- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Kızlar benim sorunum annemle... 5buçuk aydır görüştüğüm erkek arkadaşım var. Ama tanışmamız öncesine dayanıyor. başladığımız günden bu yana her gün bi sorun yaşadık çevreden dolayı. Ama bu ikimiz arasında sorum olmadı. Hepsini beraber aştık. Aşamadığımız tek konu ise benim ailem. İlk önce onaylamadılar. Erkek arkadaşımla yüzyüze hiç gelmediler. Aynı memlekette bile değiliz. Sadece birinin olumsuz anlatmasından dolayı bu tepkileri. Haziranda sen istiyosun madem şubatta olsun nişan dediler çünkü önümüzde askerlik vardı. Şimdi erkek arkadaşım askere gidemiyecek. Anneme bu konuyu söyledim. Madem sizde onayladınız. Kurban bayramına gelsinler dedim. Annem git sen babanla konuş benim onayım yok dedi. Beni şubata kadar vazgeçirirmiş belki diye o yüzden onaylamış gibi konuşmuş. Babamla konuşmaya çalıştığım her fırsata konu karıştırdı araya ve bana engel oldu. Dün geceden bu yana ağlıyorum ve kararsızım sırf annem mutlu olsun diye erkek arkadaşımdan vazgeçmeli miyim? Çok seviyorum ama çıkarım yok. Annemin sırf inadı yüzünden mutsuz mu olacağım? Şimdi kabul etsede ileride annmle erkek arkadaşım yanyana gelince anlaşamayacaklar bu konudan dolayı. O zamanda arada kalacağım. Kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var.