Kararsızım :/

Dipsi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
46
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim konumu okuyanlar bilir 4 yıllık ilişkim bitti. Erkek arkadaşım istemediği için. Tamam bitti gitti şuan acım azaldı sanki öfkemde kalmadı sadece onsuzluğu hissediyorum ve geri dönmesini artık istemiyorum.

Ama aklıma takılan bişey var 4 yıl geçirdik beraber illa bana hakkı geçmiştir ve ben arayıp sadece hakkını helal etmesini söylemek istiyorum bugün var yarın yokuz sonuçta.

Ama arasam kendimi küçük düşürmüş olurmuyum acaba ? Aramassamda içimdeki ses susmayacak gibi geliyor yalnış mı düşünüyorum ?

Ne gereği var ki.
Saçma bir şey bence.
Ben kesinlikle aramazdım böyle bir sebepten.
Komik geldi bana.

ayrılmayı isteyen o, neden sen helallik istiyorsun ki?
hem 4 yılını ver, sonra istemediğin için ayrıl
bence helallik istemesı gereken sen değilsin sakın yapma bunu.

basta yapsaydin?.. bence sen helalikla bir sebeb ariyorsun ona yakinlasmak icin..
bosver bence.. hic yakinlasma baska biirini bile bulmustur. kendini kucuk dusurme

sakın yaaa sakın yapma şimdi adamı şişirmenin bir alemi yok.. belki aklına geliyorsundur arada sırada ararsan aklına bile gelmezsin bundan sonra

Son düzenleme:
herkes asla demiş ama bence almalısın helallikten bahsediyoruz, keza o da senden almalı, kul hakkı diye birşey var cevap verir vermez o onun kişiliğini bağlar direkt aramak zorunda da değilsiniz mail atın mesaj atın ama helallik alın derim ben ,ölümlü dünya ister bi yeri şişsin ister köşegen olsun neticede helallik isteyip kapayacaksınız değil mi , içiniz rahat eder
sonuçta iyi kötü birşeyler yaşandı belki bilmeden kırdınız vs siz helalliğinizi alın o da sizden almalı aslında her gün bitiminde anne babamızdan bile helallik almalıyız ,

Son düzenleme:
Zaten önceki konunu bildiğimiz için alma diyoruz
Bu sadece bir bahane çünkü
Unutmamissin..
Hala bir umut var içinde
Niye?
Ayrıca bu helallik meselesi başta olacaktı
Şimdi değil!

Ben helaleşirim. Helalleştim de...
Uzun süreli ilişkim bittiğinde sevgilimden de,boşanınca kocamdan da helallik almıştım.
Benim için önemli bu işler.

basta yapsaydin?.. bence sen helalikla bir sebeb ariyorsun ona yakinlasmak icin..
bosver bence.. hic yakinlasma baska biirini bile bulmustur. kendini kucuk dusurme

Sakin bi ayrılık olmadığı için aklıma gelmedi. kesinlikle yakınlaşmak istemiyorum hayatımı düzeltmeye çalışıyorum ona yer yok artık. Teşekkür ederim cevabınız için :97:

Benimde demek istediğim buydu aslında. Çok Haklısınız aklıma hiç msj gelmedi ararım diye düşünüyodum ama mesajda olabilir. Onu yeri geldiğinde gerçekten kırdığım zamanlar oldu o yüzden içim rahat değil.

Zaten önceki konunu bildiğimiz için alma diyoruz
Bu sadece bir bahane çünkü
Unutmamissin..
Hala bir umut var içinde
Niye?
Ayrıca bu helallik meselesi başta olacaktı
Şimdi değil!

Öyle bi durumda aklıma gelmedi sakin bi ayrılık değildi.
Bahane olarak değil diğer arkadaşa dedim, daha cok yeni belki ama allah içimi ferahlattı sanki hayatımı düzeltmeye çalışıyorum sadece yaşanmışlıkların anısı var o kadar yoksa onu özlemiyorum. Saolun cevanız için

aramamalısın tabiki... gerek yok böyle birşeye.
saygı duyarım fikriniz ama peki onu üzdüğüm zamanlar oldu onun hakkına girmiş olmazmıyım :44:

Ben helaleşirim. Helalleştim de...
Uzun süreli ilişkim bittiğinde sevgilimden de,boşanınca kocamdan da helallik almıştım.
Benim için önemli bu işler.

sebebi ne olursa olsun bende helalleşmek isterim. Ama günler sonra bunun için arasam garip olmaz mı :44: yada arkadaşlarında dediği gibi yalnış anlarda egosu tavan mı yapar :44:

Ben günler değil aylar sonra helalleşmiştim.
Her ikisinden de ayrılan ben olmama rağmen çok fazla acı çektiğim için gözyaşlarım dinmeden aklıma bile gelmemişti.

Tabii o kadar zaman geçtikten sonra egoları tavan yapar mı yapmaz mı pek umrumda değildi artık.

Hem seninle 4 yıl geçiriyo hem de ayrılmayı o istiyo. Onun sana bi özür borcu var. Sen onu ararsan kendini bişey zannedecektir.

Hem seninle 4 yıl geçiriyo hem de ayrılmayı o istiyo. Onun sana bi özür borcu var. Sen onu ararsan kendini bişey zannedecektir.

helallik ve özür ayrı şeylerdir
herkes ahirette kendi yaptıklarından hesaba çekilecek , adam çok kötü şeyler yapmışsa zaten hesabını verecektir, ama konu sahibi 4 yıl içinde onu bilerek bilmeyecek kıracak birşey yapmışsa kendisi için helallik almalıdır,he adamın yaptığı kötülük kızın kırdığı kalbin yanında daha ağırdır dersiniz belki ama dedim ya her kişi kendi yaptklarından sual olacağı için vijdani bir rahatlık adına helallik istemelidir bence ! kendini bişey sanması havalanması vs kızı ilgilendirmez ki ? havalanı havalandığı gibi söner bir arkadaş demiş ya zaman geçtiği için havalanmasınıda umursamadım diye , helalleşmeyi tavsiye etmek bizim boynumuzun borcudur, dini bir konuya giriyor çünkü,he adamda ondan ister , kız verir vermez,, ama örnek vereyim mesela aran zaman geçti herkes yolunu çizdi gitti ,bir ortam oldu adam bir konuşmasında dipsi de bana şöyle yapmıştı , haram zıkkım olsun o gün onun için yaptıklarım derse..? işte bu yüzden almalı bence hiç bilmem neresi kalkar egosu bilmem ne olur diye düşünmesin bence kalkarsa kalksın ahirette kul hakkıyla sorguya çekilmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…