kararsızım

Çok tebrik ederim ayni heyecanları 3 yıl bekledikten sonra yaşadım. Kalp atışlarını duyunca ağladım çok güzel bir duygu
Rabbim hiçkimseyi mahrum etmesin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Çok tebrik ederim ayni heyecanları 3 yıl bekledikten sonra yaşadım. Kalp atışlarını duyunca ağladım çok güzel bir duygu
Rabbim hiçkimseyi mahrum etmesin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

biz çok erken öğrendiğimiz için sanırım kese kalp atışları için bayaga bi beklememiz gerekecek o yüzden şimdiden heyecandan ölüyorum
amin isteyen herkese nasip olsun inşallah :KK36:

aaaaa konunu okurken çok üzüldüm yasadıklarına ama sonlara ınınce takvımı gordum cok sevındım yaaaa

hayırlı olsun insallah bebeğin

ben de aynı durumdayım her ay kendımı hamıle sanıyorum ama olabılecegım ıhtımalı de hiçç yok sanki
Ya ben de artık çok istiyorum , sen neden olabileceğine ihtimal vermiyorsun ki ? Belli Bi teşhis var mı ? Kaç aydır deniyırsun ben bir yıl oldu

Tebrikler pembesu:halay: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyenlere de versin:dua:

ayy canim benim cok cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... bnde heray acabami diye düsünmekten cok yoruldum adet oldugumda bile acaba üstüne adetmi görüyorum diye düsünüyorum hastalikli gibi :) önümüzdeki ay tedaviye başlicaz insallah.. hamilelerin duasi kabul olur derler bana ve benim gibi olanlara dua et bol bol :KK36:

Ya ben de artık çok istiyorum , sen neden olabileceğine ihtimal vermiyorsun ki ? Belli Bi teşhis var mı ? Kaç aydır deniyırsun ben bir yıl oldu

benimde 7-8 ay olmuştu tamamen ümidi kesmiştim artık..

tatildeydik içkide içtim sigarada içtim hatta gün aşırı ilişki olsun dedi doktor biz nasılsa olmuyor diye canımızın istediği gibi yaşadık..
deniz havuz pişmemiş balıklar vs vs o kadar umarsız bi hafta geçirdim ki tatilde..
kedinlikle bebek için sevişmedik.. eve dönünce herşey eskiye döndü ama..

tabiki bebeğim tatilde tutunmuş annesine yani herkes o kadar doğru söylüyormuş ki.. önemli olan akışına bırakmakmış.

hiç kolay değil biliyorum daha 1. sayfada neler yaptıgım yazıyor zaten..

Allah yardımcınız olsun herkese nasip etsin inşallah :KK200:

ayyy pembeeeeeeee:KK19::KK19:
hamileymişinnnnn

yaaaa evet :KK61: bak meselaa bu mesajın ağlatacak bişeyi yok ama ben salya sümük :KK61::KK61::KK61::KK61:

ayy canim benim cok cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... bnde heray acabami diye düsünmekten cok yoruldum adet oldugumda bile acaba üstüne adetmi görüyorum diye düsünüyorum hastalikli gibi :) önümüzdeki ay tedaviye başlicaz insallah.. hamilelerin duasi kabul olur derler bana ve benim gibi olanlara dua et bol bol :KK36:

dualarımda isteyen herkese nasip olsun diyorum demeye devam etcem :KK60:
bende öyle adet olup üstüne mi görüyorum diye düşünüp araştırma yapıyordum ama gerçek şu ki en önemli belirti cidden adet gecikmesi.. çok nadir üstüne görme lekelenme olayı oluyor bizde neden o ben olmayayım diyoruz hep..
Allah gönlüne göre versin bebeğin en kısa sürede gelsin inşallah :dua:

bizim iki bucuk yıl oldu
eşimde sperm hareket sıkıntısı cıktı bende bır sorun cıkmadı
kecıboynuzu kürü kullandı aylarca

fayda etmedı
2 bucuk ay ilaç kullandı o da fayda etmedı

bu ara ev alma derdıne gırdık
yoksa ayın 20 sınde dr da randevum vardı asılama için gidecektık

ama ev kredi olayı falan korkuttu acıkcası onu bıraz erteledık( daha ne kadar erteleceksek zaten 36 yasındayım:)

yani şunu anladım ben
istersen elli kere tüp bebek yaptır olmayacaksa olmuyor
ya da o kadar ugrasıyorsun Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor
buna eminim yani
o yuzden cok da düşmuyorum üzerine

sizin bır yıl azmıs
siiz gttınız mı dr a?

