kararsızımm :(

Teşekkürler bencede sözlüme haksizlik etmemeliyim sonuçta beni kendime o getirdi ama öteki geldi beni yine dağtti gitti iki tatli sözüne kanmamaliydim bastan hata ettim çok pismanim..

Hakkinda yakalama karari felan mi cikmis basi beladaymis senden kacmis.. inanmadim ben. Seni oyle birakan birine tekrar guvenmekle hata edersin. Su anki sozlunu de sevmiyorsan ayrilmalisin. Ailem cok seviyor, cok iyi bir insan diye evlenilmez ki.

Eskisiyle görüşmek istemiyorsan ama kendine engel olamıyorsan engellersin olur biter. Tel mesaj Watsapp vs vs. 3 4 günde bir konuşuyoruz diyosun ya sözlunu aldatiyorsun ben sana söyleyeyim farkında değilsen. Aldatma sadece fiziki olmaz.

Basim beladaydi sana da zararim olurdu kactim dedi sen de inandin mi? Turk filminden almis o hikayeyi. Baska birinin pesinden gitmis ayrilinca aklina vurmussun. Ama tabi bence sozlunden ayril eski sevgilinle devam et, yoksa mutsuz bi evlilik olur aklin hep eskide olur cunku sozlune gunah

başı beladaysa ozamanlar ileride olmayacağı ne malum......sen bak hayatına bence arama sorma cevap verme konuşma...

Sozlun bunu haketmiyor.. Sonunuz ne olur bilmem ama sen cok pisman olucagin bi ise kalkisiyosun eger kaybedersen sozlunu onun gibisinide daha bulamiycaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…