kararsızım

Ayyy çok sevindim, maşallah subhanallah..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza... Vallahi çok sevindim!!!

9 ay bebek isteyip her ay hüsrana uğrardım.
Kan tahlili yapıp da doktordan pozitif olduğunu öğrenince adamın omuzlarını tutup sarsmıştım, "gerçekten miii" diye o anlar geldi aklıma...

Allahım her isteyene nasip etsin bu güzelliği...

Ayy resmen ağlarken gülmeye başladım çok çok sevindim sizin adınıza. Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ayy resmen ağlarken gülmeye başladım çok çok sevindim sizin adınıza. Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

ya bende sizden gelen mesajlara ağlayıp duruyorum iş yerindeyim herkes bana bakıyor

çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten , isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu binlerce kez şükürler olsun

Konunu şimdi okudum kesin hamile diye geçti içimden, son sayfaya bakınca kesin tebrik mesajlarını okucam dedim öylede oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innnşşaaaalllaah çok sevindim tebrik ederimmmm

Duzeltme: son mesajlari okumak aklima gelmemisti cok tebrik ederim :) hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

İkiz mi desem, erkek mi desem?

sağlıklı olsun da

teşekkür ederim canım
Duzeltme: son mesajlari okumak aklima gelmemisti cok tebrik ederim :) hayirlisiyla kucaginiza alin insallah

amin inşallah
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah canım benim ❤

Kocaman bir amiiiiin sana ve isteyen herkese..
Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah , sana da en kısa zamanda nasip etsin umarım

Oleyy çok sevindim Pembesu hissediyordum sonucun böyle olacağını .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Ne mutlu anne baba olacaksınız

Son düzenleme:
aaaaa konunu okurken çok üzüldüm yasadıklarına ama sonlara ınınce takvımı gordum cok sevındım yaaaa

hayırlı olsun insallah bebeğin

ben de aynı durumdayım her ay kendımı hamıle sanıyorum ama olabılecegım ıhtımalı de hiçç yok sanki

dr a gttiğinizde bir sorun cıkmısmıydı eşinizde ya da sizde
ve adetınız ne kadar gecınkınce öğrendınız

çok sevındım cidden inş saglıkla kucagınıza alırsınız

sağlıklı olsun da

teşekkür ederim canım

amin inşallah

Kocaman bir amiiiiin sana ve isteyen herkese..
Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah , sana da en kısa zamanda nasip etsin umarım
Amin canım Sağol

dr a gttiğinizde bir sorun cıkmısmıydı eşinizde ya da sizde
ve adetınız ne kadar gecınkınce öğrendınız

çok sevındım cidden inş saglıkla kucagınıza alırsınız

doktorda bi sorun çıkmadı canım adetim hiç gecikmedi dün adet günümdü direkt kan testi yaptırdım.
sadece ishaldim 2-3 gündür birde rüya görmüştüm onun üzerine gidip test yaptırdım şükür ki bebeğim benimleymiş

Allah her isteyene en kısa sürede sağlıklı bebişler versin inşallah

ayrıca sakın olabilme ihtimali yok deme ben hep 1.2 1.2 1.2 görüyorum sonuçları bir gün 200lü değerler görebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.

Hayırlı olsun çok sevindim Kayınvalidene söyledin mi

tebrikler cnm.
Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Hayırlı olsun çok sevindim Kayınvalidene söyledin mi

evet söyledim :)

bilmek hakkıydı onunda.. ağladı çok sevindim kendini sakın yorma canında bişey isterse çekinme ara söyle yaparım isterseniz gelirsiniz isterseniz oğlum alır eve getirir dedi

tabiki ben çaktırmasam da bu laflara salya sümük

bugün yada yarın akşam hastahane çıkışı gitmeyi düşünüyorum hastane onun evine çok yakın yani eski evime

daha öncede söylediğim gibi çok kin tutamıyorum birde sanırım o da çabalıyor düzelmek için hala devam ediyor doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…