- 21 Ocak 2019
- 32
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi dreamseason
-
İnşallah mühendisgilin maaşı düşüktür de sizden kurtarır kendini adamcağız.
Bu arada o ünlemden sonra 111 kullanma alışkanlığını hayırdır ekşisözlük okurken mi edindiniz?
evet... o da ahlakımın bir parçası tabiki...
Bravo size. Bu kafa yapısına göre kendinizi resmen satılığa çıkarmanız da beklenebilir bir durum zaten.
yanlış basmışım biraz sinirden.....
ne alakası var hanımefendi... satılığa çıkaran ben değilim bazı tanıdıklarım... ben edebimle yaşıyorum!!!1
ne alakası var hanımefendi... satılığa çıkaran ben değilim bazı tanıdıklarım... ben edebimle yaşıyorum!!!1
Yaşadığın ülkede Türk olup mühendis olan veya başka meslek sahibi kimse yok mu gerçekten? Avrupali insanlar flört etmeden görücü olarak eve gelmiyor diye biliyorum amabana kalsa çok isterim çokta talibim oldu yaşadığım ülkenin milletinden ama ailem illa kendi milletimizden istiyor....
Bi siz edebinizle yaşıyorsunuz değil mi? Ne dediğinizin farkında bile değilsiniz. Siz burada evlilik öncesi ilişki yaşayan insanların hepsine ahlaksız dediniz. Bu hükme hangi hadle varabiliyorsunuz?
Yorumlara baktım da çoğu insan seni eleştirmişSelamın aleyküm kk lı bayanlar...
Hep okuduğum bu forumda konu açmak bugüne kısmetmiş...
Biraz uzun yaza bilirim lürfen kusura bakmayın...
Ben 20li yaşlardayım... Yurtdışında yaşıyorum... Boyum tr ortalamasına göre uzun sayılır... (1,73)
Kumral mavi gözlüyüm... Burada ki insanlar beni hep kendi milletinden sanarlar... Avrupayi bir tipim yani...
Neyse fazla uzatmadan... Bi süre önce tr de yaşayan teyzemgillere ziyarete geldik 1,5 aylığına...
Apartmalnarında yaşayan bir mühendis genç beni görüp soruşturmuş... Teyzemgillerle faazla muhabbeti yokmuş ama yakın komşusundan öğrenmiş benim yeğeni olduğumu... Neyse teyzemgil beni bir sabah çocuk işe giderken kaldırıp gösterdi bu diye... Uzaktan fena değildi... Ama benim merak ettiğim birşeyler var...
Mühendis maaşları tr de nasıldır? Misal teyzemgilin kızı doktor biriyle görüşüyor... Aslında benimde hayalimde hep doktor vardı ama doktorlar daha cilveli kızlardan hoşlanıyor sanırım... (kuzenim ve bir arkadaşına bakarak genelledim) Ben daha dar kafalı bir insanım... Doktorlar daha mı iyi kazanır yoksa mühendisler mi daha iyi kazanır?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Şiimdiden teşekkürler...
Yaşadığın ülkede Türk olup mühendis olan veya başka meslek sahibi kimse yok mu gerçekten? Avrupali insanlar flört etmeden görücü olarak eve gelmiyor diye biliyorum ama
ben kesinlikle öyle birşey demedim... herkesin kendi aldığı terbiye farklı... ben öyle bir kelime kullanmadım..
Yorumlara baktım da çoğu insan seni eleştirmiş
Kimi mantık evliliği yapıyor
Bunu acık acık sorunca mı yadırgandı ben onu anlamadım
Ocak ayı maaşlarına bakın
Fake filansın galiba sen. Fake ol yani.
Cocugun basini yakma bence. Cocuga yazik olur...
herkesde çocuğun derdine düştü... hayret birşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?