Kararsızım...

Ablacim senin neren ahlakli? Sen kuzenin iyi okulu olmasini burda asagilamissin da, sen kendi parani kazansaydin kendini acik artirmaya cikarmanin hesabini yapar miydin sence? Begenmedigin okul, is demek, emek demek, gelecek demek. Sen kimsin ki bunlari asagilayip ustune ahlakliyim yaziyorsun? Nedir senin ahlak anlayisin, kuzenine haset mi, onunkinden zengin koca bulma sevdasi mi, emegi cabayi calismayi kucumsemek mi.....senin ahlakin=bekaret acikca goruluyor cunku maddi degeri var.

Gel güzelim gel sen yani ben olsam Türkiye bataklık diyen akrabalarımı dinlemez gelirdim doktorgiller mühendisgiller sen bu azimle en yüksek maaşlı mesleği bulursun zaten

Bu yurtdışında yaşayan Türk’lerin neden bu kadar görücü usulüne meraklı oldugunu anlayamadım yok teyzem önerdi yok amcamın kankisi. Ayh yok mu koskoca avrupa da Hans Nick felan

diğer sayfalara bakmadınız sanırım... kendi milletimizden istiyor ailem...

Bikerem terbiyeli de burayi atlamayalim ben inandim yani kuzeni kim ki peehhh onlar sadece giller

siz önemsemiyor olabilirsiniz ama ben ve erkekler bekareti önemsiyorlar... önemli yani...

Adamda sizi görünce belki "eh işte fena değil bi kız. Bide Avrupalı kesin para vardır bunda. Çalışıyordur"Diye düşündü. Adam sizin hayatınızın geri kalanını neden garantilesin. Benden burdaki milyonlarca kadından hiç bir farkınız yok. Ayrıca Yeni nesil gayet uzun güzel sülün gibi.
Ya yazacak çok şey varda neyse. Kuzeniniz belliki sizden çok akıllı, emekçi, azimli, on numara beş yıldız. Bir erkeğin ilk tercihi böyle kızdır. İyi ambalaja sarılmış boş hediye paketleri değil

Gel güzelim gel sen yani ben olsam Türkiye bataklık diyen akrabalarımı dinlemez gelirdim doktorgiller mühendisgiller sen bu azimle en yüksek maaşlı mesleği bulursun zaten

yani bende istiyorum aslında... orda doğmadım ama toprakmı çekiyor ne denir... gönlüm istiyor tabi...

sonuçta o beni görmüş soruşturmuş... teyzemgil benim fikrimi biliyor... trde yaşamaya meylim var olduğunu yani... komşusuna söylemiştir kesin oda çocuğa söylemiştir bence...

ahah sgk dökümlü gelir tespit tutanağıyla başvuruyla kociş bulsun avrupai kızımız kendine
Aslında bence bu konuda ihaleye çıkabilir. Kapalı zarfla bordrolar teslim edilir, en yüksek bordro kiminse hanımefendi onunla evlenir. Bence mantıklı.
İhale şartnamesine meslek kısıtı konabilir, ne bileyim ihaleye girecek damat adayları belli bir para yatırıp ihaleye girerler teminat olması için.

Agshshsj
Gözümde yemenili bir fatma giriksiniz şu an.
Sizin mesleğiniz ne ki?

siz önemsemiyor olabilirsiniz ama ben ve erkekler bekareti önemsiyorlar... önemli yani...
Ben inancımdan ötürü evlilik öncesi cinsellik yaşamamıs bir insanım ama bekareti evlilige pazarlik malzemesi yapıp, daha iyisini hakettigini iddia etmek mide bulandırıcı gerçekten ya

hanımefendi siz neden bu kadar öfkelesiniz anlamıyorum... siz istemezmiydiniz acaba iyi bir mevkide olmayı? yada istedinizde olmadımıki bana bu kadar sardınız???

dar kafalı derken çok flortum olmadı... kendimi hep evleneceğim erkeğe sakladım şu zamana kadar... o yüzden iyi bir yaşamım olmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım?
Bakiresin anladik. Bakiresin diye daha yuksek standartlari mi hakettigini dusunuyorsun? Bu dunyada milyonlarca bakire kadinimiz evleniyor ama senin istedigin sartlarda yasamiyor maalesef. Bence insan ol. Bakire olmandan daha onemli! Vallahi o cocuga ulasma sansim olsa bi kosu da senden es olmayacagini soylemek olurdu. Evliligi ne saniyorsunuz siz anlamadim ki? Yasin da 16 degil ama...

Ben inancımdan ötürü evlilik öncesi cinsellik yaşamamıs bir insanım ama bekareti evlilige pazarlik malzemesi yapıp, daha iyisini hakettigini iddia etmek mide bulandırıcı gerçekten ya

iyide ben bunu özellikle belirtmedim... konuyu başka arkadaşlar buraya getirdi...

Sizin mesleğiniz ve maaşınız nedir?

Kuzeninizin emek vererek almış olduğu eğitimi küçük görüyorsunuz ama siz de o çabayı gösterse idiniz, geleceğinizi garantiye almak için başkalarının maaşını soruşturmak zorunda kalmazdınız böyle.

Ayrıca “doktorlar daha cilvelileri sever” hayatımda duyduğum en ilginç genelleme olabilir.

Umarım tüm yazdıklarınız bir şakadır.

ben çalışmıyorum... çalışmamı gerektirecek bir yaşantımız yok çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…