Kararsızım

Bence temkinli yaklaşmalısın.Eski eşine nispet olsun diye bir an önce evlenmek istiyor bile olabilir.Böyle insanlar var maalesef.Hatta bir arkadaşımın kayınvalidesi boşan git ben oğluma hiç evlenmemiş bulurum sen de öyle kalırsın bile diyordu.Ki bunlar sözde eğitimli insanlar.Maalesef zihniyet bu.Dikkatli ol.Eğer çocuğu olmasını sorun etmiyorsan biraz daha tanısan iyi olur.Eğer çocuğun olması sorunsa senin için uzatmadan ve daha çok bağlanmadan görüşmeyi bitirmelisin.Allah yardımcın olsun.
Amin canım sağolasın yorumun için

Çocuk konusu benim kafamı karıştırıyor Çocukları çok severim özelliklede kızları. Ama hep eski karısıyla görüşmek zorunda doğum gününü beraber kutlamışlar o zaman hayatında yoktum. Kızına çok düşkün. Eski eşinin maddi durumu iyi mesleği var. Para sıkıntı olcagını sanmıyorum bu zamana kadar hep hayırlısını istedim karşıma çıkanlardan tek buna karşı bir şey hissettim.
j
Siz kararınızı vermiş gibisiniz yarı yarıya. Hakkınızda hayırlısı olsun. Herkesin söylediğini tekrar söylemek istiyorum : mümkünse acele etmeyin.
Mutluluklar..

Son düzenleme:
Arkadaslar hepinizin yorumu için teşekkürler zaman isticem eğer o zamanı bana vermezsede yol vericem çünkü acelem yok. Çok haklısınız ben biraz duygularımla hareket ediyorum yarın kötü şeyler yaşamak istemiyorum

Büyük sorumluluklar almak üzere böyle bir yola çıkmak için kendinizi hazır hissediyorsanız eğer karar sizin tabii ki. Aklınızı kurcalayan şerler ilerde sizin için büyük problemlere yol açabilir. Bu kişiyle gerçekten mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz? Böyle bir sorumluluğu almaya değer biri olduğunu düşünüyor musunuz? İlgisi hoşunuza gittiği için böyle bir karar almak için acele etmemenizi öneririm. Yapamayacağınızı, üstesinden gelemeyeceğinizi düşünüyorsanız da yol yakınken dönmeniz çok daha iyi olacaktır sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hii kadin tekrar evlenmesin, mutlu olmasin, çocuk başka adam ile büyümesin ama kendisi yangindan mal kaçirir gibi 2.5 ayda bir kadin ile evlensin. Oldu. Başka?

Bu bile adamin zihniyetini açikliyor. Kadinlara baktiği şekil. Adam bir eş aramiyor. Ev işini yapan bir hizmetçi ve yatağini sicak tutacak birini ariyor. Cidden eş arasaydi 2 bucuk ayda evlenmek istemezdi.

Arkadaslar hepinizin yorumu için teşekkürler zaman isticem eğer o zamanı bana vermezsede yol vericem çünkü acelem yok. Çok haklısınız ben biraz duygularımla hareket ediyorum yarın kötü şeyler yaşamak istemiyorum
Eski eş sizin varlığınızı öğrenince eski kocası bir anda kıymete binebilir böyle manyaklar da var, kızı bahane ederek eski kocasını kendince! sizden alabilir... yani erkek arkadaşınız gözünüzün yaşına bakmadan sözde kızı için!! tekrar eski karısına dönebilir. Bu ihtimali de düşünün....

Çocuklu bir erkek ve bekar güzel bir kız.

Ne gerek var böyle aksiyonlara.

Baskasinin çocuğunun sorumluluğunu niye alıyorsun bu genç yaşında.

Kör kütük aşık da olsam evlenmezdim. Aşk biter sorumluluklar kalır.

O çocuğun babası o, sorumluluk onun deme. Ben eşimin köpeğini bile gezdirirken bunalıyorum bisey olursa ne derim diye.

Çocuğu varsa ikinci planda kalırsın net. Tabi herkesin çocuğu önce gelir bence evlenip boşanması sorun olmaz ama çocuklu olması sorun.

Çocuğun size alışıp alismamasi sizin bu duruma alışmanız daha evlilige alismadan birde cocugun sizinle yasama durumunun olması ben olsam çocuğu olmayan biri ile evlenirdim.

Back
X