kararsızım. .

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Herkese merhabalar. .tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var. .nisanlimla gecinemiyoruz gerçekten ama anlasamıyoruz bende konuşmayalım bi süre dedim tamam dedi..ama doğru mu yaptım bilmiyorum konuşup düzeltcez ama yine aynı şeyler olcak..Artık bu durum da sıktı iyice..ne yapacağımı bilmiyorum. .3 senelik bir ilişkimiz de var bırakmakta çok zor geliyor. .ne yapmalıyım sizce ?

Merhabalar 3yıl içinde de mi böyleydi durumunuz?yoksa yeni olan bir şey mi
Başlarda iyidi canım(yaşını bilmiyorum o yüzden dedim abla da diyebilirim :) ) ama son iki yıldır sürekli bi didisme hali..diyorum acaba bütün ilişkiler mi böyle yoksa bizimkinde mi bir sorun var..bitirmek te o kadar zor geliyor ki..

Küçük sayılmam 30a yaklaştık ☺️, yani ilişkiyi bitirmek en kolay yol bunı unutma zor olan sonrası , belki biraz eski ninelerimizin söylediği gn söyleyeceğim ama erkek her zaman bir adım önde olmalı , Kuran'ı Kerim'de bu böyle geçiyor , o senin erkeğin evinin direği olacak inş. Ona bunu hissettirmen lazım , eşine cilveli olman lazım , neşeli ol isteklerini Güler yüzle soyle o hayır dediği Zaman üsteleme bekle o zaten sonra senin istediğini yapacaktır.

Küçük sayılmam 30a yaklaştık ☺️, yani ilişkiyi bitirmek en kolay yol bunı unutma zor olan sonrası , belki biraz eski ninelerimizin söylediği gn söyleyeceğim ama erkek her zaman bir adım önde olmalı , Kuran'ı Kerim'de bu böyle geçiyor , o senin erkeğin evinin direği olacak inş. Ona bunu hissettirmen lazım , eşine cilveli olman lazım , neşeli ol isteklerini Güler yüzle soyle o hayır dediği Zaman üsteleme bekle o zaten sonra senin istediğini yapacaktır.
Ablacım (artik diyebilirim) ben gerçekten iyi düşünmeye çalışıyorum. .bazen abartsamda genelde yapıcı olmaya çalışıyorum. .ama bana karşı bir ilgisi kalmadı ki aramiyor bile adam akıllı. .

Anladım, o Zaman bekle biraz seni özlesin ve sana geri döndüğünde sedece cilve ,güler yüz ve neşe her şeyi değiştirecektir. Benim kayınvalidem böyle bir kadındır eşine cok cilvelidir bi o kadar da neşeli , hareketli 38 yıl olmuş kayınpederim kayınvalidem olmadan asla yapamaz dünya bir yana eşi bir yanadır

Anladım, o Zaman bekle biraz seni özlesin ve sana geri döndüğünde sedece cilve ,güler yüz ve neşe her şeyi değiştirecektir. Benim kayınvalidem böyle bir kadındır eşine cok cilvelidir bi o kadar da neşeli , hareketli 38 yıl olmuş kayınpederim kayınvalidem olmadan asla yapamaz dünya bir yana eşi bir yanadır
Demiycem ablacım inşallah ise yarar Allah razı olsun :)

iyide nişanlılık dönemi ciftlerin birbirini tanıma dönemidir.. simdiden gecinemiyorsanızzz niye hayatını zehir edecen ki..iyi düşün evlilik laylom degil..

Back
X