İyide bu maddi birşey değil ki tamamen manevi karşılık verse ne kazancım olacak onlara karşı sevgi duymaktan başkaiyilik güzellik hepsi formalite
İyilik arşılık beklenmeden yapılan eylemdir
Karşılıklı olursa Al ver olur
Bence herşeyin farkında bir iki kez açtı bu konuyu onlara ama yinede Bildiklerini okuyorlarEsiniz bu durumun farkinda mi? Bir yorumu var mi?
iyilik güzellik hepsi formalite
İyilik arşılık beklenmeden yapılan eylemdir
Karşılıklı olursa Al ver olur
bana formalite ve alışkanlık gibi geliyor böyle şeylerAma insan bazen yaptiklarinin karsiligini gormek istemez mi? Insanlar belli ki deger verip ariyorlar, aranmak istemeleri cok normal geliyor bana. Tamam iyilik hos guzel karsiliksiz olani guzel ama bu da yok saymaya giriyor
Ama biz yakın çevreden bahsediyoruz kopyala yapıştır mesajlardan değilbana formalite ve alışkanlık gibi geliyor böyle şeyler
telefonumda kırk tane kandil mesajı var kopyala yapıştır ,
kimseyede cevap vermedim
bunun birinin beni hatırlayıp iyilik yaptığı anlamına geliyorsa
iyiliği kendine yapmış olur benimle ilgili değildir bu
Ama o zaman ayırt edilmiş gibi hissediyorum sanki problem bende de kardeşlerin arası çok iyi gibi kardeşlerine bi faydaları yok ama gördükleri zaman kardeşimmmm bunca yıl oşdu daha evimize gelmeyen ablaları var.Özel günlerde anne babasını arayın geçin. Eşiniz ablalarını arasın sizi zorla konuşturacak hali yok ya. Karşı taraf gelip gitmiyorsa aileniz de gitmesin. Demek ki ilişkiyi mesafeli tutmaya çalışıyorlar. Siz de bundan sonra koruyun mesafenizi.
Farkındayım ama gönül kırgın olunca bu kadar oluyorAllah rızası için yapıyorsanız bile istemeyerek yaptığınız için kabul olmuyor .Annesini babasını arayın yeter.Ben öyle yapıyorum.
Bunu eşinizin dert etmesi gerekiyor. Ayrıca niye ayırt edilmiş hissedeceksiniz anlamadım kardeşler telefonda görüşecek alt tarafı. Siz bu durumu çok takıyorsunuz anlaşılan. Çok mu değer veriyorsunuz eşinizin ailesine?Ama o zaman ayırt edilmiş gibi hissediyorum sanki problem bende de kardeşlerin arası çok iyi gibi kardeşlerine bi faydaları yok ama gördükleri zaman kardeşimmmm bunca yıl oşdu daha evimize gelmeyen ablaları var.
Aslında benim sorunum ortada hiç birşey yokken gördüğüm muamele evet eşimin ailesi olduğu için ilk zamanlar hevesliydim ama şuanda nefret etme boyutuna geldim.Bunu eşinizin dert etmesi gerekiyor. Ayrıca niye ayırt edilmiş hissedeceksiniz anlamadım kardeşler telefonda görüşecek alt tarafı. Siz bu durumu çok takıyorsunuz anlaşılan. Çok mu değer veriyorsunuz eşinizin ailesine?
İşte nefret etmeyin umursamayın gitsin.Eşi
Aslında benim sorunum ortada hiç birşey yokken gördüğüm muamele evet eşimin ailesi olduğu için ilk zamanlar hevesliydim ama şuanda nefret etme boyutuna geldim.
Yani haftada birkez aramak olması gereken diye düşünüyorum biz öyle gördük büyüdük kişiden kişiyedeğişir.Ama ben aramasam ekmeklerine yağ sürmüş olurum onların amacı bu zaten önümde bi elti örneğim var tamamen dışladıkları ymarım anlatabilmişimdir.Onlar istiyoki oğullalrı olsun gerisi hiç önemli değilüşenmiyor musunuz aramaya her cuma? gereksiz işler bence. aramayın gitsin içinizden gelmiyorsa.
Belki zamanla alışırımİşte nefret etmeyin umursamayın gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?