- 6 Ocak 2015
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi didokaramela
-
nU unutmak icin cok ugrastim ama büyümü yapti bilemiyirum onunla cok mutluyum ama sözlümede kiyamiyorum o kadar iyk davranioki bana artik sıkıyor gibime gelio resmen ona kötü davranmaya basladmmeski sevgiliniz sizi başının belada olması sebebiyle mi??? birden bire bırakmış... ne kadar saçma... oda sizin gibi aynı hislere sahip olsaydı sizce bırakabilir miydi... aradan bu kadar zaman geçmiş hayatınızda yeni biriside var... belki bu kişiden de ayrılırsınız orasını bilemem ama... başı belaya giren bir adamla bir daha başlamayın derim....
Sizde buna inandiniz mi?
sizin gönlünüzde eskisi var... yenisi ne yaparsa yapsın sıkılacaksınız tabiki... ama bazen bazı durumlarda kalbinize söz geçirmeniz gerekiyor... size zarar vereceğini bile bile... başı belaya giren... ve girmeyede müsait birisiyle olamayacağınızıda düşünmeniz gerekiyor.... kararınız ne olur bilemiyorum ama.... yeni sevgilinizi inciltecek birşey yapmayın.... yani ona karşı bir şeyler hissetmiyorsanız... daha fazla ilerletmeden ayrılın....O
nU unutmak icin cok ugrastim ama büyümü yapti bilemiyirum onunla cok mutluyum ama sözlümede kiyamiyorum o kadar iyk davranioki bana artik sıkıyor gibime gelio resmen ona kötü davranmaya basladmm
Konuşma tabiki yazık değil mi nişanlına emin ol ona yaptığın seninde başına gelecek ya bu eski sevgili seni tehdit etse konuşmalarını nişanlına gösteririm diye bunu da gectim hiç mi vicdanın sızlamıyorPeki hic konuşma mali miyim onunla dayanamıyorum bir kaç gün yazismayalim hmn konuşuyoruz geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?