Kararsızım

Olaya daha geniş bakıyorum.
Başka ülkeler nelerle uğraşıyor, bizim uğraştığımız şeylere bakın. Cahillikten, geri kafalılıktan bir arpa boyu yol gidemiyoruz.
Artık yeni neslin uyanması gerekiyor ya. Anneden babadan öyle gördün ama yanlış işte arkadaşım yanlış, bunu gör, kabul et ve artık sonlandır. Sen de kendi çocuğuna aktarma. Bu dar kafalılık böyle böyle biter ancak.
Bu kafalar değişmedikçe yaşadığımız bu küçük yerler hep böyle kalacak, sıkışıp kalacağız oralarda.
Dışarda başka bir hayat var, başka yaşamlar var, bambaşka bir dünya var. Devekuşu gibi kafaları gömmek, yok saymak nereye kadar?

İçindekileri anlatmışsin resmen ama.gel gör ki Türkiye cinselliğin afrikasi olduğu sürece sanırım bu.hep böyle gelip geçecek

Kuzeninin düğününe bile (ki bütün aile ve akrabanın olacağı bi yer söz konusu ) izin vermeme gibi bi durumda nasıl bi sağlıklı ilişki söz konusudur gerçekten yorum yapamayacağım . sözlün özünde çok iyi bir insan olabilir tabii ki ama sen gerçekten böyle bir ömür sürmeye razı mısın asıl konu bu bence .

Şu an askerlik psikolojisine veriyorum ama askerden sonra konuşmayı düşünüyorum ama. İşte o zmni beklemeyip şimdiden konuşsam ters teprmi daha bitmesine 2 ay var

Şu an askerlik psikolojisine veriyorum ama askerden sonra konuşmayı düşünüyorum ama. İşte o zmni beklemeyip şimdiden konuşsam ters teprmi daha bitmesine 2 ay var
Askerlik psikolojisi hiç birimizin tam anlamıyla anlayabileceği bi durum değil maalesef o yüzden bi yorum yapamayacağım . Ama bu ciddi bi problem ilişkide o yüzden yüz yüze konuşulmasının daha iyi olacağını düşünüyorum .

Sen askerlik psikolojisine verip kendini kandırmaya devam et arkadaşım..adamın karakteri bu,bir ömür kabul edersen böyle geçecek..Nokta..

Sen askerlik psikolojisine verip kendini kandırmaya devam et arkadaşım..adamın karakteri bu,bir ömür kabul edersen böyle geçecek..Nokta..
İyi de hayatım bir şey diyemiyorsun ki üstüne gitsem bu sefer ben kendimi rahatsız hissediyorum sürekli ince düşünüyorum benim huyumda bu sevmiyorum ama bu huyumuda terkedemiyorum

Öyle valla bu psikoloji çok farklı normalde sivilde beni aradığında bir dakika konuşur kapatırdik şimdi askerde sürekli arıyor sürekli aklı bnde elinden geldiğince uzun konuşuyor sabah 6 buçukta arıyor beni kendisi şoför arabada istimaya kadar oturup bnmle konuşuyor

İyi de hayatım bir şey diyemiyorsun ki üstüne gitsem bu sefer ben kendimi rahatsız hissediyorum sürekli ince düşünüyorum benim huyumda bu sevmiyorum ama bu huyumuda terkedemiyorum
Evlendiğinizde de hep sen ince düşüneceksin,o düşünmeyecek bile..buradan görünen o..2-3 sene sonra buralarda olursan açarsın konuları,inan hangi konuları açacağını dahi görüyorum..Mutluluklar derim demesine de,ama mutlu olmayacağın kesin anlatışına istinaden..neyse bu da bu konuya son yorumum..Sevgiler..

