- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çok kalmayacağız en fazla 2 saat, parlaklığı çok değil, hatta çizme belli olmuyor parlaklığıİkisi de parlaksa pek iyi bir seçim değil, bir yandan da sizi WC ihtiyacı için beklerken düşündüm. Tulumlara ölüm demem biraz bundan dolayı. Yaz olsa neyse. Bir de çorap vs derken korkunç.
Benimde ama tulum 2 parça gibi duruyor, sanki üst siyah v yaka simli bir badi, altına tayt altına çizme gibi durduTulumun altına çizme korkunç geliyor gözüme. Yine de görmek lazım. Resim atsan daha iyi olurdu.
Benimde ama tulum 2 parça gibi duruyor, sanki üst siyah v yaka simli bir badi, altına tayt altına çizme gibi durdu
Ya işte elbiselerim kısa, en sade elbisem bile kısa ve topuklu giyince gösterişli duruyorum, eş tarafı kumaş pantolon giyecekmiş düşün, bende dikkat çekmek istemiyorum, maalesef bana kalsa gitmem eşimin arkadaşı ama konuştuğu yok hatırModa konusunda cok bilincli degilim fakat tulumum altinda topuklu ayakkabi giyilir benim bildigim kadari ile. Elbise niye abarti olsun? Her elbise sasali degil.
Zaten dogru düzgün tanimadigin birinin dügününe gitme olayini anlamiyorum. Paraya, zamana yazik.
Pic nedir bilmiyorum picture yazsan daha iyi bilirdim. O yuzden oyle ifade koydumsend picture anlamında. biri şaşırdım ifadesi bırakmış. send pic
Pic nedir bilmiyorum picture yazsan daha iyi bilirdim. O yuzden oyle ifade koydum
Pic diye ingilizce kelime varsa hic gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?