Kararsızım yardım edın

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
Kızlar merhaba
Ben öğretmenim bu sene sınava girip bi denemek istiyorum tıp okumak ıstıyorum ama tıpta 5-6 sene ve daha fazla gec kalmıs sayılırmıyım.Okumanın yaşı yoktur tabi ama cok kararsızım 😀

İlgin varsa seviyorsan gir dene insanlar kaç yaşında mezun oluyo hemde mezun olduktan sonra iş bulmaya çabalam derdin yok 30 yaşında olsan 6 yıl okusan 36 bi kaç dersten muaf olursun yök dersleri İngilizce de iyise hazırlığı da okumazsın 5,5 6 yıla doktor olursun baktın yöneldiğin alan var tusa girer devam edersin sınava girip denemekten birşey kaybetmezsin bi daha ki sene bir yıl daha geç olacak

İlgin varsa seviyorsan gir dene insanlar kaç yaşında mezun oluyo hemde mezun olduktan sonra iş bulmaya çabalam derdin yok 30 yaşında olsan 6 yıl okusan 36 bi kaç dersten muaf olursun yök dersleri İngilizce de iyise hazırlığı da okumazsın 5,5 6 yıla doktor olursun baktın yöneldiğin alan var tusa girer devam edersin sınava girip denemekten birşey kaybetmezsin bi daha ki sene bir yıl daha geç olacak
25 yasındayım

Seviyorum ama yınede denemek istiyorum
İçinizde kalmasın. 25 yaş nedir ki? Bence deneyin. İlerde aklınıza gelip neden denemedim diyeceğinize şansınız varken deneyin. Belki de sonuç istediğiniz gibi olur. Ve doktor olursunuz. Ne güzel olur hayalinizi gerçekleştirmek. Mutlaka deneyin.

Bizim liseden bir öğretmen (annem eşiyle arkadaştı) üni sınavına girip eczacılık okumuştu. Ben ünide öğrenciyken o da öyleydi, benden bir yaş ufak oğlu vardı. yurttan arkadaşlarımın sınıf arkadaşıydı 😂 herkes çok takdir ediyor o amcayı derlerdi. Yalnız sorular ales soruları gibiymiş çalışma istiyor yani

25 yaşındasınız ne kadar genç bir yaş olduğunu ilerki yaşlarınızda anlayacaksınız. Hiç durmayın. Kariyerinizi inşa edin. Tıp okuyun. Doktor olun.

Rahat mi battı diyesim geldi 🤣
Olun hocam olun..
Doktor olun.
Olurken de unutmayın, burasi ne kadar okursan, o kadar cezalandirilirsin ülkesi.
Başarılar dilerim ✌🏻

(Akşamı dahiliye uzmanı görümcemle geçirdim, üzmeyin doktorları lütfen, kız depresyondan depresyona koşuyor)

Kızlar merhaba
Ben öğretmenim bu sene sınava girip bi denemek istiyorum tıp okumak ıstıyorum ama tıpta 5-6 sene ve daha fazla gec kalmıs sayılırmıyım.Okumanın yaşı yoktur tabi ama cok kararsızım 😀
Yaş kaç kii?

istiyorsanız düşünmeyin, harekete geçin. Daha çok gençsiniz.

Tıp okumanın yaşı olur mu yav? O kafa varsa, 50 yaşında da okunur bence. Ve denemezseniz ileride kocaman bir "keşke"niz olur. Bunu kendinize yapmayın.

Back
X