- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.288
- 83
Arkadaslar 2.5 aydır konuştuğum biri var açıkçası kpss çalıştığım için çok kafaya takmıyordum önemsemiyordumda arada görüşüp konuşuyorduk öyle çok yakınlık göstermedim. Bu kişiyle aynı üniversiteden mezunuz ben 1. sınıftayken o son sınıftı O zamanlar begeniyordum. Ama tanımıyorduk birbirimizi. Arkadasımın ev arkadasıydı. Diş hekimi mesleği güzel görüntüsü normal çekim alıyorum zor begenen biriyim. Arkadasım tanıştırdı. Sorun şu ki bu kişi evlenip boşanmış bir kızı var. Karısıyla boşanma sebebi anlaşamadıklarındanmış öyle söyledi. Bu kişi benimle evlenmek istiyor uzatmak istemediğini söyledi. Sınavım bitmesini beklemiş. Benden cevap bekliyor. Biraz düşünmem lazım dedim. Annem bana bıraktı. Kendin karar ver diyor. Açıkçası korkuyorum mutsuz olmaktan ilerde eski eşim evlenirse çocugumu ben büyütürüm diyor. Kesinlikle baska bir adamla büyümesini istemiyormuş. Arada gelip bizimlede kalıcak çok haklı bende çocukları seviyorum ama korkuyorum Ben hiç evlilik yapmadım. Birde alkol kullanıyor arada arkadaslarımla içmeye giderim diyor. Cimri biri değil oldukça kibar sapık tarzı biride değil İstediğim gibi biri ama çocuk mevzusu kafama takılıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
Son düzenleme: