• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızımmm:)

Boşanırsın veya boşanmazsın o senin bileceğin iş ama

Bu adam çalışmamış etmemiş, sana bi düğün yapmamış
Oturmuş bi de devletin sana verdiği çeyiz paranı yemiş
Şimdi işi gücü olduğunda da hemen havalara girmiş
Annen seni almaya geldiğinde yatağından kalkmaya tenezzül bile etmemiş

Bi de kalkıp sana mı bencil diyor ?
Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın şimdi bile ben gidersem ne yer ne içer ailesi uzakta diyosun
Merak etme açlıktan ölmez, o çok sevdiği arkadaşlarıyla bişeyler yer içer

doğru diyosunuz.eşyalarımı toplamaya başladım.gitmeye karar verdim.ama hala benim gidebileceğimi düşünmüyor.beni ciddiye almıyo nasıl olsa benim elimde diye görüyor sanırım.bu sefer kararlıyım ve kendimi artık ezdirmeye niyetim yok.yorumun için teşekkürler

ben 20 yaşındayım.eşimle kaçarak ve severek evlendik.eşimin ailesi bana evlenirken hiçbirşey yapmadı beni istemediler düğünüm bile olmadı anlayacağınız gelinlik bile giyemedim.eşimin işi yoktu evlendiğimizde eşimin ailesi hiç destek olmadı bize aç kaldığım günler bile oldu sırf beni istemedikleri için eşimin babası bana hep cephe aldı. annem elinden gelen fedakakarlığı yaptı eşim için üstelik eşimin ona saygı göstermemesine rağmen.eşim benim ailemle görüşmüyor ama ben onun ailesine her zaman saygılı olmak zorundayım. düğün bile yapmak istedi sırf ben gelinlik giyeyim diye onuda kabul etmedi.babam vefat ettiği için çeyiz yardımı aldım aylarca o parayla geçindik .eşim memuriyeti kazandı ve tayinimiz çıktı.eşim memuriyete başladı maddi sıkıntı çektik yeni şehirde bilmem ondan mıdır benle boşanmak istedi ben çok direndim boşanmamak için ama annem beni almaya geldi ve beni götürdü ben giderken eşim yataktan bile kalkmadı o zamnlar sürekli arkadşlarıyla dışardaydı ben evde hizmetçi gibiydim sağolsun eşimin iş arkadaşının eşi hep yanımda oldu o zamnlar çok zor günler geçirdim. annemin evine döndüm eşim beni aradı barışmak istedi ve 2hafta sonra barıştık.ablam gitme hemen değişmez dedi ben yuvam deyip geldim buraya .şuan eşim hiçbenle dışarı çıkmıyor hep arkadaşlarıyla geziyor.ben evdeyim hep hiçbirşey yapmama izin vermiyor sen kadınsın diyip duruyor bana karşı hiç saygısı yok bunu biliyorum ona söylüyorum ama anlamıyor hiçbirşey paylaşmıyoruz çok bencil biri ve ben boşanmayı düşünüyorum ama kararsızım yeni hayatımdan çok korkuyorum . böyle diyince pişman oluyor ama değişmiyor işte ben artık yaşamıyorum sanki böyle düşündüğüm içinde üzülüyorum.tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.uzun olduğu için daha fazla yazamıyorum.
eşiniz kaç yaşında? Severek evlenmişsiniz ne değilti peki bu kısa sürede? Madem birbirinizi seviyodunuz şuan eşiniz nedn size böyle davranıyo? Durup durukenmi oldu

eşiniz kaç yaşında? Severek evlenmişsiniz ne değilti peki bu kısa sürede? Madem birbirinizi seviyodunuz şuan eşiniz nedn size böyle davranıyo? Durup durukenmi oldu[/QUO
eşim sanırım aile kavramını hala kavrayamadı benim yaşım genç ben gezmek istiyorum diyo bende benimde genç diyorum kadın evde oturur erkek arkadaşlarıyla gezer madem evlenmeseydin bu kadar diyo.eşimde benle aynı yaşta sanırım beni suçluyor benim yüzümden gençliğini yaşayamadı diye ama ona o kadar özverili oldum yaşı genç tamam gezsin diye ama yanlış yapmışım baştan nasılsa öyle gidiyormuş.saygı denen birşey kalmadı artık aramızda maalesef

eşiniz kaç yaşında? Severek evlenmişsiniz ne değilti peki bu kısa sürede? Madem birbirinizi seviyodunuz şuan eşiniz nedn size böyle davranıyo? Durup durukenmi oldu[/QUO
eşim sanırım aile kavramını hala kavrayamadı benim yaşım genç ben gezmek istiyorum diyo bende benimde genç diyorum kadın evde oturur erkek arkadaşlarıyla gezer madem evlenmeseydin bu kadar diyo.eşimde benle aynı yaşta sanırım beni suçluyor benim yüzümden gençliğini yaşayamadı diye ama ona o kadar özverili oldum yaşı genç tamam gezsin diye ama yanlış yapmışım baştan nasılsa öyle gidiyormuş.saygı denen birşey kalmadı artık aramızda maalesef

