Kararsızım...

Sizin ünvanınız nedir, maaşınız ne kadar ki başkasının kariyerini maaşına kadar didikliyorsunuz?

Başlık kararsızım diyor da kararsız olmak için bile bir durum lazım.

Adam uzaktan beğenmiş, siz de uzaktan beğenmişsiniz. Hepsi bu kadar.

Belki adam hödük? Belki ağzı bozuk? Belki cimri, belki ana kuzusu? Belki alkolik, belki şiddete meyilli?

Veya belki de sizin şu tavrınızı anlayıp kaçacak kadar akıllıdır?

Edit: Çok flörtüm olmadı bu yüzden iyi bir yaşamım olmalı demekle, "Kendimi en yüksek maaşı olana saklıyorum" demek arasındaki farkı biri bana açıklarsa mutlu olurum.

yanlış anlıyorsunuz... iyi bir stantardım var altına düşmek istemityorum... birde kalkıp ülke değiştircem... sormanın nesi kötüki?

dar kafalı derken çok flortum olmadı... kendimi hep evleneceğim erkeğe sakladım şu zamana kadar... o yüzden iyi bir yaşamım olmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım?
Çok flörtünüz olmadığı için iyi bir yaşamınız olmalı diye düşünüyorsunuz.hımmmmm......nutkum tutuldu cevap veremeyeceğim.Kesin fake yada lütfen fake ol.

Sana Avrupa standartlarına göre konuşayım.Türkiyede yeni mühendisler özel sektörde 500$ la işe başlar devlette ise bu yeni zamlarla birlikte 1000$ a anca çıktı, gördüğün gibi mühendis maaşları içler acısı,sen bu Avrupalı güzelliğini mühendislerle harcama:))Kendine şöyle zengin bir Avrupalı bul:)))

ben iyi niyetli bir insanım... birbirimizin açıklarını kapatırız diye düşünüyorum... eğer dediğiniz gibiyse onu iyi şeylere yönlendirebilirim bence...

Ya bayiliyorum sizin yorumlara supersiniz

bana kalsa çok isterim çokta talibim oldu yaşadığım ülkenin milletinden ama ailem illa kendi milletimizden istiyor....

ben iyi niyetli bir insanım... birbirimizin açıklarını kapatırız diye düşünüyorum... eğer dediğiniz gibiyse onu iyi şeylere yönlendirebilirim bence...
Resmen maaşı iyi olsun da nasıl olursa olsun demek bu.
Paragöz çok insan gördüm duydum da sizin kadar açıkça söyleyenini hiç görmemiştim, ne desem bilemedim.

Resmen maaşı iyi olsun da nasıl olursa olsun demek bu.
Paragöz çok insan gördüm duydum da sizin kadar açıkça söyleyenini hiç görmemiştim, ne desem bilemedim.

kim sefalet içinde yaşamak isterki... bunca zaman namusumu korumuşum aileme laf getirmemişim... sülalede gerek ahlak gerekse dış görünüş olaraktan parmakla gösterilen bir kişiyim... bu kadar büyük bir değişim için biraz soruşturmak suç mu oldu!!!!111!!!!

Hiç iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.
Kuzeninizi kıskanıyorsunuz, onun yüksek yaşam standartı olmasını çekemiyorsunuz, mühendisleri ezikleme konumuna getiriyorsunuz. Asıl önemlisi paragözsünüz.
Siz Türkleri boşverin ya, hepsi fakir. Doktoru da, mühendisi de. Alın bi Avrupalı, Türklerin kaderiyle oynayıp başını yakmayın.

kuzenimin kıskanılacak hiçbir yanı yokki neyini kıskanayım... iyi bir okul kazanması benden tek üstün yanı... ahlak tip desen bin basarım... başka bir arkadaşada dedim benim gönlümdede burdan biriyle eş olmak var ama ailem müsade etmiyor... etmiyor...

Ahlak derken? Bekareti mi kast ediyorsunuz siz deminden beri???

İnşallah mühendisgilin maaşı düşüktür de sizden kurtarır kendini adamcağız.
Bu arada o ünlemden sonra 111 kullanma alışkanlığını hayırdır ekşisözlük okurken mi edindiniz?

Dehset otesi ahlakiniz tebrik ederim sizi. Bence de kuzeninizden daha iyi bir hayat hakediyorsunuz ben inandim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…