Aileniz yaninizdaysa eğer çocuklar için en sağlıklı olanı ayrılmanız böyle bi evliliğe neden 2 çocuk ? Ve yaşında küçük kaç yaşında evlendinMerhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar.
Bu da yeni çıktı. Kocası beş para etmeyen kadınlar, ailelerinin tüm desteğine rağmen ne yapsam diye soruyorMerhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar.
Ah bacım ya, kendine bir hayat kur adamı gönder gitsin sana yük bu adamMerhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar.
Şiddet gören kadınlar genelde doğru düşünemiyor üstelik bu kadın daha çok genç.Sabir testi heralde bu konular, bu kadar mal olunmaz cunku. 23yasinda gencecik birisi 2 cocuk yapacak adam bagimli olacak daha cocugum icin devam mi etsem diye soracak ailesi arkasindayken he zihinsel sorunu var heralde derim denk gelse cok ciddiyim. Sen devam et dayak yemeye ustune 2 tane daha dogur adamda duzelir zaten daha genceciksin masallah .
Çocuğunuz için mi ikinci çocuğu yaptınız ?Merhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar.
uyuşturucu bağımlısı, dayak, ilgisizlik ve bunlara rağmen hala kararsızlık .................................Merhaba ben 23 yaşındayım evliyim ve 2 cocuk annesiyim biri down sendromlu. Kararsızım çünkü eşimle boşanmak istiyorum ama kararsızım. Yeni doğum yaptım ve eşim dogru düzgün bizi gormeye gelmedi sakaryada doğum yaptım normalde izmitte oturuyoruz kendisi bide uyusturucu bağımlisı onun öncesindede bir sürü kavgalarimız dayak yemişliğim vardır. Güvenmiyorum ona ama çocuklar icin devam etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. Yorgunum artık hiç bir şeyi kaldıramıyorum lutfen ana yardım edin karar veremiyorum ailem yanım da bana yeni bi hayat yaşamam için herşeyi yapıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?