Kararsızlık mı,cesaretsizlik mi bilmiyorum

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Delirmek üzereyim. Hayatımda önemli olan şeyler için inanılmaz kararsızım.Ya da cesaretsizim Ama öyle böyle değil. 10 yıllık evliyim. Her yıl bir sonraki yıla ertelemekten henüz çocuk yapma kararı veremedik. Memleketime 850 km uzakta öğretmenim.12 yıllık öğretmenim.Her tayin döneminde ya daha kötü bir okul ilçe olur diye düşünmekten 12 yıldır memleketime tayin isteyemedim.Allahtan evlenmişim. Nasıl karar vermişsem artık. Ne yapayım, ne edeyim, neden bu kadar korkak oldum hiç bilmiyorum. Ben üniversitede aşırı gözü karaydım.Diğer konularda yine öyleyim ama bebek ve tayin konusunda hep erteleme.

demekki kendini hazır hissetmiyorsun. hazır hissetsen gözün bişey görmeden yaparsın çocugu. tayin işine yorum yok.

Daha kötü okul olur diye 12 sene ne demek ya artık memleketinize dönmesenizde olur yani yabancılaşmışsınızdır memleketinize. Çok ilginç geldi bana konunuzu takip edeceğim. çocuk isteğinizide aynı şekilde ertelemişsiniz yıllarınız öylece geçmiş. Hayır, çocuk yapmak hayatınızın amacı olmalı demiyorum ama ifade etme şeklinizden istediğinizi ama cesaret edemediğinizi anlıyorum.Evliliğinizde mutlu musunuz?

Ben de öyle düşünüyordum başlarda, ama 10 yıldır hani ne zaman hazır hissedeceğim.Bebekleri görünce zaman zaman benim de olsa diye hayal kuruyorum. Ama iş ciddiye binince hep ileri tarihlere erteliyorum. Eşime de diyorum tehdit et beni, boşanırım de diyorum ama o da gerçek gibi olmuyor.

Allah iyiliğini versin emi.Eşine tehdit et beni mi diyorsun.
Belki hazır değilsinizdir.
Yahu şu kazayla yapanlara sesleniyorum bu bacımıza bir yol gösterin KK hatunları

Peki kendinizle barışık biri misiniz? Belki cesaretsizlik diye adlandırdığınız şey muzminleşmiş bir depresyondur. Belki profesyonel bir yardıma ihtiyacınız vardır. Hem belki daha kotu bir ilçeye gitseniz bile tebdili mekan size iyi gelecektir.

Çok ilginç. Gerçekten çocuk istiyor olsaydınız hiç bir şey bu isteğinizin önüne geçemezdi kaldıki 10 yıl gîbi bi süreden bahsediyorsunuz. Çünkü çocuk özlemi bambaşka ve oldukça kuvvetli bir duygu. Tayin konusunda yorumum yok zaten bu gidişe nerdeyseniz şuan oralı olacakmışsınız gibime geldi.

Kaç yaşındasınız? Anne olmak kadar güzel bir duygu yok ama herkes anne olmak zorunda da değil. Gerçekten istiyor musunuz önemli olan o. Bir gün olmasını istiyorum diye düşünüyorsanız da yaşınız çok geç olmadan cesaret gösterin derim. Hakkınızda hayırlısı

tehdit et beni kısmı iyimiş:)) eşin baskı yapmıyomu artık çocuğumuz olsun nereye kadar böyle diye? 12 sene ne demek ya psikolojk destek alsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…