Kararsızım

Dışardan eleştirmek kolay bu şekil iğneleyici konuşarak yardımcı olduğunuzu sanmıyorum yinede teşekkürler yorum icin
Kusura bakma ama kuzenimin düğününe veya arkadaşımın sözüne gitmeme izin vermesinin haklı sebepleri olamaz. Zaten bunlar izin alınacak değil haber verilecek şeyler.

Yok ben bizzat olacakları önceden söylüyorum size!

Kusura bakma ama kuzenimin düğününe veya arkadaşımın sözüne gitmeme izin vermesinin haklı sebepleri olamaz. Zaten bunlar izin alınacak değil haber verilecek şeyler.
Tatlım bnm her zaman dışardan konuşmak kolaydır ben size olayın dış yüzünü anlattım ondan bu tepkin normaldir bir de olayın iç yüzü var her zmn eleştirmek için karar verme az empati kur insan içinde olmadıkça anlayamaz şu an senin de bir konum olsa konu farketmez ne olursa olsun ben içinde olmadığım sürece her türlü o konuyu başka yerlere çekebilirim

Yok ben bizzat olacakları önceden söylüyorum size!
Kesinlikle katılmıyorum insanlar değişime her zmn açık canlılardır ben burda bu değişimi nasl gerçekleştirebilirm diye fikir almaya geldim ama ne yazık ki bizm toplumumuz hemen sizin gibi aşıp kessip karar vermeyi önceden çok seviyor iyiki hakim olmamissin

Tamam işte sana göre bu durum normal ve olabilecek birşey demek ki. Sana göre kabul edilebilirse benim için hiç sıkıntı değil.
Mantıklı ve açıklanabilir sebepleri olduğunu düşünuyorsan bizim birşey dememize zaten gerek yok.

Keşke diğer yorumlara verdiğim cvplarida okusaydiniz ben konuşmak istiyorum sözlümle ama şu an asker ve iki ay var askerliğinin bitmesine şu an.mi konuşsam yoksa iki ay daha sabrediy gelince mi konuşsam bir de ben yüzyüze fazla savunamiyorum kendimi konuşurken nasl konuşsam da etkili olur diye buraya yazayım dedim ama herkes eleştiriden kendini alamamış

Konu da detay vermeyip çok yüzeysel geçmişsin o yüzden yanlış anlaşılma olabilir.
Mutlaka konuş. Onu en iyi sen tanıyorsun. Bir yolunu bul ve sorunu çöz.
Sert oldu tepkim kusura bakma ama cidden üzüldüğüm için.
Umarım mutlu olursunuz :)

Eminim siz de bi Adriana Lima değilsinizdir; adam sizi kıskanıyor diye belliki oldukça da hoşunuza gitmiş, gururunuz okşanmış ancak; karşınızdaki insanın tavrının sizinle zerre alakası yok; konu siz değilsiniz. Burada siz değil sizin yerinizde Ayşe-Fatma olsa askerdeki yariniz aynı tavırları ona da gösterirdi. Çünkü kendisi malesef sağlıklı düşünen, hisseden birisi değil anlattıklarınız kadarıyla. Kıskançlık sağlıklı bir olgu değildir, önce bu konuda anlaşalım. Bunun bir çözümü yoktur; kişi böyledir.

Ömrünüzün kalanını bir robot gibi, "eşim bana çok düşkündür" minvalinde geçirmek istiyorsanız buyrun ilişkinize devam edin ki ben öyle olacağına da eminim. Burada bu kadar insanın yazacağı her şeye karşıt tepki vermeniz sizin olan ve olacak her şeye zaten amenna dediğinizi kanıtlar nitelikte.

Hakkınızda hayırlısı olsun, iyi geceler.

Eleştirilere kızıyorsunuz ama buradaki eleştirilere bir göz atıp nişanlınızla konuşurken şöyle bir aklınızdan geçirseniz fena olmaz bence.
Bir kere size bir şeylere izin verip/ vermemesine izin vermeyin. Elini verip kolunu kurtaramamak gibi düşünün.
Çünkü konuştuğunuzda muhtemelen " Eskiden her şeye tamam diyordun." cevabı gelecek ki askerlik yrni bitti psikolojisi/ nişanlılık psikolojisi/ düğün öncesi psikolojisi/ ev geçindirme psikolojisi diye uzar gider bir durum.
Nacizhane tavsiyem onun değil de kendi psikolojinizi düşünüp bir an önce kurtulun bu durumdan.

Arkadaşımın düğününe gidicem hayatım merak etme geç kalmam diceksin.
Sorun mu yarattı? Millet zaten sözlü olduğumu biliyor ayrıca ben koskoca kızım izin almak da ne haber veriyorum ya işte diyeceksin.
Demezsen hep böyle yalvararak geçer ömrün.

