kararsızlık.. lütfen yardım edin..

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlar :( ve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?

merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlar :KK43: ve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?

Bu iş olmaz.. Kimse için kapanılmaz.
Kapansan bile ilerde yine açılırsın. Çok gördüm böylelerini..

1,5 aylık bir ilişki ilişki bile olamamış henüz.Seni tanımak yerine neden değiştirmeye çalışıyor.Belki o seni tanısa kapanmanı istemeyecek.Ti Allam zorla olcak iş değil ki bunlar.İstemediğin gün gibi ortada.Ne diyelim sana biz.

EGER TAMAMEN FITRATINIZA TERSSE YAPMAYIN BUNDAN DOLAYI MUTSUZ OLACAGINIZA INANIYORSANIZ AMA BENCE KÖTÜ BIRSEY ISTEMIYOR ANLADIGIM KADARIYLA ANLAYISLIDA BIRI SIRF BU YUZDEN REDDETMEKDE OLMAK BENIM TANIDIKLARIMDAN BIR ABLA BILDIGINIZ ACIKTI AMA BILDIGINIZ ACIK DAHA SONRASINDA ESIYLE TANISTI EVLENDI KAPANDI NAMAZINDA ŞUAN ŞÜKÜR EDİYOR KARSILASTIRDI DIYE MUTLULAR .EGER SİZDEN AHLAKSIZLIK İSTİYORSA REDDEETMEYI DUSUNUNDERIM VEYA ASIRI KISKANCSADA REDDEDIN DERIM AMA KAPANMAKDAN KÖTÜ BIRSEY DEGIL Kİ ...ZAMANLA DA DIYORSA ZORLAMIYORSA KUÇUK KUÇUK BASLARSINIZ HAZIR HISSSETTIGINIZDE KAPANIRSINIZ .

1,5 aylık bir ilişki ilişki bile olamamış henüz.Seni tanımak yerine neden değiştirmeye çalışıyor.Belki o seni tanısa kapanmanı istemeyecek.Ti Allam zorla olcak iş değil ki bunlar.İstemediğin gün gibi ortada.Ne diyelim sana biz.
haklısın canım bunu ben de söyledim ona istemiyorum bana uzak diye, ama o ısrarla sen o bilince gelince kendin isticeksin diyo :(

EGER TAMAMEN FITRATINIZA TERSSE YAPMAYIN BUNDAN DOLAYI MUTSUZ OLACAGINIZA INANIYORSANIZ AMA BENCE KÖTÜ BIRSEY ISTEMIYOR ANLADIGIM KADARIYLA ANLAYISLIDA BIRI SIRF BU YUZDEN REDDETMEKDE OLMAK BENIM TANIDIKLARIMDAN BIR ABLA BILDIGINIZ ACIKTI AMA BILDIGINIZ ACIK DAHA SONRASINDA ESIYLE TANISTI EVLENDI NAMAZINDA ŞUAN ŞÜKÜR EDİYOR KARSILASTIRDI DIYE MUTLULAR .EGER SİZDEN AHLAKSIZLIK İSTİYORSA REDDEETMEYI DUSUNUNDERIM VEYA ASIRI KISKANCSADA REDDEDIN DERIM AMA KAPANMAKDAN KÖTÜ BIRSEY DEGIL Kİ ...ZAMANLA DA DIYORSA ZORLAMIYORSA KUÇUK KUÇUK BASLARSINIZ HAZIR HISSSETTIGINIZDE KAPANIRSINIZ .
işte sorun şu ki benim içimden kesinlikle gelmiyor, öyle hayal edince kendimi ürperiyorum..

merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlar :KK43: ve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?

Kapanma konularına gerek ailesel yapı gerekse kendi düşünce şeklin olarak uzaksan ..
Mutlu olamazsın bence .. Seni olduğun gibi sevecek biriyle ancak mutlu olabilirsin .

Back
X