Bence de neden olmazmış ki? Benim bone china misafir yemek takımı ve 6 kişilik günlük yemek takımım olmasına rağmen kütahyanın kendinden kabartmalı modellerinden 2 adet 6 kişilik alıp 12 kişilik takım bile yaptım. Misafirlerime de kullanırım diye. Herkes bi şeyler söyler bu dönemde ama önemli olan senin zevkin
Çok biliyormuş yengen, bence beğendiysen o olacak tabi ki. Çeyiz diye illa güllü dallı altınlı sırmalı şeyler mi olacakmış, yıllarca keyifle kullanacağın bir şey olsun tabi ki :)
canım yaa sen beğendiysen olur tabi herkesin zevki başka hem günlük eşyaya karışmıyolarmı sinir oluyorum
ben kullanıcam ya hayret bişey o çok bilmiş yengeye sana daha iyisinden çıkarırım merek etme de
Canim ceyizine hic karistirma onlari sen kullanacaksin ve beyaz tabak bende kullaniyorum harika oluyor :) fakat bir tavsiyem var bulasik makinesi kullanacaksan gunluk takimsa 12 kisilik olmali farkli desende olsa..evde 2 kisi olacaginiz icin makine hemen dolmuyor o yuzden 6 kisilik takim eksik gelir :) boyle yazdim ama belkide 12 kisiliktir takimin :)