- 1 Kasım 2016
- 10
- 3
- 86
- 27
Merhaba, uzun zamandir icimde tuttugum ama asla nasil bi yol cizmem gerektigini bilemedigim bi konuyu sizinle paylasmak istiyorum. Gercekten beni kendinizin yerine koyarak ve mantikli olarak bana yardimci olursanim cok sevinirim. Benim 1,5seneye yakindik bi iliskim var. İlk baslarda tabiki hersey cok guzel ve mukemmeldi. O benim icin en mukemmel erkekti. Ama simdi hersey gercekten cok degisti. Aramizda ne bir sevgi nede bi saygi kaldi. İkimizde farkli sehirlerdeyiz gorusemiyoruz, mesajlastigimiz zamanlardada cogu zaman tartisiyoruz ve gercekten yapilarimiz hic uyusmuyor. Bana artik ne beni sevdigini soyluyor nede hissettiriyor gercekten hicbir duygu belirtisi yok artik. Sadece gunaydin nasilsin iyiyim iyi gecelr arada bi atismalar filan o kadar. Zaten soguktu bana karsi, ama son haftalarda aramizdaki sogukluk iyice artti. sevgili gibi degiliz hic, seven hissettirir, erkek dedigin sahiplenir, arada bir kendini degerli hissettirir, ama yok, ot gibiyiz resmen. Sanki ikimizde artik hicbirsey hissetmiyor gibiyiz. Ben gercekten bilmiyorum, artik ne onun beni sevdigini dusunuyorum nede kendimin. Resmen birbirimizi kandiriyoruz suan. Hayatinda sevdigi birisi olan bi kisi normalde cok mutlu olur, onunla kendini degerli hisseder, ama biz arkadas gibiyiz ayni. Hatta arkadastanda kotu srtik, devamli tartisma. Ve bana cocuksu gelen cok huylari var vede gercekten artik sinirimi bozuyor. Devamli herseye trip atiyor. Suan universite okuyoruz ikimizde daha evlenmemize zaten nerden baksaniz 6yil kadar var. Simdiden boyle sıkıcılaştıysa hersey, allah askina bu iliski bunca sene nasil sursun? Bitirmeyede cesaret edemiyorum. Ama artik onunla mutlu degilim bunu cok net biliyorum. Sonrasinda uzulup pisman olmakta cok kotu. Napicagimi sasirdim ona nasil davrancagimi bilmiyorum artik yazsam bi turlu yazmasam biturlu resmen artik aramak bile istemiyorum telefonda cunku devamli bi sekilde kavga cikiyr ki zaten bana sevgilimle konusuyormusum gibi mutlu hissettirmiyorki. Aramizda ozel olan hicbirsey kalmadi. Ne yapmaliyim nasil bi yol izlemeliyim hic bu durumu yasadinizmi, ona cok sozler verdim zamaninda, bu yuzden bitirmeye cesaret edemiylrum. Ama boylede iki mumya gibiyiz. Duvar gibiyiz. Boye bi iliski cok anlamsiz ve sacma. Mutlu olamayacaksan ve seni degerli hisdettirip onunla kendini iyi hissedemeyeceksen o zaman bi insanin hayatinda olmasinin ne onemi varki?