- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi dreamseason
-
Doktorgillerin maaşı daha yüksekse olmayacak o iş, çünkü kuzenin sevgilisi doktorgillerden
Gece gece banlanıcam sanırım ama hayırdır hangisi daha çok para veriyorsa ona mı satıyorsunÇocuğa acıdım
Kendisine sor en iyisi, nerde çalıştığına mezuniyetine göre değişir. Sen önce sor garanti olsun bedavaya gitme sonra.
Başka birinin parasını hayal ederek yaiamak da komedi. Böyle hesaplar yapacagına keşke kendin çalışıp kazanma yolları arasaydin keske.
Burda pekcok rezil konu okudum, evli adama asigim, evleniyorum kac bilezik isteyeyim vb de dahil olmak uzere okudugum en rezil konu bu. Para avcisi oldugunu utanmadan acik acik yazan birini ilk kez okuyorum burda
Genelevde calisan seks iscilerine hakaret etmek istemiyorum, en azindan para karsiliginda yaptiklari is belli. Para karsiligi seviyor taklidi yapmaya, hayat arkadasligi taklidi yapmaya,cinsellik onermeye utanmiyor musunuz?Rezillik dizboyu. Soyle bir konu acmaya utanmiyor musunuz?
Onlar önemli değil, maaştan haber verin siz. Sağlam maaşı varsa bunlar sorun olmaz herhalde.
Belki adam hödük? Belki ağzı bozuk? Belki cimri, belki ana kuzusu? Belki alkolik, belki şiddete meyilli?
kısmet tabiide... kuzenimden daha iyi bir yaşantı hak ettiğimi düşünüyorum...
Çok flörtünüz olmadığı için iyi bir yaşamınız olmalı diye düşünüyorsunuz.hımmmmm......nutkum tutuldu cevap veremeyeceğim.Kesin fake yada lütfen fake ol.dar kafalı derken çok flortum olmadı... kendimi hep evleneceğim erkeğe sakladım şu zamana kadar... o yüzden iyi bir yaşamım olmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım?
Sizin ünvanınız nedir, maaşınız ne kadar ki başkasının kariyerini maaşına kadar didikliyorsunuz?
Başlık kararsızım diyor da kararsız olmak için bile bir durum lazım.
Adam uzaktan beğenmiş, siz de uzaktan beğenmişsiniz. Hepsi bu kadar.
Belki adam hödük? Belki ağzı bozuk? Belki cimri, belki ana kuzusu? Belki alkolik, belki şiddete meyilli?
Veya belki de sizin şu tavrınızı anlayıp kaçacak kadar akıllıdır?
Gece gece banlanıcam sanırım ama hayırdır hangisi daha çok para veriyorsa ona mı satıyorsunÇocuğa acıdım
Kendisine sor en iyisi, nerde çalıştığına mezuniyetine göre değişir. Sen önce sor garanti olsun bedavaya gitme sonra.
Başka birinin parasını hayal ederek yaiamak da komedi. Böyle hesaplar yapacagına keşke kendin çalışıp kazanma yolları arasaydin keske.
Burda pekcok rezil konu okudum, evli adama asigim, evleniyorum kac bilezik isteyeyim vb de dahil olmak uzere okudugum en rezil konu bu. Para avcisi oldugunu utanmadan acik acik yazan birini ilk kez okuyorum burda
Genelevde calisan seks iscilerine hakaret etmek istemiyorum, en azindan para karsiliginda yaptiklari is belli. Para karsiligi seviyor taklidi yapmaya, hayat arkadasligi taklidi yapmaya,cinsellik onermeye utanmiyor musunuz?Rezillik dizboyu. Soyle bir konu acmaya utanmiyor musunuz?
İyi niyetten öleceksiniz dikkat edinben iyi niyetli bir insanım... birbirimizin açıklarını kapatırız diye düşünüyorum... eğer dediğiniz gibiyse onu iyi şeylere yönlendirebilirim bence...
Sana Avrupa standartlarına göre konuşayım.Türkiyede yeni mühendisler özel sektörde 500$ la işe başlar devlette ise bu yeni zamlarla birlikte 1000$ a anca çıktı, gördüğün gibi mühendis maaşları içler acısı,sen bu Avrupalı güzelliğini mühendislerle harcama:))Kendine şöyle zengin bir Avrupalı bul:)))
Resmen maaşı iyi olsun da nasıl olursa olsun demek bu.ben iyi niyetli bir insanım... birbirimizin açıklarını kapatırız diye düşünüyorum... eğer dediğiniz gibiyse onu iyi şeylere yönlendirebilirim bence...
Resmen maaşı iyi olsun da nasıl olursa olsun demek bu.
Paragöz çok insan gördüm duydum da sizin kadar açıkça söyleyenini hiç görmemiştim, ne desem bilemedim.
Hiç iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.ben iyi niyetli bir insanım... birbirimizin açıklarını kapatırız diye düşünüyorum... eğer dediğiniz gibiyse onu iyi şeylere yönlendirebilirim bence...
Hiç iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.
Kuzeninizi kıskanıyorsunuz, onun yüksek yaşam standartı olmasını çekemiyorsunuz, mühendisleri ezikleme konumuna getiriyorsunuz. Asıl önemlisi paragözsünüz.
Siz Türkleri boşverin ya, hepsi fakir. Doktoru da, mühendisi de. Alın bi Avrupalı, Türklerin kaderiyle oynayıp başını yakmayın.
kim sefalet içinde yaşamak isterki... bunca zaman namusumu korumuşum aileme laf getirmemişim... sülalede gerek ahlak gerekse dış görünüş olaraktan parmakla gösterilen bir kişiyim... bu kadar büyük bir değişim için biraz soruşturmak suç mu oldu!!!!111!!!!
Ahlak derken? Bekareti mi kast ediyorsunuz siz deminden beri???
İnşallah mühendisgilin maaşı düşüktür de sizden kurtarır kendini adamcağız.kim sefalet içinde yaşamak isterki... bunca zaman namusumu korumuşum aileme laf getirmemişim... sülalede gerek ahlak gerekse dış görünüş olaraktan parmakla gösterilen bir kişiyim... bu kadar büyük bir değişim için biraz soruşturmak suç mu oldu!!!!111!!!!
Gerçekten bir insanda ilk merak ettiğiniz konu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?