Esimden ayrı kalcami uzulcegimide biliyorum hiçbir evlilik 4 4luk degildirki zaten sorun vardır muhakkak ama sabrettikten sonra her zorlugun asilacagina inanıyorum ama ailem vermemekte ısrarcı bnde kaçmayı düşünüyorumE güzelim kaynanandan yana bir şikayetin yok bence kötü huyu vs olsa baştan belli olurdu
Bence kaynanayla kalıyorum diye üzülme, eşimden ayrı kalıyorum diye üzülebilirsin sadece
Gemide ben duramamki orda yaşamak kolay degilee daha ne, ayrilinir mi bunun icin sevdiğinden
Sakın kaçma sakın o hatayı yapmaEsimden ayrı kalcami uzulcegimide biliyorum hiçbir evlilik 4 4luk degildirki zaten sorun vardır muhakkak ama sabrettikten sonra her zorlugun asilacagina inanıyorum ama ailem vermemekte ısrarcı bnde kaçmayı düşünüyorum
Onlara da soluyorum vermezseniz kacarim die sen bilirsin diolarSakın kaçma sakın o hatayı yapma
Ben annenle kal eşin yokken diyecektim tam sen kaçmaktan bahsediyorsun
Ailene bunu yapma sırtını dönme
Zaten zor bir evlilik seni bekliyor
Erkek arkadaşım onuda dio gemideyken annendede kalabilirsin ..ama ailem vermedikten sonra napabilirim
Eşim dinine çok bağlı bn yalan soluyemem neyse doğrusunu sole dio bna 1 seneye kadar ikna etmeye calisacsm hayirlisiylaTamam işte ne güzel
Aileni ikna edersiniz bence
Hem geçici bir süreliğine olan bir durum sonsuza kadar değil ya
Peki evlendikten hemen sonra mı gidecek eşin? Ailene belki hiç gitmeyebilir diye ikna edebilirsin
Ailemde aynı bu şekil dio..iki sene sonra evlensenlz ?
Ailemde aynı bu şekil dio..
AMA e.arkadaşım dinine çok bgli dindar bi adam o kadar uzatmio aileside karsi
Kaynanam bnde kalcak evde tek kalmama müsade etmioKv ile mi oturcan neden annen böyle diyor? Eğer birlikte oturcaksan ya da altlı üstlü filan annen yerden göğe kadar haklı bence
Benim arkadasimda ayni sen gibiydi yok cok seviyom yok katlanirim yok gemiye gidince kaynanamlan iyi anlasirimBenim erkek arkadasim kaptan ve ailem çok karşı evlenince o gitcek gemiye ve sen kaynananla çok zorlancaksin ve pişman olcaksin diolar ve bnde çok seviyorum ve her zorluğu asacagimiza inaniyorum. .aranızda kaptan eşi olan varmı bana bi fikir verirseniz iyi olcak
Eşiyle nasilBenim arkadasimda ayni sen gibiydi yok cok seviyom yok katlanirim yok gemiye gidince kaynanamlan iyi anlasirim
Ne mi oldu simdi kaynanasindan nefret ediyor...
Korkarım tek kalamamkiBence ailen yuzde yuz hakli ..
3 ay sonra hayalimde evlilik bu degildi kaynanamla sorunlarimiz gibi konular gelebilir senden..
Gerçekten yok ben yaparim dert degil dersen ne mutlu ama yaparsan bile kaynana yada baska biri gelmesin ben kucuk kiz cocugumuyum de yani evleniuosun korkmazsin herhalde evde :) yoksa cok zorlanirsin
Esiylede kotu olmaya basladi cunku kocasi gemideyken arkadasimda surekli kaynanasiyla ilgili sikayetlerini siraliyor adam gemide ne yapsin bisey yapamadigi icin karisiylan geriliyor anasina bisi diyemiyor. Kaynana desen aman allahim sabahin korunde kizin yatak odasinda bitiyor hadi uyan diye evlenmeden once bal borektiler simdi kanli bicakli cok pismanEşiyle nasil
Cok dogru demissiniz hayat bu bi kere geliniyor simdi ailesi onu dusunup yapmadiyor ama kizlar yagmurdan kaciyor doluya tutuluyor sonra hayat zindana donuyor Allah hherkese once mantik akil fikir versinevlenince samanlık seyran olmayacak yo r,biliyorsun değil mi?
ailen %100 haklı, kaynanayla yaşamak için evlenilir mi. aileni dinlemiyorsun ,kaçarım diyorsun, kaynanayı paşa paşa çekeceksin. Ne kadar evlenme densede sen kararını vermişsin, ille başını yakacaksın. ama kendi iyiliğin için biraz daha düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?