Ne yazıkki şöyle bi durum var genç yaşta başlayan bazı sevgililik durumlarında veya evlilik durumlarında bazen insanlar keşke hayatımı biraz daha doyadoya yaşasaydm die düşünüyolar Sizin eşinizde genç yaşta olduğu için arkadaşlarıyla gezmeyi çok istiyo çünkü doya doya yaşamadığı için. Malesef buda kötü durumlara yol açıyo. Bence herşeyi dolu dolu yaşayıp sonra evlenmek en mantıklısı:26:

adamın zor günleri geçip sizin çeyiz parası da bitince biti kanlanmış adeta :47: neyine acıyorsun ? adam sürekli dışarda arkadaşlarıyla hayatına bakıyor,annen seni almaya geliyor kalkıp bakmıyor bile...eşya topluyorsununuz ciddiye almıyor.memur oldu işini sağlama aldı diye mi bu rahatlık nedir yani? sen de özgüveninin kaybedip kendini eve kapat.eminim çok kıymete geçersin.kusura bakma biraz açık yazdım gerçek bu.. kendi hayatına bak kardeşim.daha çoookk gençsin.okursun da çalısırsın da yeter ki Allah sağlık versin.onunla doğmadın o olmayıncada ölmezsin çok şükür.kendini ezdirme kendi sağlığın için iyiliğin için.

ben 20 yaşındayım.eşimle kaçarak ve severek evlendik.eşimin ailesi bana evlenirken hiçbirşey yapmadı beni istemediler düğünüm bile olmadı anlayacağınız gelinlik bile giyemedim.eşimin işi yoktu evlendiğimizde eşimin ailesi hiç destek olmadı bize aç kaldığım günler bile oldu sırf beni istemedikleri için eşimin babası bana hep cephe aldı. annem elinden gelen fedakakarlığı yaptı eşim için üstelik eşimin ona saygı göstermemesine rağmen.eşim benim ailemle görüşmüyor ama ben onun ailesine her zaman saygılı olmak zorundayım. düğün bile yapmak istedi sırf ben gelinlik giyeyim diye onuda kabul etmedi.babam vefat ettiği için çeyiz yardımı aldım aylarca o parayla geçindik .eşim memuriyeti kazandı ve tayinimiz çıktı.eşim memuriyete başladı maddi sıkıntı çektik yeni şehirde bilmem ondan mıdır benle boşanmak istedi ben çok direndim boşanmamak için ama annem beni almaya geldi ve beni götürdü ben giderken eşim yataktan bile kalkmadı o zamnlar sürekli arkadşlarıyla dışardaydı ben evde hizmetçi gibiydim sağolsun eşimin iş arkadaşının eşi hep yanımda oldu o zamnlar çok zor günler geçirdim. annemin evine döndüm eşim beni aradı barışmak istedi ve 2hafta sonra barıştık.ablam gitme hemen değişmez dedi ben yuvam deyip geldim buraya .şuan eşim hiçbenle dışarı çıkmıyor hep arkadaşlarıyla geziyor.ben evdeyim hep hiçbirşey yapmama izin vermiyor sen kadınsın diyip duruyor bana karşı hiç saygısı yok bunu biliyorum ona söylüyorum ama anlamıyor hiçbirşey paylaşmıyoruz çok bencil biri ve ben boşanmayı düşünüyorum ama kararsızım yeni hayatımdan çok korkuyorum . böyle diyince pişman oluyor ama değişmiyor işte ben artık yaşamıyorum sanki böyle düşündüğüm içinde üzülüyorum.tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.uzun olduğu için daha fazla yazamıyorum.
:20: Bence eşin tatlım kendini garantiye alınca evliliği önemsememiş. Daha 20 yaşında bana göre bu kadar ağır bi yükü çekmek zorunda değilsin. Eğer pişman olucağını düşünüyosan bence zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi sana zor gelebilir. Bi yuva kurmak kolay değil kolayda yıkılmamalı ama daha bu yaşta bu kadar zorluk kime neye değer mi önce bi düşün bence :31:

aslında bi kere evden ayrıldığımda yani eşim boşanmak istediğinde aynı dediklerinizi hissettim.sanki kafesten kaçıp kurtulmuş kuş misali.ama vicdan azabı çekmekten çok korkuyorum işte

Vicdan azabini o ceksin sen degil. Sen bu evliligi ayakta tutmak icin elinden geleni yapmisin. Peki o ne yapti? Kalbini dinleme artik. Kendi düsün.

Back
X