- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
ağlayalım kuzum
yaaaa evetbak meselaa bu mesajın ağlatacak bişeyi yok ama ben salya sümük
dualarımda isteyen herkese nasip olsun diyorum demeye devam etcem
bende öyle adet olup üstüne mi görüyorum diye düşünüp araştırma yapıyordum ama gerçek şu ki en önemli belirti cidden adet gecikmesi.. çok nadir üstüne görme lekelenme olayı oluyor bizde neden o ben olmayayım diyoruz hep..
Allah gönlüne göre versin bebeğin en kısa sürede gelsin inşallah
Eşin mutlu oldu mu bari
Çok sevindim
Dün okudum konunun başını, inşallah hamilesindir dedim ama banlanmışım, yazamadım.
Bence ev değişikliğinin önemli bir etkisi var. Kafan rahatladı çünkü. Tekrar tebrik ediyorum. Çok iyi bir anne olacağına eminim.
gozun aydin cok sevindim evli degilim ama yazdiklarin beni bile duygulandirdi, anne olmak isteyenleri dahada duygulandirmistir, Rabbim isteyen herkese versin herkes o duyguyu tatsin insallah saglikli bi sekilde hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sanada,
yine giriş yapmadan gizli gizli hatta evet evet resmen psikopat gibi okurken; bu kez de senin konuna denk geldim okudum ve çok çok sevindim, o evden ayrıldın hakikaten senin için herşey yolunda gitmeye başladı.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah
Açtım konunu okuyordum, üzülüyordum ki adına sayfayı aşağı çektikçe hamilelik takvimini gördüm
Çok tebrik ederim, çok mutlu oldum, sağlıkla kucağına alman dileğiyle
pembesu sırf sana yorum yazabilmek için siteye uzaktan bakarken giriş yaptım. konunun başını okuduğumda hamile olduğunu anlamıştım aslında. içimden dua ettim nolur hamile olsun diye. çok sevindim adınıza inşallah sağlıklı bir bebek olur bir ömür mutlu olursunuz. ayrıca ilgimi çeken tatilde dikkat etmemene rağmen hamile kalman. bende 3 -4 ay civarı deneyip hamile kalamadığıma üzülüyordum sürekli sonra tatilde hiç takmadım tatil dönüşü adet olmadım hamile kaldım :) şimdi oğlum 15 aylık büyüdü bile :)
ağlayalım kuzum
sevincten amaaaaaa
ay bizde başladık cocuk işine bakalım
amin canımmmm
hep böyle güzel şeylere ağlayalım ama
inşallah sizin için en güzel zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur canım
amin canımmmm
cümlemizede
test falanlamı? öğrendin. konunu detaylı okuyamadımda.
rüyamda gördümsonra kan testi yaptırdım sonra içimde ukte o çift çizgiyi de göreyim diye 2 de idrar testi yaptım hepsi pozitif
Konuyu okurken ilk başta inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olur dedim sonra imzandaki hamilelik çizelgesini görünce çok sevindim. :) Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün ^^
Böyle şeyleri biraz akışına bırakmak lazım çok kafada kurunca olmuyor gerçekten ama birazdaha bekleyin derim.kanda 20e yakın bi zaman sonra daha net sonuç veriyor.eğer ilişkinin üzerinden gectıyse okdar zaman bakın gitsinmerhaba
enteresan bir gün geçiriyorum ruhum daralıyor.
tanıyanlar bilir 8 aydır bebek istiyoruz lakin her ay bir hüsranla sonuçlanıyor. bende her ay ki belirtilerimi bi kenara not ediyorum bi sonraki ay yaşadığımda heh adetim geliyor diyorum.
her ay düzenli adet görüyorum sadece 1 kez mart yada mayıs olması lazım hemen hemen 5-6 gün gecikmişti adetim oda kafamda aşırı kurmuş ve kesin hamileyim diye inandırmıştım kendimi.
şimdi elimde tam son 4 ayın bilgileri var hepsinde reglden önce ya pembe ya kahve akıntım oldu.gün gün ağrılı mı değil mi hepsini yazmısım..
bugün adet olmam gerekiyor son 2-3 gündür ince bir ağrı var içimde aynı zamanda da 3-4 gündür ishalim.. ama ağrı adet sancısı başlarındaki ağrım gibi. ne bi lekelenme ne de ciddi bi ağrı söz konusu değil. hadi diyim ki tatile gittik hava değişikliği vs diye adetim 2-3 gün gecikti.. çünkü umutlanmak istemiyorum
ama aslında içimde kelebekler uçuşuyor şuan..
sabahtan beri en az 4-5 kez lavaboya gittim bembeyaz akıntım var adet günüm hiç geçmez geçse bile bi lekelenme olur falan filan..
asıl mevzu da dün gece uyandım elimi karnıma götürdüm , Allahım eğer yoksa heveslendirme varsa bana göster nolursun dedim.. ve rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyordum..