doktorda bi sorun çıkmadı canım adetim hiç gecikmedi dün adet günümdü direkt kan testi yaptırdım.
sadece ishaldim 2-3 gündür birde rüya görmüştüm onun üzerine gidip test yaptırdım şükür ki bebeğim benimleymiş :KK200:

Allah her isteyene en kısa sürede sağlıklı bebişler versin inşallah :anneadayı:

ayrıca sakın olabilme ihtimali yok deme ben hep 1.2 1.2 1.2 görüyorum sonuçları bir gün 200lü değerler görebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.
ben de gecen ay ruyamda ılk defa hamile oldugumu gördüm ama hiçççç konduramıyorum

bu ara ev bakıyoruz nette yorumları okudum mal sahıbı olmak demekmıs ben eve yordum

eceezgi eceezgi hakkınızda hayırlısı olsun er geç gelecektir yavrunuz..

ben gece uyanıp Allahım varsa göster bu gece diye dua ettim öyle gördüm rüyayı..
yoksa zaman zaman bende görüyordum bebeğim olduğunu..

umarım hayalleriniz biran önce gerçek olur :KK200:

eceezgi eceezgi hakkınızda hayırlısı olsun er geç gelecektir yavrunuz..

ben gece uyanıp Allahım varsa göster bu gece diye dua ettim öyle gördüm rüyayı..
yoksa zaman zaman bende görüyordum bebeğim olduğunu..

umarım hayalleriniz biran önce gerçek olur :KK200:
umarım allah ısteyen herkese nasip etsin
tekrar çok sevindim :)

evet söyledim :)

bilmek hakkıydı onunda.. ağladı çok sevindim kendini sakın yorma canında bişey isterse çekinme ara söyle yaparım isterseniz gelirsiniz isterseniz oğlum alır eve getirir dedi :KK61:

tabiki ben çaktırmasam da bu laflara salya sümük :KK61:

bugün yada yarın akşam hastahane çıkışı gitmeyi düşünüyorum hastane onun evine çok yakın yani eski evime :KK53:

daha öncede söylediğim gibi çok kin tutamıyorum birde sanırım o da çabalıyor düzelmek için hala devam ediyor doktoruna :nazar:
Çok sevindim :) Yine de bebek senin bebeğin annesi sensin unutma, kimsenin karışıp müdahale etmesine izin verme ablacığım :KK49:

Çok sevindim
Dün okudum konunun başını, inşallah hamilesindir dedim ama banlanmışım, yazamadım.

Bence ev değişikliğinin önemli bir etkisi var. Kafan rahatladı çünkü. Tekrar tebrik ediyorum. Çok iyi bir anne olacağına eminim.

gozun aydin cok sevindim evli degilim ama yazdiklarin beni bile duygulandirdi, anne olmak isteyenleri dahada duygulandirmistir, Rabbim isteyen herkese versin herkes o duyguyu tatsin insallah saglikli bi sekilde hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sanada, :anne::KK46:

yine giriş yapmadan gizli gizli hatta evet evet resmen psikopat gibi okurken; bu kez de senin konuna denk geldim okudum ve çok çok sevindim, o evden ayrıldın hakikaten senin için herşey yolunda gitmeye başladı.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah :KK200::KK37:

Açtım konunu okuyordum, üzülüyordum ki adına sayfayı aşağı çektikçe hamilelik takvimini gördüm:halay:
Çok tebrik ederim, çok mutlu oldum, sağlıkla kucağına alman dileğiyle :anne:

pembesu sırf sana yorum yazabilmek için siteye uzaktan bakarken giriş yaptım. konunun başını okuduğumda hamile olduğunu anlamıştım aslında. içimden dua ettim nolur hamile olsun diye. çok sevindim adınıza inşallah sağlıklı bir bebek olur bir ömür mutlu olursunuz. ayrıca ilgimi çeken tatilde dikkat etmemene rağmen hamile kalman. bende 3 -4 ay civarı deneyip hamile kalamadığıma üzülüyordum sürekli sonra tatilde hiç takmadım tatil dönüşü adet olmadım hamile kaldım :) şimdi oğlum 15 aylık büyüdü bile :)

Back
X