- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
-
Mantık veya doğru olanı değil tamamen içimden geleni yazıyorum.
Eşini buraya getirirsen, sorumluluğu sırtına almış olursun.
Sen gelip iş bulana kadar,eşin orada yeni bir iş bulsun.
Mesleği nedir bilemiyorum ama başka şartlarda bir iş arayabilir.
Sen de bir an evvel dil öğrenmeye çalış.En azından bir iş bulamana yetecek kadar...
En kötü ihtimalle,eşin haftaiçi patronun evinde kalır,haftasonu eve gelir.
çok zor bir şey sormuşsun.
bence eşini bırakma, ne yaşayacaksanız beraber yaşayın.
annen borçlar için bir miktar para gönderemez mi?
Ama boyle olursa ben evde 5 gun yanliz kalacagim esimin gozude arkada kalacak ve ben burayi bilmiyorum bile.
Bir sey istesem cikip derdimi anlatamam Ingilizce bilmiyor cogu kisi.
Oylede bir sorun var
Bence de birlikte Türkiye ye gelin..
Hem ayrı kalmamış hemde annenizin yanında oturacağından kira vermeden daha çabuk toparlarsınız durumunuzu.
Üstelik eşiniz burda bence iş bulabilir, ingilizce artık Türkiye de bile çok şeyin kapısını açıyor..
Allah kolaylıklar versin, bende 7 aylık evliyim
7 Ay ayrilik kolay degil henuz yeni yeni oturdu evliligimiz rayina.
Mutluyuz maddi sikintimiz olsa bile yetinmeyi biliyoruz ama ayri kalmaya benden cok esim dayanamaz.
Belki sizin dediginiz gibi Allah yuzumuze guler esim is bulur bu da olabilir.
Ne karar verirsem umarim dogru olan karari veririm...
Trye geldiğinizde o borç öyle yada böyle kapanıkcak sonuçta
Geç olsunda ayrı olmasın canım,daha yeni evlisiniz
Zaten eşin gece yarılarına kadar çalışıyormuş hep dip dibe de değilsiniz...
Yani diyeceğim hayat çok kısa her anı doyasıya birlikte yaşayın acısıyla tatlısıyla
Ölümlü dünya. O borç elbet kapanır geçte olsa ama sevdiğin kişiden uzak kalmaya değmez. Biraz sıkıntı çekebilirsiniz ama beraber aşarsınız. Şu ana kadar o çalışmış. Biraz da sen çalışırsın iş bulamasa bile. Yükü sırtına almak diye bir şey yok. Eşitsiniz. O para kazandığında ikiniz için kazanıyor sonuçta. Bence hiç düşünme canım. Huzurunuz yoksa hemen dönün Türkiye'ye. Bir sene iki sene neyse sıkıntı çekin ne olacak. Sonra işin ucunda daha huzurlu bir hayat olduktan sonra.
cinsellikle ilgili sorununuz vardı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ayrı kalmayın derim
Allah arkadasiniza mutluluk versin esi ile insallah.Amin inşallah çok yakın olmamakla birlikte ortaokuldan sınıf arkadaşım Brezilya lı bi kızla evlendi..
Kız Türkiye ye geldi ( çok basit kelimeler hariç Türkçe bilmiyor ) iş bulmuş, maaşından da memnundu.
İnşallah sizin de öyle olur
Eşin ne iş yapıyor ki patronun evinde kalan daha çok kazanıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?