ararsan egosu tavan yapacak
hepsi aynı......
basta yapsaydin?.. bence sen helalikla bir sebeb ariyorsun ona yakinlasmak icin..
bosver bence.. hic yakinlasma baska biirini bile bulmustur. kendini kucuk dusurme
Benimde demek istediğim buydu aslında. Çok Haklısınız aklıma hiç msj gelmedi ararım diye düşünüyodum ama mesajda olabilir. Onu yeri geldiğinde gerçekten kırdığım zamanlar oldu o yüzden içim rahat değil.herkes asla demiş ama bence almalısın helallikten bahsediyoruz, keza o da senden almalı, kul hakkı diye birşey var cevap verir vermez o onun kişiliğini bağlar direkt aramak zorunda da değilsiniz mail atın mesaj atın ama helallik alın derim ben ,ölümlü dünya ister bi yeri şişsin ister köşegen olsun neticede helallik isteyip kapayacaksınız değil mi , içiniz rahat eder
sonuçta iyi kötü birşeyler yaşandı belki bilmeden kırdınız vs siz helalliğinizi alın o da sizden almalı aslında her gün bitiminde anne babamızdan bile helallik almalıyız ,
hepsi aynı......
Zaten önceki konunu bildiğimiz için alma diyoruz
Bu sadece bir bahane çünkü
Unutmamissin..
Hala bir umut var içinde
Niye?
Ayrıca bu helallik meselesi başta olacaktı
Şimdi değil!
saygı duyarım fikriniz ama peki onu üzdüğüm zamanlar oldu onun hakkına girmiş olmazmıyım :44:aramamalısın tabiki... gerek yok böyle birşeye.
Ben helaleşirim. Helalleştim de...
Uzun süreli ilişkim bittiğinde sevgilimden de,boşanınca kocamdan da helallik almıştım.
Benim için önemli bu işler.
Hem seninle 4 yıl geçiriyo hem de ayrılmayı o istiyo. Onun sana bi özür borcu var. Sen onu ararsan kendini bişey zannedecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?