İkinci kişiye çok da boş değilim. İlgiyi seven bir yapım var sevilmeyince de küsen. Aslan kadınıyım burçlara inanan varsa anlayacaktır huyumu. Bana ilgi gösteriyor bu kişi ve bunu seviyorum. Çok ama çok önceden sevdiğim bir eşyadan bahsetmiştim onu almış bana süpriz yaptı epey şaşırdım. Bu tarz tatlılıklara ihtiyacım varmış anladım. Zaman geçirdikçe sevgi güçlenmez mi?1 numaradan bir halt olmaz bence.
2 numaraya hiç mi hiç hevesin yok gibime geldi konu sahibesi. Bu adamla olursan hani ilişki olsun torba dolsun diye olursun sadece mutlu olacağını sanmam.
Bence maddiyatın varsa bu ara arkadaşlarınla bir tatile çık ya da yurtdışına bir tura git, kafan bu 1 numaradan bir uzaklaşsın. Yoksa durduğun yerde habire bu herifi düşünecek gibisin.
Teşekkürler :)Aynı bu şekilde bi arkadaş daha konu açmıştı önce o sandım seni ama 30 lu yaşlarındaydı o. Ona da genelde ikinciyi önerdik.
İkinci kişiye çok da boş değilim. İlgiyi seven bir yapım var sevilmeyince de küsen. Aslan kadınıyım burçlara inanan varsa anlayacaktır huyumu. Bana ilgi gösteriyor bu kişi ve bunu seviyorum. Çok ama çok önceden sevdiğim bir eşyadan bahsetmiştim onu almış bana süpriz yaptı epey şaşırdım. Bu tarz tatlılıklara ihtiyacım varmış anladım. Zaman geçirdikçe sevgi güçlenmez mi?
Tatile çıkıyorum yakın zamanda :) kafamı güzelce dağıtayım. Tatil sonrası daha sağlıklı düşüneceğim büyük ihtimalle.
Teşekkürler :)Madem öyle 2.ye bir şans ver derim. Olmazsa da olmasın kısmet:)
Farkı
farkındayım. Benimki takıntı gibi. Beni sevmemesini kabullenememek.
Aşk ı memnu Behlülün çık aklımdan Bihter çııık bağırışı gibi bir bağırış yapsam rahatlayacağım :)Elbette takinti. Hatta soyle bir laf var ya "Sen, kim? Köpek..."nasil istemez beni?
Tatilde umarim kafani dagitirsin ve bir daha aklina getirmezsin.
İkinciye de sans vermeni tavsiye ederim. Sonucta taniyacaksiniz birbirinizi. Olursa ne guzel, olmazsa baskasi...
kendimi sizin yerinize koyuyorum. şimdiye kadar bana ilgisini göstermeyen birinden soğurdum. sevsem bile nazımı çekmeyecek birine bir dakikamı harcamam.
aslında ilkinden vazgeçmeniz için yeterince sebep var ortada.
Evet benim o :)) aynı konu nerdeyseAynı bu şekilde bi arkadaş daha konu açmıştı önce o sandım seni ama 30 lu yaşlarındaydı o. Ona da genelde ikinciyi önerdik.
Konunuzla alakalı karar aldınız mı?Evet benim o :)) aynı konu nerdeyse
oluşur tabii de. İlişkilerde aynı veya benzer durumlarda olmak önemli. İkiniz de benzer hislerle başlamış olsanız tabii sevgi oluşur her şey olabilir. Ama o severken sen bir şey hissetmezken ikiniz için de sıkıntıli bir süreç olur. Seven kişi sürekli fedakarlık yapıyor sevmeyen bunları görmüyor. Hep daha fazlasını talep ediyor. Yanlış anlama sen böyle birisin diye demiyorum. Benim bu zamana kadar gördüklerim hep böyle oldu. Yine de karar senin ve sevgilinin kararı. Yalan olmasın ilişkinizde yeter.Sevgi zamanla oluşmaz mı? Onun ilgisini, çabasını gördükçe. Sevgisi içime işleyince? Kestirip atınca onu kaybedebilirim belki de. Her şeyi ama her şeyi düşünüyorum. Her ihtimali.
