kararsızlık korkular arzu

sen aslında kendi cevabını kendin vermşsin biraz objektif bakın
özel sektörün olumsuz yanlarından bahsetmişsin (sana göre diyelim)
e o zaman kazan kpss yi rahat rahat çocuğunada vakit ayır
4 ay ne ki yaa

Hamileliğin ilk 3-4 ayı yoğun bulantı ve aşırı halsizlik uykuya geçiyor
Yani sınava çalışamazsın eğer gebe kalırsan
Şimdi denesem zaten 4-5 ayı bulur gebe kalmam diye düşünüp işi şansa bırakma
Ilk korunmanız ilişkide gebe kalan çok biliyorum

inş tez zamanda iş bulursun cnm bende o yonde karar aldım gıbı cnm zaten en azından bu ayı gectım sonucta onlara ıyı bır gelecek hazırlamalıyız haklısın

sen aslında kendi cevabını kendin vermşsin biraz objektif bakın
özel sektörün olumsuz yanlarından bahsetmişsin (sana göre diyelim)
e o zaman kazan kpss yi rahat rahat çocuğunada vakit ayır
4 ay ne ki yaa

evettt beklıcem ben zaten cevabımı vermıstım kendım haklısın ama sanırım destege haklısın denmesıne ıhtıyacım vardı beklıyorum tamam

evettt beklıcem ben zaten cevabımı vermıstım kendım haklısın ama sanırım destege haklısın denmesıne ıhtıyacım vardı beklıyorum tamam

sen bilirsin canım en doğrusunu artık bunlar yorum
aile planlamasını kendin bilirsin

inş tez zamanda iş bulursun cnm bende o yonde karar aldım gıbı cnm zaten en azından bu ayı gectım sonucta onlara ıyı bır gelecek hazırlamalıyız haklısın

Evet, çok dogru söyluyorsun. Eskilerde iyi kötü bir maas ile geçinebiliyordu fakat simdi 2 maas ile bile zor geçiniliyor ve bebekler zaten pahali, bezler, biberon bebek odasi derken bekledikten daha çok para gidiyor.

Zaten baska bir üyenin dedigi gibi, sende konu basliginda biliyordun sorunun cevabini :) Sana bol sanslar diliyorum sinavda canim. Insallah iyi geçer :) ve insallah sinavdan sonra bebek hayalini gerçeklistebilirsin :)

tesekkur ederimmmmm canım sanada bol bol büsbüyük şans diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…