- Konu Sahibi scrolllock
-
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu kararsızlık beni delirtti.
Sorun işimle alakalı;
Ben şuan Anadolu yakasında oturuyorum ve işim Avrupa yakasında, eşimin işi de avrupa da ailelerimizde..
Evlenirken eşim ısrarla anadolu da oturmamızı istedi ailelerden uzak olmayı tercih etti, işime geldi kabul ettim.
Son 5 aydır bi firmada çalışıyorum, herşeyinden memnunum birlikte çalıştığım bir kişi dışında.
Çok ağır bi işim yok, rahat bi ortam, çalışanlara alıştım.Maaşı da güzel.
Yalnız 5 aydır eşim alıp eşim bırakıyordu beni arabayla.
Ben burda çalıştığım sürece her ay 500 lira araba masrafı çıkıyor, eşim işinden oluyor, geç gitmek zorunda kalıyor gerçi kendi işi ama..
Tek başıma gelmem olası değil çünkü en az 3 vesait yapmam lazım ve saat 6 gibi evden çıkmam lazım yetişebilmem için.
Bi ara durumumuz çok kötüydü o yüzden denize düşen yılana sarılır hesabı girmiştim buraya.
Şimdi biraz daha toparlandık.
Eşim ısrarla 1300 lira maaş için hem 500 lira masraf yapıyoruz, hem de ben işimden geri kalıyorum çalışma diyor.
İşim çok çok iyi olduğu için karar veremiyorum.
Bi de benim kayınvalidem çok sosyal bi kadın, çalışmadığımda beni rahat bırakmaz biliyorum.
Sürekli gel git, kuranım var, günüm var gel vs..
Sizce ne yapmalıyım, işten çıkmalıyım?
Sadece çık ya da çıkma deseniz bile yeter, dışarıdan fikirlere ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için.:18:
anadolu yakasında iş bak madem ordan bulmaya çalış
eğer ihtiyacın yoksa her kadın evinde çalışmalı. kayınvalidenide kırmamak çin ara ara gidersin gönlü olsun diye
Ben işten çıkarsam o 500 lira mazot masrafı olmayacak çünkü eşim hergün kamyonla anadolu yakasından mal alıyor kamyonla.
Yani yolu bedavaya geliyor.
Ben akşamdan kamyonla eve gelirim sabahta malı alır avrupa yakasına geçerim diyor.
Ama şimdi sabah arabayla birlikte geçiyoruz avrupa yakasına o kamyonu alıp anadoluya geçiyo sonra tekrar avrupa yasında işine devam ediyor..
Biraz karışık oldu kusura bakmayın.
Ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben işten çıkarsam o 500 lira mazot masrafı olmayacak çünkü eşim hergün kamyonla anadolu yakasından mal alıyor kamyonla.
Ben akşamdan kamyonla eve gelirim sabahta malı alır avrupa yakasına geçerim diyor.
Ama şimdi sabah arabayla birlikte geçiyoruz avrupa yakasına o kamyonu alıp anadoluya geçiyo sonra tekrar avrupa yasında işine devam ediyor..
İşten çıkmayın, elinize hic para kalmasa bile sgknız ödenir. Evinizi tasıyın avrupa yakasına.
eğer ihtiyacın yoksa her kadın evinde çalışmalı. kayınvalidenide kırmamak çin ara ara gidersin gönlü olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?