Sende kusuruma bakma biraz bende sert tepki verdim o kadar eleştiriden sonra hakkını helal et :) evet biraz yüzeysel oldu çünkü yazıyı yazarken biraz sinirliydim ama benm sinirmde yarım saate kalmadan geçiyor :) benm kuzenimin sözüne şundan dolayı izin aldım benim teyzem beni çok istiyordu hatta anneme çok kızmışti kızını ben alacaktım diye şimdi o teyzemde orda olacak ogluda olabilir kendince o da huzursuzlandi arkadaşlarıma ise şöyle benm fazla arkadaşım yok bir arkadaşım zaten bu süre zarfında nişanlandı ama kız nişanlısıyla birlikte oldu sadece olmakla kalmadı baya rezillikler çıktı ve en yakın arkadaşıyım ailesi ogrense birşey olsa beni de araya katmaktan hiç cekinmeyecekler öyle ki kız bizm burda bir bakkalda hırsızlık yaptı bakkalcinin telini aldı adam da görüyor sesini etmiyor sonra polisi çağırıyor tabi polis gelior kızın annesi çok cirkef polislere kızını temize çıkarmak için diyor ki denizinde haberi vardı Allah'tan adam da yanlarundaymis o da kızıyor kıza iftira atma senin kızın benm telimi çalarken ben gördüm ses etmedim diye yani adam görmese bende gumburtuye gideceğim e bu namus konularında af hiç olmaz bir de arkadaşım doğulu yani anlatmama gerek yok sözlüm de kendince korktu birsey olursa ilk senin adını verirler diye bir yandan da hak veriyorum kimseyi de üzmek istemiyorum kız da kusunce biz tartıştık sonra çok pişman oldum kız beni bir saat kadar önce aradı konsutuk tartıştık diyor benm nisanlim haklı senin nisanina gelmemi istemiyor . Düğününe izin vermiyor bnm de tepem atti ben sözlümle senin yüzünden tartıştım dedim bu konu aramızda senin nişanlın kim ki ben oturup tek kelime konuşmadım o niye bana kinleniyor da sana izin vermiyor bnmki izin vermedi sende gelmezsen kırılmam da nisanlisina ne oluyor ki bana kin güdüyor bir de kizla tartışıyor ben gitmedim diye çok değişik biri sonra iyikide gitmedim dedm

Tepki değil tek tek açıklama gereği duyuyorum konuyu az tuttuğum için herkes asip kesiyor ben konuşacağım ama yüzyüzeyken kendimi savunamiyorum o an aklıma söyleyebileceğim birşeyler gelmiyor burda fikir edinirim.umidiyle yazdım ama sıkıntı oldu

Burdakilerin çoğu eleştirdi çünkü işlerine bu geliyor ben fikir edinmek istedim sadece sizin fikrinizi de deneyeceğim zaten konuşmayı düşünüyorum ama nasıl yapsam nasl acsam ona karar veremedim bir türlü inan askerlik psikolojisi hiç birşeye benzemiyor gerçekten anlatılabilecek birsy değil o yüzden bitmesini bekliyorum

İnan bu konuyu açtığımda çok sinirliydim sözlüme sonra o arakdasimla konuşunca iyiki gitmemisim dedim bu devirde arkadaş bosmus onu gördüm

Detaylara girince iş farklılaşıyor tabi. Yani sıradan kıskançlık sebepleri değil. Bu örneklere bakınca açıklamalarıyla birlikte normal karşılanabilir.
Sizin iş resmiyet kazanınca bu kadar sorun olmaz gibi geldi ama sen yine de konuş :)

Canım bugün konuştum bana senin bilmediğin şeyler var geldiğimde yüzyüze konuşacağız için rahat olsun konuşunca sende bana hakvereceksin dedi bakalım :)

Kaybetmekten korkmayın ve her şeyi açıkça konuşun.Rahatsiz olduğunuz şeyleri söyleyin.Bir yakınım da bu tarz evlilik yapti.iki çocuğu var ama hep keşke diyor..Hala çok mutsuz.Esi sadece var onun icin.Cocuklarina adamış kendisini.Yani aşk bir süre sonra bitiyor.bu ilişkiyi neler ayakta tutacak o önemli.. birazcık da mantığınızı devreye sokun.

Yorumun için çok teşekkür ederim canım bugün dayanamadım ve konuştum tabi askerde olmasaydı da keşke yüzyüze konusabilseydim bana geldiği zmn konuşacağımizi bildiği bazı şeylerin olduğunu ve onu dinleyince hak vereceğini söyledi bakalım bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…