Kararsizimmmm

Evlenip babamin evine donmeyi istemem Rabbim.kimseyide bu duruma dusurmesin bu yastada ask acisi cekmek zor istemiyrm ama bilemiyrm da ne yapmam gerektigini

Kimse onu düşünerek evlenmez tabi ki. Ama babanı da kırmaman lazım. Herşeyi düşünmen lazım. Baksana kaç kişi aynı şeyi söylemiş. Hepsi mi kötü, kıskanç bu insanların?
Eğitim durumuna gelince ben önem vermiyorum buna, ama babanda haklı sonuçta daha iyi yerlerde görmek istiyordur seni.

Kimse onu düşünerek evlenmez tabi ki. Ama babanı da kırmaman lazım. Herşeyi düşünmen lazım. Baksana kaç kişi aynı şeyi söylemiş. Hepsi mi kötü, kıskanç bu insanların?
Eğitim durumuna gelince ben önem vermiyorum buna, ama babanda haklı sonuçta daha iyi yerlerde görmek istiyordur seni.
Evet zaten babami suclamiyrm o eminim benim iyiligimi dusunuyor benim huzurlu mutlu olmami istyor. Ama soylede bisey dedi eger sen istyrm dersen olsn ben uzerime dusen ne varsa elbette yaparim dedi asla huzursuz olmaniza sebep olacak bisey yapmam dedi

babanın "benim için ısınmadı" diye sana yumuşakça ve bir babaca aktardığı durumda gerçekler bence sizin duyunca üzüleceğiniz şeyler. kendisi yumuşatarak durumu size nazikçe aktarmaya çalışıyor. ailenin rızası olmayan çoğu durumdan bir hayır çıkmaz. şu dünyada seni annen baban kadar kimse iyiliğini isteyemez. pişman olacağını bildiğin şeylerin peşinde koşturma bence.

babanın "benim için ısınmadı" diye sana yumuşakça ve bir babaca aktardığı durumda gerçekler bence sizin duyunca üzüleceğiniz şeyler. kendisi yumuşatarak durumu size nazikçe aktarmaya çalışıyor. ailenin rızası olmayan çoğu durumdan bir hayır çıkmaz. şu dünyada seni annen baban kadar kimse iyiliğini isteyemez. pişman olacağını bildiğin şeylerin peşinde koşturma bence.
Tesekkur ederim aslinda gercegi bildigim halde kendime itiraf edemiyrm sanirim belkide yanlis olan gidisati kendimce sevdigim icin kapatmaya calisiyrm Rabbim hakkimda hayirli olani nasip etsin ve bu cikmazdan tez vakitte kurtuluyum :(

Back
X