kararsızım ...

sofi19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
58
6
98
selem kızlar tatil için bir yer bakıyorduk masaj salonu var falan yazan bir yer vardı eşimde benimde masaja ihtiyacım var dedi aklıma masajcı kızlar geldi ben bozuldum ama çaktırmadım siz olsanız bir kızın eşinize masaj yapmasını nasıl karşılanırdınız sizce napmalıyım. ses etmesem mi esim bana bağlıdır yoksa o kızlardan etkilenirmi

İşlerini yapıyorlar boşver canım,zaten bir süre sonra onlar için rutin oluyor.Kocanızın da etkileneceğini sanmıyorum.

sadece kızlar mı masaj yapıyor.erkek masörler de vardır mutlaka.ama ben bir kadının eşime masaj yapmasını istemem.

erkek masörler de var tabii...
ayrıca kızlar da taylandlı oluyor genelde ve emin ol kıskanılcak türden diiller...
ayrıca bi adamın omzuna çıkmıştı bi tanesi ya, tuhaftı..:)

alın masaj yağı yoğurun her tarafını ne gerek var yahuu öyle kızlara masaj yaptırmak falan düşününce bile sinirlerim hopluyor asla yaptırmazdım

Oyy o masaj ne güzel bişeydir ya. Şimdi olsa yatıveririm kızın önüne.

Onlar işlerini yapıyor cicim, öyle etkilenecek dokunuşlar da yok. Düşlediğiniz ya da filmlerde gördüğünüz gibi değil. Hatta masaj esnasında alışık değilseniz canınız acır. Canı acırken tahrik olamaz heralde senin bey.

otel kaliteli bir otelse seçenek boldur kadında da erkek te çalışıyordur fakat salaş bir alansa sade ve sadece kadındır genelde de endonezyalı hatunlar oluyolar ki elleri de çok iyidir hani ...ben müsade etmem.güvensizlik değil içim almaz rahatsız olurum herkesin tercihine saygım var .

kocişin canınımı yakacaklar iyi iyi birdaha gitmez

Ben olsam otelde ona gidebilirsin hayatim derdim.masor kizi bogar,yerine gecer,sonra kocami bogardim...

asla istemem eşime kadın bir masör tarafından masaj yapılmasını..
kendim de erkek masöre masaj yaptırmam... her ne kadar "işleri" olarak görülse de hemcinse yaptırmayı tercih ederim.

belki ben fazla muhafazakarım bu konuda...

Aslaaaaaaaaa Etkilensin etkilenmesin boyle biseye musade edemezdim dusunsene elleri sirtini oksicak rahatlatacak ona dokunacak ıyyk:KK63:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…