- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
-
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Umarim benim esimde bir an once uyum saglar Turkiye'ye.
Gerci her sey zor onemli olan bu zorluklara beraber gogus germek degil mi :)
Evet yabanci es secerek biz zor olani sectik ama pisman degiliz en onemliside bu :)
Kesinlikle pisman degilizArada gercek sevgi olduktan sonra her zorlugun ustesinden gelirsiniz Allah sizi ayirmasin insallah en kisa zamanda hayatiniz yoluna girer
Canim hangi Ülkede yasiyorsun? bence her Ülkeye ayak uydurabilmeli Insan.. mesela Ingilizcen süperse, international bir Firmaya veya Havaalanlarinda calisabilirsin.
Öyle yada böyle, kesinlikle esinden ayrilma derim.. beraber olun herzman :)
Bn evli fln değilim ama ablacım bnce de ayrı kalmayın
orda kalacaksanız sizde onun yükünü bir türlü hafifletmeye çalışın
veya Türkiyeye dönseniz d:))
umarım Allah hayırlısı neyse onu verir ve mutluluğunuzu bozmaz inş
bence türkiyeye gelmek iyi bir fikir değil çünkü eşin burda çalışamayacak sen de hemen iş bulamayabilirsin daha çok sıkıntı olur
orda kalıp borçlarınızı yavaş yavaş kapatırsınız geç olsun güç olmasın
bu arada eşinin iş yerine daha yakın bir eve taşınamıyor musunuz? yol masrafı gider hiç değilse
sen de bir an önce dil öğren iş hayatına bir yerden girmeye başla
kısa zamanda toparlarsınız
Yazılan yorumları falan okuyamadım görünce direkt yzma gereği duydum. Ne yaparsan yap ama eşinle birlikte yap ASLAAA ayrı kalmayı düşünme malesef ayrı kalınca bir şeyler yitiriliyor, özlemden dolayı sorun cıkarıyorsun ister istemez bu da ilişkiyi yıpratıyor birbirinden ayrı farklı yerlerde çalışan çiftler etrafımda örnekleri cok oldu hepsi değil tabiki genelleme yanlış olur ama bir çoğu bu ayrılığı kaldıramadılar ve ayrılıkla sonuçlandı. Bence farklı cözüm yolları bulmayı deneyin ayrılık senecegini ortadan kaldırın..
Sence Türkiye'ye gelirsiniz işten başka ne sıkıntılarla karşılaşabilir eşin, yabancı oldugu için...
Ben de yabancı bir çocukla görüşüyorum ınternetten, o yüzden soruyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?