Kepler-452b Ya bugün son günse? Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2012 Mesajlar 1.922 Emoji Skoru 1.010 Puanlar 398 7 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lave #21 Ben kayniş dicem. Efsun sağolsun
subebegi Kalpten Kalbe bir yol vardır görünmez. Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 263 Emoji Skoru 123 Puanlar 103 7 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lave #22 İçinden gelmiyorsa dememelisin zaten.
edosko Guru Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 7.689 Emoji Skoru 5.979 Puanlar 448 7 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lave #23 Benim kv nin bi zarari yok anne de diyorum. Ama gerektigi kadar . Hele kendi annemin babamin yaninda hic diyemiyorum
Benim kv nin bi zarari yok anne de diyorum. Ama gerektigi kadar . Hele kendi annemin babamin yaninda hic diyemiyorum
H Hatunbuyurdu Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2015 Mesajlar 2.420 Emoji Skoru 4.617 Puanlar 133 Yaş 34 7 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lave #24 obiviyante .!.: Vay anasını hiç bu açıdan düşünmemiştim. Mantıklı sahiden ha. Kv ye ay ben size anne diyemem eşimi kardeşim gibi sizide babamın karısı gibi düşünemiyorum dediğini düşünsene ! Genişletmek için tıkla... obiviyante .!.: demi onlar da bana kızım diyince aile oluyorsak ben evin en küçük çocuğu gibi oluyorum hep beni ezmeye çalıştıkları için dedim bunu Eşimle de kardeş oluyoruz gibi baya karışık ya amaan anlayamadım ben bişi devreler yandı Genişletmek için tıkla...
obiviyante .!.: Vay anasını hiç bu açıdan düşünmemiştim. Mantıklı sahiden ha. Kv ye ay ben size anne diyemem eşimi kardeşim gibi sizide babamın karısı gibi düşünemiyorum dediğini düşünsene ! Genişletmek için tıkla... obiviyante .!.: demi onlar da bana kızım diyince aile oluyorsak ben evin en küçük çocuğu gibi oluyorum hep beni ezmeye çalıştıkları için dedim bunu Eşimle de kardeş oluyoruz gibi baya karışık ya amaan anlayamadım ben bişi devreler yandı Genişletmek için tıkla...
H Hatunbuyurdu Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Eylül 2015 Mesajlar 2.420 Emoji Skoru 4.617 Puanlar 133 Yaş 34 7 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lave #25 Kendi msjımı nasıl alıntı haline haline getirdim acaba ben