kararsızımm :(

didokaramela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
8
0
1
29
2 2 bcuk yil önce sevglm beni terk etti abim ögrndgi için sandm çok agladim hep aradm msj attm sesini dinledim 1 yil önce biriyle tanstm ilk defa ondan başka birine baktmm yaklasik 6 ay önce ailemle tanistrdm onu çok seviyordum ama iki uç ay önce eski srvglm beni aradi o zmnlar basi beladayms bana bise olmasın DIE birakmis beni onu çok seviyorum onunla konuşurken çok mutlu oluyorum kaç kere olmz dedim ama yapamiyorum girdi yine hayatima cikaramiyorum ama sözlüm beni her halimle deli gibi seviyor onada kiyamiyorum ailemde onu çok seviyor ama ben çok sogudum lütfen yardım edinnnn

eski sevgiliniz sizi başının belada olması sebebiyle mi??? birden bire bırakmış... ne kadar saçma... oda sizin gibi aynı hislere sahip olsaydı sizce bırakabilir miydi... aradan bu kadar zaman geçmiş hayatınızda yeni biriside var... belki bu kişiden de ayrılırsınız orasını bilemem ama... başı belaya giren bir adamla bir daha başlamayın derim....

Ne olduda geri döndü? Ne kadar süreden sonra geri döndü? birde siz yokken hayatına baskasını almış mı?

O
nU unutmak icin cok ugrastim ama büyümü yapti bilemiyirum onunla cok mutluyum ama sözlümede kiyamiyorum o kadar iyk davranioki bana artik sıkıyor gibime gelio resmen ona kötü davranmaya basladmm

Bitmişse bitmiştir ardına bakma sana tavsiye seni seveni sev.yazık değilmi sözlüne boşver bahanelerinin ardına sığınıyor eksilerini düşün soğu ve unut demiyorum zorundasın çünkü .pişman olursun bunca zamn habersiz bırkmş.

O

nU unutmak icin cok ugrastim ama büyümü yapti bilemiyirum onunla cok mutluyum ama sözlümede kiyamiyorum o kadar iyk davranioki bana artik sıkıyor gibime gelio resmen ona kötü davranmaya basladmm
sizin gönlünüzde eskisi var... yenisi ne yaparsa yapsın sıkılacaksınız tabiki... ama bazen bazı durumlarda kalbinize söz geçirmeniz gerekiyor... size zarar vereceğini bile bile... başı belaya giren... ve girmeyede müsait birisiyle olamayacağınızıda düşünmeniz gerekiyor.... kararınız ne olur bilemiyorum ama.... yeni sevgilinizi inciltecek birşey yapmayın.... yani ona karşı bir şeyler hissetmiyorsanız... daha fazla ilerletmeden ayrılın....

Peki hic konuşma mali miyim onunla dayanamıyorum bir kaç gün yazismayalim hmn konuşuyoruz geri
Konuşma tabiki yazık değil mi nişanlına emin ol ona yaptığın seninde başına gelecek ya bu eski sevgili seni tehdit etse konuşmalarını nişanlına gösteririm diye bunu da gectim hiç mi vicdanın sızlamıyor

Ondan ayrilirsam sürekli hayatinin biteceğini bensiz yapamiycagini beni çok sevdiğini söylüyor yani nasil diim beni çok seviyor ailemde onu çok seviyor zaten BN eskisinden kurtulmak istiyorum ama yapamiyorum sizce ne yapmaliyim hicbise düşünemiyorum artkk

kendini toparlayıp şöyle bir düşündüğün zaman eski sevgilinle mutlu olabileceğini gerçekten düşünebiliyor musun..... böyle karakterde bir insanın seni tekrardan bir anda bırakmayacağını düşünebiliyor musun??? ilk iş olarak lütfen nişanlından ayrıl... ondan sonra eski sevgilimi, yeni sevgilimi, onu düşün.... ama bence eski sevgilini iyice içinde ve aklında bitirmeden yeni bir ilişkiye başlama... yani eski sevgilinle de başlama.... çünkü düzgün biri değil... önce herşeyi bitir... çünkü bu şekilde karşına kim çıkarsa çıksın seni mutlu edemez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…