Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım :) bı gırıcem sınava bakalım duruma gore :)Girin tabii ama sınav soruları cok degismis bende saglıkcıyım tıp istiyodum bi gireyim dedim bir daha da girmem![]()
25 yasındayımİlgin varsa seviyorsan gir dene insanlar kaç yaşında mezun oluyo hemde mezun olduktan sonra iş bulmaya çabalam derdin yok 30 yaşında olsan 6 yıl okusan 36 bi kaç dersten muaf olursun yök dersleri İngilizce de iyise hazırlığı da okumazsın 5,5 6 yıla doktor olursun baktın yöneldiğin alan var tusa girer devam edersin sınava girip denemekten birşey kaybetmezsin bi daha ki sene bir yıl daha geç olacak
Seviyorum ama yınede denemek istiyorumValla deneyin derim. Hiçbir şey için geç değil. Sevmediğiniz işi yapmayın.
İçinizde kalmasın. 25 yaş nedir ki? Bence deneyin. İlerde aklınıza gelip neden denemedim diyeceğinize şansınız varken deneyin. Belki de sonuç istediğiniz gibi olur. Ve doktor olursunuz. Ne güzel olur hayalinizi gerçekleştirmek. Mutlaka deneyin.Seviyorum ama yınede denemek istiyorum
Okumanın yaşı yok derimmKızlar merhaba
Ben öğretmenim bu sene sınava girip bi denemek istiyorum tıp okumak ıstıyorum ama tıpta 5-6 sene ve daha fazla gec kalmıs sayılırmıyım.Okumanın yaşı yoktur tabi ama cok kararsızım![]()
Ohooo hiç kaçırmaa gir tıp olmasa sa başka şeylerde olabilir ben 30 yaşındaykm iki çocukl acaba bende mi yeni bişeyler okusam diyorum da gözüm yemiyo25 yasındayım
Yaş kaç kii?Kızlar merhaba
Ben öğretmenim bu sene sınava girip bi denemek istiyorum tıp okumak ıstıyorum ama tıpta 5-6 sene ve daha fazla gec kalmıs sayılırmıyım.Okumanın yaşı yoktur tabi ama cok kararsızım![]()