kararsızım

azuka

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
102
18
18
35
merhaba. 4 aylık bir ilişkim var.başta her şey güzeldi.aramızda 8 yaş farkı var. başak burcu.inatcı ve bencil biri aslında. geçmişinde çok ilişkisi olduğu için heyecanı kalmamış biri. bende tam tersi her şeyi doya doya yaşamak istiyorum. istihareye yattım annemle birlikte. 7 gece. ve ikimizde iyi şeyler gördük. tam evet hayırlı demek ki bu kişi dedim. ama evlenmeyi istemeyen biri çıktı.rahat bir kişilik. çok kararsızım. istihareye güvenip devam mı edeyim yoksa vaz mı geçeyim..

Yaslariniz kac? Size karsi davranislari nasil? Adamin karakterinde var inatcilik ve bencillik demekki burca bir alakasi yok benim erkek arkadasimda basak burcu ama öyle inatci ve bencil degildir. Kalbinizin sesi ne diyor bu durumda aslinda önemli olanda o degilmi?

kalbim devam et diyor ama evlenmeyi düşünmediği içinde tekrar ona dönmek gurur kırıcı değil mi

Suan ayrimisiniz? Hic mi evlenmek istemiyor suan icinmi? 32 yas aslinda bir erkek icin evlenmek icin ideal bir yastir. Ama kendini hazir hissetmiyor olabilir kaldiki 4 ay kisa bir zaman böyle bir karar vermek icin.

bende evliliğe hazır değilim zaten. ama hayatında böyle bir plana yer yok anladığım kadarıyla.evlilik düşünmüyor hiç. şu an ayrı değliz. yani dün konuştuktan sonra bunları ikimzde yazmadık hiç bir birimize.

alinti yaparsan bana ileti geliyor geri dönüs yapabilirim. Sorunu anladim sanirim. Erkek arkadasin evlenmegi hic düsünmüyor olabilir sen anladigim kadariyla illeride evlenmek istiyorsun (gayet normal ve dogal olaraktan) eger aranizda böyle asilmayacak fikir ayriligi varsa bir beraberlik nasil yürütülür bilmiyorum cünkü zor cünkü senin tarafindan beklentiler var. Tekrar yüzyüze bu konuyu konusabilirsiniz belki zaman icinde erkek arkadasinin fikri degisebilir.

evet yüz yüze konuşmak en iyisi tekrar sanırım. bir keresinde ilerde mecbur değişecek fiikrim zamanla demişti. ben fazla sıkıyorum onu sanırım. kızdırdığımda ben öyle biri değilim. evlilik vs benim planlarımda yok v diye kızıyor.

evet yüz yüze konuşmak en iyisi tekrar sanırım. bir keresinde ilerde mecbur değişecek fiikrim zamanla demişti. ben fazla sıkıyorum onu sanırım. kızdırdığımda ben öyle biri değilim. evlilik vs benim planlarımda yok v diye kızıyor.

anladim canim. Yüz yüze acikca utanmadan s1k1lmadan konusmak gerek bunlar önemli mevzular sonucta görüs farkliligi olabilir hayat beklentisi farkli olabilir. Aman diyim sakin üstüne gitme. Erkekler genelde fazla üstlerine gidince ters tepiyorlar yapacagi varsada yapmaz kendini baski altinda hisseder sogur. Degisikler vallahi. Ben bu hataya bir kere düstüm birsey icin erkek arkadasimin üstüne gittim ters tepti kestirip atti. O gün karar verdim her ne olursa olsun üstüne gitmiycektim. Simdi birsey oldugunda "Hayatim anlatmak istermisin ne oldu" diyorum "Bosver, hayir olmaz" diyor. "Peki sen nasil istersen" diyorum ertesi gün kendi anlatiyor. :) Kendine ve ona biraz zaman tani, tanimaya calis belki zamanla fikirleri degisir baktin olmuyor güzelce tekrar konusur öyle karar verirsin.

teşekkür ederim canım. haklısın zaman lazım. zaten bağlanırsa bir erkek yapmam dediği her şeyi zamanla yapıyor. yeter ki bağlansınlar

haklısın aslında canım. sıkıya gelemiyorlar. ama bende ne yapacağımı şaşırdım. haftaiçi çalışıyor. haftasonu evde dinlenmek istiyor.akşam çıkalım diyor. bende akşam çıkamıyorum. sonra benim ısrarcı olmam dan sıkılıyor ve kızıyor.

Hm bu konu biraz can s1k1ci aslinda bunu anlamasi gerek 6 günmü calisiyor?

teşekkür ederim canım. haklısın zaman lazım. zaten bağlanırsa bir erkek yapmam dediği her şeyi zamanla yapıyor. yeter ki bağlansınlar

Düsünceler zaman icinde degisir elbeteki yani kim istemezki sevdigi insanla bir yuva kurmayi.

Hm bu konu biraz can s1k1ci aslinda bunu anlamasi gerek 6 günmü calisiyor?

Düsünceler zaman icinde degisir elbeteki yani kim istemezki sevdigi insanla bir yuva kurmayi.
haftasonu evde. gün tatili var. ama rahatna çok düşkün. çıkmam diyorsa asla çıkmıyor

arayı düzeltip sonra kendi haline bırakayım o zaman. bakalım zamanla ne olacak

öyle yap canim basakti demi burcu. Benimkide basak bunlar sevdiklerini belli etmesini beceremez, sen güzel birsey desen utanir s1k1lir o derece (benimki en azindan). Erkekler zaten baskiya gelemez. Kendine, ona ve iliskinize biraz zaman ver biraz sabirli ol baktin degisen birsey yok öyle karar verip yoluna bakarsin. Ama 4 ay az bir süre.

evet canım başak. kendisi sevgisini gösteremiyor. ben romantik değilim olamam da diyor. beceremiyor da zaten. inatcı biraz. kadın mükemmel güzel akıllı ve kültürlü olmalı ona gre. yoksa yüzüne bile bakmıyor.

ahaha tipik basak o zaman seninkisi. Beceriksizler o konuda kesinlikle. Genelde mükemeliyetciler (Allahten benimki degil)

ahaha tipik basak o zaman seninkisi. Beceriksizler o konuda kesinlikle. Genelde mükemeliyetciler (Allahten benimki degil)
evet ya. tek artım onu etkileyebildim. güzellik,kültür vs anlamında ısındı bana. ama işte rahatına düşkün olması beni deli ediyor.çevresinde pek iyi evlilik yok. kendi annesi babasıda ayrı. sanırm onlardan etkilenip soğumuş evlilikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…