Kararsızlık,korku,ne hissettigini bilememe

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Daha önce burda konu acmistim.27 yaşındayım.25 yasında bir beyle tanistim.aramizda iki buçuk yaş var.Aileler aracılığı ile tanıştirildik. Bi hafta konuştuk be buraya geldi.Yuzyuze de görüşmüş olduk.
Görüşmenin özeti ise şu şekilde;
Giyim tarzını begenmedim.
Biraz cocuksu buldum.
Kendim kadar olgun bulmadım.
Çok istekli ve hevesli.Cocuksuligundan ötürü kırılabilir olumsuz bir durumda.
Duygusal .
Şimdi de olumlu özelliklerine bakalim.
Ince düşünceli
Merhametli
Vicdanlı
Isı gücü yerinde
Saygılı
Dürüst
Acik sözlü
Çiçeklerle gelmiş
Hafif utangaç
Sonuç ise nötr.Ne hissettiğimi bilmiyorum.aileler çok hevesli. Özellikle babam ki babam deyince akan sular durulur.Benim de bir tarafim bazen kıpır kıpır bazen geri çekilmeye hazir.bir tarafim kaçırma bi çocuğu diyor bir tarafim da vazgeç uzatma diyor.
Sizin değerli yorumlariniz nedir peki?

Yaşta sıkıntı yok bence.
Bir tarafın biraz çocuksu olması fena değildir sen olgun o olgun sıkıcı olur.
Hevesli olması da iyi seni beğenmiş demek ki ve senin için çaba harcayacak gibi.
Kötü dediğin özelliklerde ben pek kötü birşey göremedim canım. İyi özelliklere zaten laf yok. E baban da hevesli ne güzel.
Dene bence kestirip atma günden güne fikirlerin değişecektir elbette olumlu ya da olumsuz. Sonrasında ona göre davranırsın.
Ama mutlaka dene. Hem sadece ona değil kendine de bir şans ver:KK39:

Yaşta sıkıntı yok bence.
Bir tarafın biraz çocuksu olması fena değildir sen olgun o olgun sıkıcı olur.
Hevesli olması da iyi seni beğenmiş demek ki ve senin için çaba harcayacak gibi.
Kötü dediğin özelliklerde ben pek kötü birşey göremedim canım. İyi özelliklere zaten laf yok. E baban da hevesli ne güzel.
Dene bence kestirip atma günden güne fikirlerin değişecektir elbette olumlu ya da olumsuz. Sonrasında ona göre davranırsın.
Ama mutlaka dene. Hem sadece ona değil kendine de bir şans ver:KK39:
Çok haklisin.Ya evet olumlu özellikleri daha fazla fakat ben lise hayatımdan beri ailemden ayrı yasadim.ozgur bir kişilik yapım var.sanki onun bağımlı bir kişilik yapısı var. Duygusallik ve hassaslık da vsr.
Yani evlenene kadar ailesine evlendikten sonra da bana bağımlı olur.Aslinda fena sayılmaz ama karşıma da ilk defa çıktı bu tarz bir insan.

Çok haklisin.Ya evet olumlu özellikleri daha fazla fakat ben lise hayatımdan beri ailemden ayrı yasadim.ozgur bir kişilik yapım var.sanki onun bağımlı bir kişilik yapısı var. Duygusallik ve hassaslık da vsr.
Yani evlenene kadar ailesine evlendikten sonra da bana bağımlı olur.Aslinda fena sayılmaz ama karşıma da ilk defa çıktı bu tarz bir insan.
Ön yargılı olma. Dene konuş gezip tozun haline tavrına bak. Kendinde demişsin içim kıpır kıpır bazen diye. Belki de bağlanıp ayrılmaktan korkuyorsundur.
Sonra pişman olmamak tadına dene anın tadını çıkar olacağı varsa olur zaten çokçda kafanda kurma.

