birden arttırmıştım güzelde çalışmıştım, yani başarıya pes etmeden devam edenler ulaşıyor

Pes etme devam et temelini atmışsın şimdi birikim zamanı, herkes ilk sınavda yüksek alamıyor işte o andaki psikoloji stres sınavı etkiliyor.
Kendimden örnek vereyim kpss ilk sınavımda sınav boyunca çarpıntım oldu bildiğim soruları bile yanlış yapmışım, sonuçta istediğim gibi gelmedi doğal olarak, sonra bir arkadaşımın desteğiyle ikinciye doktor kontrolünde ilaç kullandım öyle girdim ve 16 puan birden arttırmıştım güzelde çalışmıştım, yani başarıya pes etmeden devam edenler ulaşıyor
Çok iyi bir artış yapmışsınız, anlamdım ki pes etmemeliyim 👍

Back
X