helallik ve özür ayrı şeylerdir
herkes ahirette kendi yaptıklarından hesaba çekilecek , adam çok kötü şeyler yapmışsa zaten hesabını verecektir, ama konu sahibi 4 yıl içinde onu bilerek bilmeyecek kıracak birşey yapmışsa kendisi için helallik almalıdır,he adamın yaptığı kötülük kızın kırdığı kalbin yanında daha ağırdır dersiniz belki ama dedim ya her kişi kendi yaptklarından sual olacağı için vijdani bir rahatlık adına helallik istemelidir bence ! kendini bişey sanması havalanması vs kızı ilgilendirmez ki ? havalanı havalandığı gibi söner bir arkadaş demiş ya zaman geçtiği için havalanmasınıda umursamadım diye , helalleşmeyi tavsiye etmek bizim boynumuzun borcudur, dini bir konuya giriyor çünkü,he adamda ondan ister , kız verir vermez,, ama örnek vereyim mesela aran zaman geçti herkes yolunu çizdi gitti ,bir ortam oldu adam bir konuşmasında dipsi de bana şöyle yapmıştı , haram zıkkım olsun o gün onun için yaptıklarım derse..? işte bu yüzden almalı bence
hiç bilmem neresi kalkar egosu bilmem ne olur diye düşünmesin bence kalkarsa kalksın ahirette kul hakkıyla sorguya çekilmektense