Kararsızlık=mutsuzluk..yardıımm

böyle konuları okudukça ağlamadan duramıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
keşke biz kadınlar bukadar dürüst iyi niyetli ve ölümüne sevmesek bağlanmasak.... çünkü sonun da olan yine bize oluyorr.. neyse ki artık çoğu kadın kendi ayakları üstünde durabiliyor duruma geldi.. eski kadınlar gibi sırf kurtulmak adına tekrar evlenmek zorunda kalmıyorlar. benim teyzem mesela 35 yaşında kalp krizinden den öldü onun hayatı tam bi dram dı 3 ewlilik yaptı hemde 3 evliliğindede istiyormusun die sorulmadan :14::14::14::14::14: 1. ewliliğinden 3 çocuk en son ki evliliğinden 2 çocuk bıraktı arkasından. ve genç yaşta daha fazla sıkıntılara dayanamayıp öldü :14::14::14::14::14: canım teyzem.. çok sıkıntılar çekti.. üstelik hep te babası yaşındakilerle ewlendirildi........... beterin beteri var canım unutma.. şimdi bence sen bir sirkelen arkadaşım en azından yalnız değilsin Allah bağışlasın bir evladın var.. kimse olmasada onun varlığı yetmez mi sana :) ewet çok zor yaşadığın durum ama atlatmak zorundasın daha fazla o eşin olcak adama karşı ezilme bence senin gücünü görüpte belki birgün utanır yaptıklarından... Rabbim yar ve yardımcın olsun......

evet doğru okudunuz eşinizi destekliyorum söylediği bir cümlede .oda sizin güçlü olduğunuz ve bu kötü günleri geride bırakıp çok mutlu olacağınız:))gülümseyin hadiiii....

sudan çıkmış balığa dönmek,yeni bir hayata başlama korkusu,yaşananları kabullenmenin zorluğu,gururun kırılması,emek verdiğin bir yuva ve insanın inanılmaz değişimi..aynısı anneme de olmuştu bunların...ama uymuyorsa mecbursun kaldırıp atmaya..herkesin bir yerinden elbet başlıyor hayatın..hemde öyle başlıyorsun ki iyi ki gitti diyorsun.panter kesiliveriyorsun resmen..eninde sonunda kırıklık kırıp geçen karşı tarafa kalıyor.hemde istisnasız..

o kırıp geçen yuvam demeyen ama en sonunda pişmanlıkla tırım tırım kıvranan kocaların sonu istisnasız aynı..ne ekersen hayatta onu biiçiyorsun çünkü..nasıl değişti birden değil mi?onu şu anda eş olarak değil ayağını kaydırmaya düşman olarak gör.
.parayı bulup 2 kadın yüzlerine kırıtınca hemen de kendilerini birşey zannediyorlar değil mi?ama o evli adamın masum yavrusunun gözyaşına bakmayan iğrenç kadınlar bana ne için bakar diye düşünmezler?ya o kadın?karısına çoluğuna çocuğuna 3 kuruşu çok gören adamın aynısını yarın öbür gün bana yapmayacağı ne malum demezlerama elbet tepelerine inecek olan ilahi adalet var....

bir zamanlar soyadını verdiği,aynı hayatını paylaştığı çocuğunun annesine 3 kuruş için iftira atmaktan çekinmeyen iğrenç bir adamı(insan demeye dilim varmıyor) eş olarak görme.baban niye kaptırdın diyor ki adam kendi gitmek istedi sonuçta.bence kimsenin lafına takılma sen.adam rüya aleminde şeyinin peşinde umursamıyor bile çocuğunu..hakkını fazla fazla al.çocuğunun geleceğini düşün..aman yeter artık deme..

cnm şuan yaşadıklarımı okadar güzel özetlemişsin ki
inşallah ilahi adalet en kısa zamanda yerini bulur çünkü ben bu yaşadıkları hak etmedim 11 yılımı verdim eşime ve ailesine
6 aydır okadar ağır şeyler yaşattılarki bana ben onlara hiçbirşey yapmadım,hakkımın zerresini helal etmiyorum hiçbirine..onlarında yuvaları var tek dileğim aynısını onlarda yaşasın başka bişey istemem..kızkardeşi oda evli, o aldattığı kadınla tanışıyor ve arkadaş oluyor abisi evli ve çocuğu var.aileside tanışıyor buna göz yumuyorlar nasıl yaparlar ben onlara anne baba dedim,saygıda kusur etmedim...birkere bile aileme ve bana gelip okadar yılın ve torunlarının hatırına konuşmadılar,kızım napıyosun nasılsın demediler
allaha havale ettim bende

