kararsızım

ağlayalım kuzum
sevincten amaaaaaa
ay bizde başladık cocuk işine bakalım

Eşin mutlu oldu mu bari

delirdi mutluluktan ağladı

ay çok teşekkür ederim dilerim iyi bir anne olabilirim

amin çok teşekkür ederim

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)

Açtım konunu okuyordum, üzülüyordum ki adına sayfayı aşağı çektikçe hamilelik takvimini gördüm
Çok tebrik ederim, çok mutlu oldum, sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Allah razı olsun hepinizden çok güzel şeyler yazmıssınız ya ağlamaktan helak oldum

çok çok çook teşekkür ederim bende bu sitede gördüm tanımadan etmeden bu kadar sevinip dua edip o kişi için iyi dileklerde bulunabilmeyi

Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

amin canımmmm
cümlemizede

test falanlamı? öğrendin. konunu detaylı okuyamadımda.

rüyamda gördüm sonra kan testi yaptırdım sonra içimde ukte o çift çizgiyi de göreyim diye 2 de idrar testi yaptım hepsi pozitif

Konuyu okurken ilk başta inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olur dedim sonra imzandaki hamilelik çizelgesini görünce çok sevindim. :) Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün ^^

hayırlı ugurlu olsun
çok sevindim
resmen o evden ayrılmanin sonuçları vücut bile ne kadar etkikeniyormus gördünüz psikoloji düzelince hop bebek de geldi
yaa inşallah sağlıkla mutlulukla kucağıniza alın

Hayırlı olsun..İnş güzel bir ortama doğar bebeğin. . O zamana kalmadan bütün sıkıntılarımızdan kurtuluruz inş.

ayy maşallah çok sevindim.Bak o kadar sıkıntılı durumlardan sonra ne güzel günler gösterdi Rabbim sana..Biliyor musun iyi ki o gece eşin seni bırakmamamış çok dua etmiştim o zaman size.Çoook mutlu olun..

Böyle şeyleri biraz akışına bırakmak lazım çok kafada kurunca olmuyor gerçekten ama birazdaha bekleyin derim.kanda 20e yakın bi zaman sonra daha net sonuç veriyor.eğer ilişkinin üzerinden gectıyse okdar zaman bakın gitsin

Canim ya gormedin mi pembesu hamileymis hamilelik takvimi bile koymus :)

Anaammm sana demedim mi canım içinde kalmasın diye ay nasıl sevindim inan dua et ben de hamile kalayım ve sağlıklı yaşasın bebeğim iki kaybım var benim de kalpleri durdu ikisininde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…