Henüz bir ilişkiye başlanmadı hatta aklımda ilk bahsettiğim kişi olduğu için kendimi tamamen bu kişiye veremiyorum. Tavsiyenizi anladım ama :) Teşekkürler :)oluşur tabii de. İlişkilerde aynı veya benzer durumlarda olmak önemli. İkiniz de benzer hislerle başlamış olsanız tabii sevgi oluşur her şey olabilir. Ama o severken sen bir şey hissetmezken ikiniz için de sıkıntıli bir süreç olur. Seven kişi sürekli fedakarlık yapıyor sevmeyen bunları görmüyor. Hep daha fazlasını talep ediyor. Yanlış anlama sen böyle birisin diye demiyorum. Benim bu zamana kadar gördüklerim hep böyle oldu. Yine de karar senin ve sevgilinin kararı. Yalan olmasın ilişkinizde yeter.
Acele etmemeye karar verdim. İkinci daha cazip geliyor. Birebir aynı durumdayız, sadece ilki benim duygularımı biliyor ve aklınca o da karşılık veriyorKonunuzla alakalı karar aldınız mı?
Teşekkürler :)Acele etmemeye karar verdim. İkinci daha cazip geliyor. Birebir aynı durumdayız, sadece ilki benim duygularımı biliyor ve aklınca o da karşılık veriyor
Öncelikle iyi bayramlar herkese. Sorunum şu uzun zamandır ciddi ilişki yaşamadım. Hep kısa süreli olan, ciddi olmayan düzeyde ilişkilerdi. Ciddiyetten kastettiğim evlilik şu bu değil, sevginin iyice hissedildiği takılmalık olmayan ilişki. İki sene önce tanıştığım biri vardı. Açıkçası ondan çok hoşlanıyordum. Bana sadece takılmalık gözle baktı. Hala da öyle. Kendisinin fiziki görünüşü, hayat görüşü tam istediğim gibi. Bu da onu kafama takmama neden oluyor.
Diğer kişi ise beni sevdiğine inandığım birisi. Fiziki olarak evet işte bu diyemeyeceğim ancak üzerime düşmesi,beni önemsemesi çok hoşuma gidiyor. Artık ilişki istediğim için de neden olmasın diyorum ancak aklımı ilk anlattığım kişiden kurtarmam lazım.
Sevgili kk kadınları lütfen neden iki kişi, sen biri sevsen iki olmazdı gibi yorumlar yapmayalım. Benim de ilgiye ve aşka ihtiyacım var hayatımın bu döneminde. Yalnızlıktan cidden sıkıldım. Sorum şu: ilk anlattığım kişi değişmez değil mi? Çabalamam sonuç verir mi yoksa ikinci anlattığım kişiyle mi iletişimimi sıklaştırmalıyım? Kararsızlığımdan dolayı kimseye ilgimi doğrudan veremiyorum çünkü pişman olmaktan, üzülmekten ve üzmekten korkuyorum.
İkinci bahsettiğimle akışına bıraktım. Yönlendirmeyi ondan bekliyorum, seyrini o belirleyecek.(davranışlar vs.) Teşekkürler:)İlki olmaz gibi geliyor bana, olsa bile ilişkide altta olan üzülen sen olursun bence. İkinciye de bir şans ver derim, ısınamazsan da ayrılırsın. Daha doğru kişiyle karşılaşmamışsın bence, birazcık daha sabır.
Mesaj atma dediniz ya ilk kişi zaten kontrol onda olsın istiyor. O istediği zaman konuşulacak o istediği zaman bir şeyler yapılacak. İpler onun elinde.Ben seni çok iyi anlıyorum benzer bir durumda ne yaptım biliyor musun? İki tarafa da umut vermedim çok sık görüşmedim genelde mesajlaşma aracılığıyla ve tamamen arkadaşça konuştum. Bir süre böyle devam ettim. İki taraf da kendini o süreç içinde gösterdi, aklımda hiç olmayan ama beni seven kişiyle daha mutlu olduğumu fark ettim diğer dengesiz ama aklımda olan kişiyi de engelledim geçtim. Bir daha da hiç düşünmedim. Çok odaklanma bırak değerlerini kendileri belirlesinler.
Mesaj atma dediniz ya ilk kişi zaten kontrol onda olsın istiyor. O istediği zaman konuşulacak o istediği zaman bir şeyler yapılacak. İpler onun elinde.
Akışa bırakıyorum. Zaman ne gösterecek merak ediyorum. Teşekkürler :)
Bir an önce bunu demek istiyorum. Aklımın onunla bulanmadığı gün zihnen özgürleşeceğim. :)O zaman zaten ikinci kişi sana yazıp ilgilendikçe sen de ilkine karşı "oldu paşam seveyim böyle aşkın ızdırabını" diyeceksin yavaş yavaş :) Bırak akışına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?