ama kendime söz verdim pazartesiye kadar bekle illaki adet olacaksın dedim..
az önce arkadaşımla konuştum iş çıkışı iğne olmam lazım benle hastaneye gelir misin işin yoksa dedi...
bu bi işaret mi acaba dedim..arkadaşım için gitcem gitmişken kan tahlili yaptırayım mı ?
heveslenmiyim diyorum ama ölüyorum heyecandan.
adet oldugumda üzülüyorum ama böyle test yapıp negatif olunca da yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük oluyor..
bu gideceğim arkadaşımda benim evlendikten sonra mahalledeki en yakın arkadaşım ilk evlendiğimde hep kesin senle öğrecem hamile oldugumu eşime süpriz yapmak için senle giderim hastaneye falan diye hayal kuruyorduk.
acaba o gün bugün mü ?
4-5 ay önce yaşadığım hayal kırıklığı gibi bişey yaşamak istemiyorum tabiki ama kalbimde yerinden çıkacak sanki..
birileri beni durdursun istiyorum aslında bekle 4-5 gün o adetin gelecek yine kuruyorsun deyin istiyorum hayır bence de hamile olabilirsin gitmelisin denmesinide
çok kararsızım yardım edin bana
Böyle şeyleri biraz akışına bırakmak lazım çok kafada kurunca olmuyor gerçekten ama birazdaha bekleyin derim.kanda 20e yakın bi zaman sonra daha net sonuç veriyor.eğer ilişkinin üzerinden gectıyse okdar zaman bakın gitsin
Anaammm sana demedim mi canım içinde kalmasın diye ay nasıl sevindim inan dua et ben de hamile kalayım ve sağlıklı yaşasın bebeğim iki kaybım var benim de kalpleri durdu ikisinindemerhaba
enteresan bir gün geçiriyorum ruhum daralıyor.
tanıyanlar bilir 8 aydır bebek istiyoruz lakin her ay bir hüsranla sonuçlanıyor. bende her ay ki belirtilerimi bi kenara not ediyorum bi sonraki ay yaşadığımda heh adetim geliyor diyorum.
her ay düzenli adet görüyorum sadece 1 kez mart yada mayıs olması lazım hemen hemen 5-6 gün gecikmişti adetim oda kafamda aşırı kurmuş ve kesin hamileyim diye inandırmıştım kendimi.
şimdi elimde tam son 4 ayın bilgileri var hepsinde reglden önce ya pembe ya kahve akıntım oldu.gün gün ağrılı mı değil mi hepsini yazmısım..
bugün adet olmam gerekiyor son 2-3 gündür ince bir ağrı var içimde aynı zamanda da 3-4 gündür ishalim.. ama ağrı adet sancısı başlarındaki ağrım gibi. ne bi lekelenme ne de ciddi bi ağrı söz konusu değil. hadi diyim ki tatile gittik hava değişikliği vs diye adetim 2-3 gün gecikti.. çünkü umutlanmak istemiyorum
ama aslında içimde kelebekler uçuşuyor şuan..
sabahtan beri en az 4-5 kez lavaboya gittim bembeyaz akıntım var adet günüm hiç geçmez geçse bile bi lekelenme olur falan filan..
asıl mevzu da dün gece uyandım elimi karnıma götürdüm , Allahım eğer yoksa heveslendirme varsa bana göster nolursun dedim.. ve rüyamda eşime hamile olduğumu söylüyordum..
ama kendime söz verdim pazartesiye kadar bekle illaki adet olacaksın dedim..
az önce arkadaşımla konuştum iş çıkışı iğne olmam lazım benle hastaneye gelir misin işin yoksa dedi...
bu bi işaret mi acaba dedim..arkadaşım için gitcem gitmişken kan tahlili yaptırayım mı ?
heveslenmiyim diyorum ama ölüyorum heyecandan.
adet oldugumda üzülüyorum ama böyle test yapıp negatif olunca da yaşadığım hayal kırıklığı çok büyük oluyor..
bu gideceğim arkadaşımda benim evlendikten sonra mahalledeki en yakın arkadaşım ilk evlendiğimde hep kesin senle öğrecem hamile oldugumu eşime süpriz yapmak için senle giderim hastaneye falan diye hayal kuruyorduk.
acaba o gün bugün mü ?
4-5 ay önce yaşadığım hayal kırıklığı gibi bişey yaşamak istemiyorum tabiki ama kalbimde yerinden çıkacak sanki..
birileri beni durdursun istiyorum aslında bekle 4-5 gün o adetin gelecek yine kuruyorsun deyin istiyorum hayır bence de hamile olabilirsin gitmelisin denmesinide
çok kararsızım yardım edin bana
görmedim :/// çok sevindim.Allah kuçağına almayı nasip eder inşllh.söylediğin için teşekkürler :)Canim ya gormedin mipembesu hamileymis hamilelik takvimi bile koymus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?