Bence bir şans ver çünkü bişey kaybetmesin ama şans vermezsen onu kaybedebilirsin :)

Kendimden örnek verim bende böyle biriyle tanistirildim gözüme batan da çok şey ı oldu aynı senin gibi ikilemde kaldım sonra dedim ne kaybederim devam ettim görüştüm

Allah'a çok şükür ki doğru tercihi yapmışım yoksa çok şey kaybedermişim :KK200:

Sonuç sözlendik:KK60:

Bence bir şans ver çünkü bişey kaybetmesin ama şans vermezsen onu kaybedebilirsin :)

Kendimden örnek verim bende böyle biriyle tanistirildim gözüme batan da çok şey ı oldu aynı senin gibi ikilemde kaldım sonra dedim ne kaybederim devam ettim görüştüm

Allah'a çok şükür ki doğru tercihi yapmışım yoksa çok şey kaybedermişim :KK200:

Sonuç sözlendik:KK60:
Hayırlı olsun..

Giyim tarzı degistirilmeyecek bişey değil.
Eşimin ilk pantolonlarini gormeliydiniz:olamaz:
Şimdi benim zevkim doğrultusunda çok iyi giyiniyor.

Bir adamda merhamet olmazsa olmaz, siz agladiginizda yan odada çekirdek citleyen bi öküz olmasın zaten. Saygılı dürüst demişsiniz bence bir şans vermelisiniz.
Erkeklerin çocuksu taraflarını torpulemek bizlerin elinde , degisebiliyolar.
E babanız da olumlu bakıyor , ben aile büyüklerinin gerçekten deneyimli olduklarını düşünüyorum , hangi baba kızının mutsuz olacağını bile bile onay verir...
Bence biraz daha devam edin , tanımak adına. ....

Vicdan ,merhamet ,dürüstlük... ilk buluşmada Bunların olduğuna nasıl karar verdiniz ...?
Zor olmadi acikcasi..yuzunden belli. Ama konuşmalarından da anladim.ben merhametiyim demedi tabi ki.sadece anlattığı olaylarda fark ettim..acikcasi çok da eminim.insanlarin kalbi yüzüne çok net yansiyor.

Biraz Zaman ver galiba korkuyorsun Oyle hisse kapildim. Tatli heycanlar bunlar ve ne dusunucegini bilemiyorsun. Ne kaybedersin ki biraz tani ve Cok erken simdi bi karar vermek. Giymine sen bir El atarsin. Inan insanin huyu ve karekteri onemli. Olgun bulmadim diyorsun Ama Sizin gibi olgun olsa Ozaman Cok monoton olmaz mi? Biraz cocuksu olsun hepimizin icinde vardir o cocuksu his. Bence Cok guzel ve tatli anlattin... Sans ver sen ve korkma

Biraz Zaman ver galiba korkuyorsun Oyle hisse kapildim. Tatli heycanlar bunlar ve ne dusunucegini bilemiyorsun. Ne kaybedersin ki biraz tani ve Cok erken simdi bi karar vermek. Giymine sen bir El atarsin. Inan insanin huyu ve karekteri onemli. Olgun bulmadim diyorsun Ama Sizin gibi olgun olsa Ozaman Cok monoton olmaz mi? Biraz cocuksu olsun hepimizin icinde vardir o cocuksu his. Bence Cok guzel ve tatli anlattin... Sans ver sen ve korkma
Haklısın canim.korkuyirum biraz.

Zor olmadi acikcasi..yuzunden belli. Ama konuşmalarından da anladim.ben merhametiyim demedi tabi ki.sadece anlattığı olaylarda fark ettim..acikcasi çok da eminim.insanlarin kalbi yüzüne çok net yansiyor.
Yine de zamanla tanırsın . Kişi anlattığı kadar değildir . Yüzü Nur gibi olup her türlü pisliği yapan çok . Zamanla tanırsın hoşuna gider ,seversen devam edersin . Kimsenin kalbi kırılmasın diye kendi hayatını ortaya koyma derim .gönlünce olsun her şey

Yine de zamanla tanırsın . Kişi anlattığı kadar değildir . Yüzü Nur gibi olup her türlü pisliği yapan çok . Zamanla tanırsın hoşuna gider ,seversen devam edersin . Kimsenin kalbi kırılmasın diye kendi hayatını ortaya koyma derim .gönlünce olsun her şey
Teşekkürler..

Burcu ne yengeç mi, evlenmek için güzel özelikler ancak kalbin ısınması da şart, yoksa ileride en güzel huyları bile sevgi olmadan gözüne batar

Back
X