böyle konuları okudukça ağlamadan duramıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
keşke biz kadınlar bukadar dürüst iyi niyetli ve ölümüne sevmesek bağlanmasak.... çünkü sonun da olan yine bize oluyorr.. neyse ki artık çoğu kadın kendi ayakları üstünde durabiliyor duruma geldi.. eski kadınlar gibi sırf kurtulmak adına tekrar evlenmek zorunda kalmıyorlar. benim teyzem mesela 35 yaşında kalp krizinden den öldü onun hayatı tam bi dram dı 3 ewlilik yaptı hemde 3 evliliğindede istiyormusun die sorulmadan :14::14::14::14::14: 1. ewliliğinden 3 çocuk en son ki evliliğinden 2 çocuk bıraktı arkasından. ve genç yaşta daha fazla sıkıntılara dayanamayıp öldü :14::14::14::14::14: canım teyzem.. çok sıkıntılar çekti.. üstelik hep te babası yaşındakilerle ewlendirildi........... beterin beteri var canım unutma.. şimdi bence sen bir sirkelen arkadaşım en azından yalnız değilsin Allah bağışlasın bir evladın var.. kimse olmasada onun varlığı yetmez mi sana :) ewet çok zor yaşadığın durum ama atlatmak zorundasın daha fazla o eşin olcak adama karşı ezilme bence senin gücünü görüpte belki birgün utanır yaptıklarından... Rabbim yar ve yardımcın olsun......

başınız sağolsun üzüldüm teyzenize..öyle tabi beterin beteri var çok şükür halime...kızım benim hayat kaynağım onunla birlikteyken dünyanın en mutlu insanı oluyorum,beb evliliğimin ilk yıllarında bebek istemedim eşim çok saldırgan ve agresifti...bazı şeyler biraz daha oturdu zmanla bende güvendim ona...4 yıl sonra istedimbebek ilk yıl olmadı ben çok korktum hiç olmayacak diye ama çok dua ettim çok yalvardım,ağladım,kızım...benim dualarım o gözyaşlarım,rabbimin bana en güzel hediyesi

hergece onun saçlarını okşayarak uyutuyorum,kokluyorum bütün sıkıntılarımı unutuyorum.banada çok düşkün öper,sarılır..şükür çok şükür
allahım isteyen herkese versin çocuk
keşke bir işim olsaydı,ondan birşey istemek kadar bana ağır gelen,beni ezen olay yok..inş bu kabus biter biran önce

boşanıp,boşanmamanız aranızda olan mevzular Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..lakin sizin gibi çok güçlü bir insanın kendisine olan güveninde zedelenme olması beni çok üzdü..javelin sizi yine kendinden emin ve güçlü görmek istiyorum..

onu hayatımın merkezine koymuşum oda çıkıp gidince bu hale geldim işte..bende farkındayım kendime zarar verdiğimin..inş biran önce toparlarım kendimi,yaşadığım süreç çok ağırdı sadece son karar aşamasına geldim,hakkımda hayırlısı neyse rabbim onu versin bana
çok tşkler güzel dilekleriniz için:16:

Babanın dediği düşünmeden söylenmiş bir söz. Tabi ki paranı alıp hayatına bakacaksın. Ömür boyu adama çektirmek için boşanmam deyip sinir stres içinde mi yaşayacaksın. Madem eşinin teklifi ile senin isteklerin arasında pek fazla fark yok anlaşmalı boşanmayı kabul et, kestir at, yarayı kangrene çevirme... Sana da çocuğuna da günah...

Doğru söylüyorsun arkadaşım,kangrene döndü artık tüm vücudumu sarıyor..Allahım o gücü versin bana

allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin

kul yaşayacaklarını görmeden asla mezara girmezmiş

ayrıca kendinizi dul diye nitelendirmeyin elinizi öpen alır

o kaybettiklerine yanarda ozaman siz umursamazsınız bilee

şuan eşiniz kapılmış gidiyor yelkenli kıçı kırık tekneye

peki o kıçı kırık teknee daha daha iyisini bulunca

kıçına tekme atmayacakmı bu tarz kadınlar böyledir

yer yer bitirir maddi manevi sömürür hadi eyvallahh

ozaman keser döner sap döner gün gelir hesap döner

gönlünüzü rahat bırakın şu dünyaa 3 günlük bir erkek için

yıkılıp kahırlanıp üzülmeyee inanın ki hiç değmezz

bu sözlerimi boşandıktan 6 ay sonra anlarsınız

yolunuz açık olsun

onu hayatımın merkezine koymuşum oda çıkıp gidince bu hale geldim işte..bende farkındayım kendime zarar verdiğimin..inş biran önce toparlarım kendimi,yaşadığım süreç çok ağırdı sadece son karar aşamasına geldim,hakkımda hayırlısı neyse rabbim onu versin bana
çok tşkler güzel dilekleriniz için:16:

