KARARSİZLİGİN ACİSİ.

beyzanur9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
10
3
86
27
Merhaba, uzun zamandir icimde tuttugum ama asla nasil bi yol cizmem gerektigini bilemedigim bi konuyu sizinle paylasmak istiyorum. Gercekten beni kendinizin yerine koyarak ve mantikli olarak bana yardimci olursanim cok sevinirim. Benim 1,5seneye yakindik bi iliskim var. İlk baslarda tabiki hersey cok guzel ve mukemmeldi. O benim icin en mukemmel erkekti. Ama simdi hersey gercekten cok degisti. Aramizda ne bir sevgi nede bi saygi kaldi. İkimizde farkli sehirlerdeyiz gorusemiyoruz, mesajlastigimiz zamanlardada cogu zaman tartisiyoruz ve gercekten yapilarimiz hic uyusmuyor. Bana artik ne beni sevdigini soyluyor nede hissettiriyor gercekten hicbir duygu belirtisi yok artik. Sadece gunaydin nasilsin iyiyim iyi gecelr arada bi atismalar filan o kadar. Zaten soguktu bana karsi, ama son haftalarda aramizdaki sogukluk iyice artti. sevgili gibi degiliz hic, seven hissettirir, erkek dedigin sahiplenir, arada bir kendini degerli hissettirir, ama yok, ot gibiyiz resmen. Sanki ikimizde artik hicbirsey hissetmiyor gibiyiz. Ben gercekten bilmiyorum, artik ne onun beni sevdigini dusunuyorum nede kendimin. Resmen birbirimizi kandiriyoruz suan. Hayatinda sevdigi birisi olan bi kisi normalde cok mutlu olur, onunla kendini degerli hisseder, ama biz arkadas gibiyiz ayni. Hatta arkadastanda kotu srtik, devamli tartisma. Ve bana cocuksu gelen cok huylari var vede gercekten artik sinirimi bozuyor. Devamli herseye trip atiyor. Suan universite okuyoruz ikimizde daha evlenmemize zaten nerden baksaniz 6yil kadar var. Simdiden boyle sıkıcılaştıysa hersey, allah askina bu iliski bunca sene nasil sursun? Bitirmeyede cesaret edemiyorum. Ama artik onunla mutlu degilim bunu cok net biliyorum. Sonrasinda uzulup pisman olmakta cok kotu. Napicagimi sasirdim ona nasil davrancagimi bilmiyorum artik yazsam bi turlu yazmasam biturlu resmen artik aramak bile istemiyorum telefonda cunku devamli bi sekilde kavga cikiyr ki zaten bana sevgilimle konusuyormusum gibi mutlu hissettirmiyorki. Aramizda ozel olan hicbirsey kalmadi. Ne yapmaliyim nasil bi yol izlemeliyim hic bu durumu yasadinizmi, ona cok sozler verdim zamaninda, bu yuzden bitirmeye cesaret edemiylrum. Ama boylede iki mumya gibiyiz. Duvar gibiyiz. Boye bi iliski cok anlamsiz ve sacma. Mutlu olamayacaksan ve seni degerli hisdettirip onunla kendini iyi hissedemeyeceksen o zaman bi insanin hayatinda olmasinin ne onemi varki?

Bitmiş zaten. 6 yıl gitmez bu iş hepimiz biliyoruz. 6 yıl gitse evlilikten sonra gitmez. Siz çok uzatmadan bitirin bu işi sizin evleneceğiniz adam başka bi yerlerde ben bunu hissettim. Bunu bi düşünün.

Ayrıl !
Kendi verdiğin karar için tasdik istiyorsan
Seni tasdikliyorum evladım ayrılabilirsin :KK30:

Bitmiş zaten. 6 yıl gitmez bu iş hepimiz biliyoruz. 6 yıl gitse evlilikten sonra gitmez. Siz çok uzatmadan bitirin bu işi sizin evleneceğiniz adam başka bi yerlerde ben bunu hissettim. Bunu bi düşünün.
Bu konuyu nasil acicam peki ona, uzulmesini hic istemiyorum, ve sonrada onu ozlersem ve pisman olursam diye korkuyorum :(

Sevgi tükenebilen bir duygu. Karşılıklı olarak aranızda sevgi kalmadıysa uzatmanın manası yok. Sandığınız kadar komplike bir durum değil bu. Evlenme lafları zaten gereksiz ve uçuk olmuş. Her görüştüğümüzle evlenecek değiliz. Nasıl 6 yıl sonra evleneceğiz diye fazla kasmışsınız. Zorla güzellik olmaz sonuçta.

Sevgi tükenebilen bir duygu. Karşılıklı olarak aranızda sevgi kalmadıysa uzatmanın manası yok. Sandığınız kadar komplike bir durum değil bu. Evlenme lafları zaten gereksiz ve uçuk olmuş. Her görüştüğümüzle evlenecek değiliz. Nasıl 6 yıl sonra evleneceğiz diye fazla kasmışsınız. Zorla güzellik olmaz sonuçta.
Evet gercekten haklisiniz. Guzel huylarida cok var ama dedigim gibi yapilarimiz cogu noktada uyusmuypr ve artik beni eskisi kadar sevmediginide hissedebiliyorum. Ayni sekilde kendiminde. Peki beni simdi ne yapayim, nasil dile getiriyim bunu ikimizde hicbisey yokmus gibi rol yapiyoruz suan resmen. İkimizde aramizdaki sevgisizligin farkindayiz. Ne demeliyim, sonrasinda uzulmektende korkuyorum acikcasi

Bu konuyu nasil acicam peki ona, uzulmesini hic istemiyorum, ve sonrada onu ozlersem ve pisman olursam diye korkuyorum :KK43:

Bunları yazabiliyorsan özlemezsin demektir, ilk o düşülen boşluk özlemek değil, bir iki aya kalmaz geçecek onu söyleyeyim. İlerde iyice dönülmez olur. Yine kavga çıkardığı bir anda söyleyeceksin gerçekten olmuyor artık çok sabrettim değişir diye de yazık etmeyelim birbirimize benim içimde sana karşı bişey kalmadı diyeceksin. Verdiğin sözlere de takılma ne evlenenler sözlenenler boşanıyor. Ayrıca söz tutulacak durum bırakmamış kendi bu hale getirmiş her şeyi. Söz tutmanı gerektirecek bir ilişki bırakmamış yani.

Durum boyleyken evliligi nasil dusunebiliyorsun. Evlendikten sonra cok daha zor olur ayrilman. Bile bile lades deme.

Son düzenleme:
çatçat diyeceksiniz, mutlu degılım deger görmüyorum, artık istemiyorum bıtsın yazacaksınız erkekleri bu kadar dusunmeyın hepsı aynı b.k sonuçta

Ben bu durumda, kendime işlence etmezdim ve ayrılırdım çünkü adam zaten bitirmiş gibi uzatmalardasınız sanki yada yanlıslıkla sevgilim diye hitap etsen o kim dicekmiş gibi gb... bosuna eziyet etme derslerine çalış.
Olacagı varsa daha doğru zamanda daha düzgün biriyle olsun...

Arada hiçbirşey yok.Evli bile değilsin.Niye kalacam diye kasıyorsun

Back
X