Mutlu olmayacağım tek nokta bu kıskançlık olacak sanırım cnku ben diğer her konuda ondan çok razıyım bu konuyu da asarsam daha mutlu olacağıma eminim elbette ama herşey nasip ben demeden bile düzelebilir kim bilebilir ki

"Asker yareniyim" cumlesini okuyunca bi hmm dedim, "kuzenimin dugunune zor İZİN ALDİM" diyince hoo dedim, ailenizin dugunu ile alakali "tek gitmemi istemiyor" yazdiginizi gorunce hönkk dedim. Boyle iliskiler yasamayi nasil basariyorsunuz, boyle orijinal adamlari nerden buluyorsunuz hep merak edecegim sanirim.

Sanırım büyük konuştuğum için olabilir

Sanırım büyük konuştuğum için olabilir
Bence halinizden memnunsunuz. Kuzeninizin dugunu icin elin adamindan izin almaniz ailenize hakarettir en basta. Kendinize yazik edersiniz bence. Bu kadar uclarda yasanan iliskilerin sonu belli cunku. Evlenip de ailenize falan giderken izin isteyeceksiniz, beyiniz pasa oldugu icin keyfi yeterse izin verecek. Ben dusununce bi delirdim, karar sizin.

Canım ne zamandan beri birliktesiniz bilmiyorum ama benim nişanlım da aşırı ötesi kıskançtı ilk başlarda şu an 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi üniversitedeyken beni arkadaşımın mezuniyetine yollamamıştı askerdeyken, giyinmeyi seven biriyim güzel giyinmeme bile izin vermezdi(açık demiyorum dikkatini çekerim ) makyaj falan söylemiyorum ama karşılıklı güven ve fedakarlıkla aştık bu tarz şeyleri şu an gayet normal bir çiftiz zamanla aşılıyor yani sen de sözlünü seviyorsan zamanla kıskançlığı azalır diye düşünüyorum tabi kişisel farklılık gibi etmenleri de düşünmek lâzım mutluluklar

Rabbim sizi de her daim mutlu etsin canım askerden sonra kendisi de söylüyor düzelirm zaten evlencegiz aklım sende kalmayacak rahatlarim kıskançlıkta azalır diye ama ne bilim insan ister istemez korkuyor

Rabbim sizi de her daim mutlu etsin canım askerden sonra kendisi de söylüyor düzelirm zaten evlencegiz aklım sende kalmayacak rahatlarim kıskançlıkta azalır diye ama ne bilim insan ister istemez korkuyor
Teşekkür ederim tabiki de korkmakta haklısın sözlüymüşsün evlilik gibi ciddi bir şeye adım atıyorsun ama geldikten sonra da bu tarz aşırı kıskançlığına devam ederse korkut bence ben de yapmıştım çünkü seni terkederim yeter artık diye sözlün de seni gerçekten seviyorsa ayrılmaktan korkup yapmaz bir daha yani umarım

Ya bakma aslında sinirleniyorum ama yarım saat sonra unutuyorum cnku arayıp her seferinde yüzümü guldurerek kapatıyor evet gezip eğlenmek güzel birşey ama hayat arkadaşımı bulduktan sonra tek başıma ne kadar yapabilirm ki şu an sözlümle uğruna tartistigim arkadaşlarım hepsi nişanlı eblenecekler kendi evlerinde mutlu mesut oturacaklar neden olan benm evliligime etki etsin diye düşünüyorum ve sözlümun bana hep gönlümü alarak gelmesi beni mutlu ettiğinden geriye sadece i yarım saatlik sinirden birşey kalmıyor :)

Düşünce farklılığı ben hiç bir zmn elin adamı olarak görmedim evet hataları var herkesin olduğu gibi bence bunaldım aşılmayacak şeyler değil burda da sizlerin yardımlarınızı almak istedim ki eleştiriden başka çözümünüz yokmuş sizin yinede teskkteş ederim sevgiler

Değişmeyecek. Ayrılmayı göze alamıyorsun o zaman kabullenmeye bak. Ne de olsa çocuğun "haklı" sebepleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…