Kararsızım...

yanlış basmışım biraz sinirden.....

ne alakası var hanımefendi... satılığa çıkaran ben değilim bazı tanıdıklarım... ben edebimle yaşıyorum!!!1

Yav he he.

Anlatsana biraz karne nasıl geldi? Sömestr geldi sıkılıyorsunuz tabii, siz de haklısınız.
Ekşi nickin ne ya özelden söyle bak söylemem kimseye söz!!11!1bir! (bunu yaparken araya "bir" de yaz ki tam olsun, eksik yapmışsın kuzum)

ne alakası var hanımefendi... satılığa çıkaran ben değilim bazı tanıdıklarım... ben edebimle yaşıyorum!!!1

Bi siz edebinizle yaşıyorsunuz değil mi? Ne dediğinizin farkında bile değilsiniz. Siz burada evlilik öncesi ilişki yaşayan insanların hepsine ahlaksız dediniz. Bu hükme hangi hadle varabiliyorsunuz?

bana kalsa çok isterim çokta talibim oldu yaşadığım ülkenin milletinden ama ailem illa kendi milletimizden istiyor....
Yaşadığın ülkede Türk olup mühendis olan veya başka meslek sahibi kimse yok mu gerçekten? Avrupali insanlar flört etmeden görücü olarak eve gelmiyor diye biliyorum ama

Bi siz edebinizle yaşıyorsunuz değil mi? Ne dediğinizin farkında bile değilsiniz. Siz burada evlilik öncesi ilişki yaşayan insanların hepsine ahlaksız dediniz. Bu hükme hangi hadle varabiliyorsunuz?

ben kesinlikle öyle birşey demedim... herkesin kendi aldığı terbiye farklı... ben öyle bir kelime kullanmadım..

Yorumlara baktım da çoğu insan seni eleştirmiş
Kimi mantık evliliği yapıyor
Bunu acık acık sorunca mı yadırgandı ben onu anlamadım
Ocak ayı maaşlarına bakın ama tanıyın da yani iki gün sonra pişmanım demeyin

Yaşadığın ülkede Türk olup mühendis olan veya başka meslek sahibi kimse yok mu gerçekten? Avrupali insanlar flört etmeden görücü olarak eve gelmiyor diye biliyorum ama

benim çevremde yok açıkçası... genelde ustalar var... talibim derken çıkma teklifleri eden oldu... eve tabiiki gelemezler babamdan doalyı...

Yorumlara baktım da çoğu insan seni eleştirmiş
Kimi mantık evliliği yapıyor
Bunu acık acık sorunca mı yadırgandı ben onu anlamadım
Ocak ayı maaşlarına bakın

şükür beni anlayan bir hanımefendi çıktı... biz içinde yaşamadığımız çok bilmiyoruz... kimi tr ye giden akrabalar ülke çok iyi diyor... kimi batak diyor... bende birşekilde anlamaya çalışıyorum... geleceğimi düşünüyorum yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…