Bu konuyu nasil acicam peki ona, uzulmesini hic istemiyorum, ve sonrada onu ozlersem ve pisman olursam diye korkuyorumBitmiş zaten. 6 yıl gitmez bu iş hepimiz biliyoruz. 6 yıl gitse evlilikten sonra gitmez. Siz çok uzatmadan bitirin bu işi sizin evleneceğiniz adam başka bi yerlerde ben bunu hissettim. Bunu bi düşünün.
Evet gercekten haklisiniz. Guzel huylarida cok var ama dedigim gibi yapilarimiz cogu noktada uyusmuypr ve artik beni eskisi kadar sevmediginide hissedebiliyorum. Ayni sekilde kendiminde. Peki beni simdi ne yapayim, nasil dile getiriyim bunu ikimizde hicbisey yokmus gibi rol yapiyoruz suan resmen. İkimizde aramizdaki sevgisizligin farkindayiz. Ne demeliyim, sonrasinda uzulmektende korkuyorum acikcasiSevgi tükenebilen bir duygu. Karşılıklı olarak aranızda sevgi kalmadıysa uzatmanın manası yok. Sandığınız kadar komplike bir durum değil bu. Evlenme lafları zaten gereksiz ve uçuk olmuş. Her görüştüğümüzle evlenecek değiliz. Nasıl 6 yıl sonra evleneceğiz diye fazla kasmışsınız. Zorla güzellik olmaz sonuçta.
Bu konuyu nasil acicam peki ona, uzulmesini hic istemiyorum, ve sonrada onu ozlersem ve pisman olursam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?