Kararsızlık beni çıldırtıyorrrr...

Babygirlll

Sevilde Sevme,Ağlama ağlat ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
159
267
18
Meraba kızlar 20 yaşındayım.Kısa süreli bi evlilik yaşadım.Bu evlilikten önce biriyle söz arifesinden dönmüştüm.ondan ben ayrılmıştım bazı sebeplerden dolayı.Çok pişman oldum onu terk ettiğime sonradan,şimdi onunla konuşuyoruz.Sadece iyi geceler,günaydın gibi şeyler çok samimi değiliz,Ben onunla olmayı çok istiyorum.Oda istiyor fakat geçmişte yaşadığımız ilişkide ondan ayrıldığım için ailesi olumsuz bakyormuş o yüzden oda çok kararsız görüşemiyoruzda hiç.O hiç evlenmemiş.aylardır böyle bu belirsizlik Napacağımı bilmiyorum.Sizce napmalıyım....

Son düzenleme:
Neden olmasın olur bence.Sorunlarınız ortadan kalkti ise aranızda aşk ve saygı varsa senin ve onun ailesinin bilmesi şartyıla tekrardan görüşmeye baslayabilirsiniz. MUTLULUKLAR

Neden olmasın olur bence.Sorunlarınız ortadan kalkti ise aranızda aşk ve saygı varsa senin ve onun ailesinin bilmesi şartyıla tekrardan görüşmeye baslayabilirsiniz. MUTLULUKLAR
Sağolun.
Yani ciddi birşey olmadan özellikle benim ailem böyle bişeye asla izin vermez onlar bilmeden mesajlaşıyorum.Oda ailesi istemediği için bi türlü emin olamadığı için bi ilişkiye başlayamıyoruz malesef nasipse olur artk,Rabbime bıraktım.Dualarınızı esirgemeyin lütfen....

Aile istemiyorsa olmaz. Erkekler eninde sonunda ailelerini dinliyorlar. Ciddi bir beraberlik istiyorsanız ayrılın bence.

Aile istemiyorsa olmaz. Erkekler eninde sonunda ailelerini dinliyorlar. Ciddi bir beraberlik istiyorsanız ayrılın bence.
Haklsnz sanırım oda o yüzden emin olamıyor.Biraz daha bekliyeceğim onu olmazsa bitiricem.2sene önce o çok isterken ben kararsızdım.Şimdide o kararsız.Yarın ne olacağı hiç belli olmuyor...

Her erkeğin kabullenecegi bi durum degil.hele aileler sorun eder evet.ama erkek çok aşıksa tınlamaz çevremde böyle örnekler var açıkçası.hatta birisi eski sevgilisi boşanınca bir çocuğuyla kabul edip evlendi.yani iş erkekte bitiyor.ama seninki böyle davranıyorsa umut verici degil o yüzden çok kaptırmayın kendinizi

Nezaman bosandin? Bence bosluktasin..
Olmamis seyi birkere daha denemek sacma. Yeni birileri ile tanis. Ayrica meslegin varmi? Simdi tekrar baktim daha 21 yasindasin yahu..acele etme. Kendini bul kendini tani..kendin icin birseyler yap. Bir hatadan oteki hataya suruklenme. Tek kal bir sure..

7 ay oldu boşanalı,ailem çok baskıcı tutucu okutmadılar bile.açıktan okuyorum şimdi.Sürekli evdeyim,çevremde yok zaten o çok İyi biri,seviyorumda onu bilmiyorum ama zaten birazdan ailemin baskılarından dolayı 19 yaşında sözlendim.Dahada baskı altına girdim yürümedi evlilik.Allahın izniyle Bi yuva kurmayı çok istiyorum.ama hayırlısı artk zamana bıraktım bnde zaten...

O evlenip boşanmamı sorun etmiyor.Geçmişte onu bn terk ettiğim için söz Arefe'sinde aileside istemediği için emin olamıyor hakkımızda Hayırlısı.. artık

Onun ailesi eskiden senin onu bırakmış olmana değil de şuan evlenip boşanmış biri olmana daha çok takabilir..

Onun ailesi eskiden senin onu bırakmış olmana değil de şuan evlenip boşanmış biri olmana daha çok takabilir..
Olabilir fakat kendiside ailesizinde geçmişte onu bıraktığım için istemediklerini söylüyor..Oda senin ailem tarafından kabullenememe durumun olurda sen olumsuz etkilenirsin diye sorun yaşayacağımızı düşünüyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…