javelin ben bütün konularını okudum
son durumu ne olduğunu merak ediyorum
boşandınız mı ?

javelin ben bütün konularını okudum
son durumu ne olduğunu merak ediyorum
boşandınız mı ?

hayır hala bitmedi mahkememiz devam ediyor..duygusal olarak içimde bitirdim ben yani kabullendim artık herşeyi...anlaşmalı boşanmak istiyorum ama ona söyleyeceğimi bilmiyorum ..cesaretim yok:50:

öncelikle eşinin mal varlıkları kendi üzerindeydi de son birkaç ayda mı başkasına geçirdi bu önemli çünkü eğer boşanma davasından hemen önce yada dava açıldığı an itibarıyla sattıysa malları yada satış gösterdiyse bu malların satışının iptalini yada satıştan pay alabilirsin ama malları bundan önce uzun bir zaman önce başkasının üzerindeyse hak iddia etmen zor. gelirini düşük gösterdi demişsin eğer harcamalarını -kira bedeli faturalar, arabası varsa araba vergileri giderleri tatil yapıyorsa bunların zamanları ve ödemelerine ulaşırsan- gösterebilirsen gelir gider dengesindeki açıkla düşük gelir gösterdiğini ıspatlar ve ona göre nafaka ona göre tazminat alırsın aldattığını kabul ettiyse zaten tazminat ödeyecek bu yukarıdakileri gösterebilirsen anlaşmaya yanaşacaktır ve kızın kaç yaşında velayet ona göre belirleniyor ki kızını istediğini sanmıyorum alıp başına bela etmez böyle insanlar en azından yeni kadın istemeyecektir kalbin o konuda rahat olsun. Allah yardımcın olsun ama aklını başına al ondan artık sana koca olmaz sen yeni bir yol çizeceksin kızınla kendine Allah kapı açacaktır kalbini ferah tut.

öncelikle eşinin mal varlıkları kendi üzerindeydi de son birkaç ayda mı başkasına geçirdi bu önemli çünkü eğer boşanma davasından hemen önce yada dava açıldığı an itibarıyla sattıysa malları yada satış gösterdiyse bu malların satışının iptalini yada satıştan pay alabilirsin ama malları bundan önce uzun bir zaman önce başkasının üzerindeyse hak iddia etmen zor. gelirini düşük gösterdi demişsin eğer harcamalarını -kira bedeli faturalar, arabası varsa araba vergileri giderleri tatil yapıyorsa bunların zamanları ve ödemelerine ulaşırsan- gösterebilirsen gelir gider dengesindeki açıkla düşük gelir gösterdiğini ıspatlar ve ona göre nafaka ona göre tazminat alırsın aldattığını kabul ettiyse zaten tazminat ödeyecek bu yukarıdakileri gösterebilirsen anlaşmaya yanaşacaktır ve kızın kaç yaşında velayet ona göre belirleniyor ki kızını istediğini sanmıyorum alıp başına bela etmez böyle insanlar en azından yeni kadın istemeyecektir kalbin o konuda rahat olsun. Allah yardımcın olsun ama aklını başına al ondan artık sana koca olmaz sen yeni bir yol çizeceksin kızınla kendine Allah kapı açacaktır kalbini ferah tut.

evet kendi üzerine mal varlığı var zaten tedbir koydurdum ama başka bir dalavere çevirirse bilmiyorum..gelirini düşük gösterme konusunda söylediklerini mutlaka kullanacağım,çok mantıklı geldi,kızım 7 yaşında ve bende biliyorum onu istemediğini zaten ilk davayı o açtı ve kızımın velayetini vermeyi kabul etti..sonraki savunmasında istemiş nispet olduğu çok belli zaten..artık koca olmaz ondan doğru söylüyorsun..inşallah bu yeni hayatımda herşeyi kolaylıkla atlatır düzenimi kurarım..çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve güzel temennilerin için

Back
X