Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağladım okurken yazdıklarınızı
evet kızlar tahminim doğruymuş hamileymişim...
beta hcg değerim 220 çıktı aylardır 1.2 görüp yıkıldıgım değeri 200 görünce elim ayağım titremeye başladı eşimin yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum..
kalbim öyle bir çarpıyordu ki elini aldım kalbime götürdüm noldu diye telaşlandı hamileyim dedim şok oldu çünkü o da olmuyor diye düşünüyordu artık önümüzde ki ay tekrar doktora gidecektik hatta...
ben bir de idrar testi yapmak istiyorum bakalım oda bunu doğrulayacak mı dedi kan daha doğru çıkıyor dediysem de koşarak ezcane bulmaya gitti..
2 de idrar testi yaptım minnoş oradan da selam çaktı bize![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin heyecandan ölüyorum sandım... o kadar mutluyum bi bütün gece uyku girmedi gözüme..
ve hiç kimseye söylemeyeceğim diyen ben 1 saat içinde herkesi haberdar ettim
uçuyorum galiba![]()
çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız![]()
ağladım okurken yazdıklarınızı
evet kızlar tahminim doğruymuş hamileymişim...
beta hcg değerim 220 çıktı aylardır 1.2 görüp yıkıldıgım değeri 200 görünce elim ayağım titremeye başladı eşimin yanına nasıl gittiğimi hatırlamıyorum..
kalbim öyle bir çarpıyordu ki elini aldım kalbime götürdüm noldu diye telaşlandı hamileyim dedim şok oldu çünkü o da olmuyor diye düşünüyordu artık önümüzde ki ay tekrar doktora gidecektik hatta...
ben bir de idrar testi yapmak istiyorum bakalım oda bunu doğrulayacak mı dedi kan daha doğru çıkıyor dediysem de koşarak ezcane bulmaya gitti..
2 de idrar testi yaptım minnoş oradan da selam çaktı bize![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin heyecandan ölüyorum sandım... o kadar mutluyum bi bütün gece uyku girmedi gözüme..
ve hiç kimseye söylemeyeceğim diyen ben 1 saat içinde herkesi haberdar ettim
uçuyorum galiba![]()
Ay yeni gördüm bunu ben. Çok çok sevindim. Hayırlı olsun canım. Hadi hemen takvim yap. Sonra nasıl takvim yapılacağını sana sorarım![]()
Bence hamilesiniz diyecektim ki öyleymişsiniz tebrikler. Akıntı en büyük belirtilerden oluyor.
Yerim seni ben!!!!sonucu görmek için konuyu takibe almıştım sabah ilk işim bakmak oldu
çok mutlu oldum, çok duygulandım
Allahım bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah
çok tebrik ediyorum![]()