Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sudan çıkmış balığa dönmek,yeni bir hayata başlama korkusu,yaşananları kabullenmenin zorluğu,gururun kırılması,emek verdiğin bir yuva ve insanın inanılmaz değişimi..aynısı anneme de olmuştu bunların...ama uymuyorsa mecbursun kaldırıp atmaya..herkesin bir yerinden elbet başlıyor hayatın..hemde öyle başlıyorsun ki iyi ki gitti diyorsun.panter kesiliveriyorsun resmen..eninde sonunda kırıklık kırıp geçen karşı tarafa kalıyor.hemde istisnasız..
o kırıp geçen yuvam demeyen ama en sonunda pişmanlıkla tırım tırım kıvranan kocaların sonu istisnasız aynı..ne ekersen hayatta onu biiçiyorsun çünkü..nasıl değişti birden değil mi?onu şu anda eş olarak değil ayağını kaydırmaya düşman olarak gör.
.parayı bulup 2 kadın yüzlerine kırıtınca hemen de kendilerini birşey zannediyorlar değil mi?ama o evli adamın masum yavrusunun gözyaşına bakmayan iğrenç kadınlar bana ne için bakar diye düşünmezler?ya o kadın?karısına çoluğuna çocuğuna 3 kuruşu çok gören adamın aynısını yarın öbür gün bana yapmayacağı ne malum demezlerama elbet tepelerine inecek olan ilahi adalet var....
bir zamanlar soyadını verdiği,aynı hayatını paylaştığı çocuğunun annesine 3 kuruş için iftira atmaktan çekinmeyen iğrenç bir adamı(insan demeye dilim varmıyor) eş olarak görme.baban niye kaptırdın diyor ki adam kendi gitmek istedi sonuçta.bence kimsenin lafına takılma sen.adam rüya aleminde şeyinin peşinde umursamıyor bile çocuğunu..hakkını fazla fazla al.çocuğunun geleceğini düşün..aman yeter artık deme..
böyle konuları okudukça ağlamadan duramıyorum
keşke biz kadınlar bukadar dürüst iyi niyetli ve ölümüne sevmesek bağlanmasak.... çünkü sonun da olan yine bize oluyorr.. neyse ki artık çoğu kadın kendi ayakları üstünde durabiliyor duruma geldi.. eski kadınlar gibi sırf kurtulmak adına tekrar evlenmek zorunda kalmıyorlar. benim teyzem mesela 35 yaşında kalp krizinden den öldü onun hayatı tam bi dram dı 3 ewlilik yaptı hemde 3 evliliğindede istiyormusun die sorulmadan1. ewliliğinden 3 çocuk en son ki evliliğinden 2 çocuk bıraktı arkasından. ve genç yaşta daha fazla sıkıntılara dayanamayıp öldü
canım teyzem.. çok sıkıntılar çekti.. üstelik hep te babası yaşındakilerle ewlendirildi........... beterin beteri var canım unutma.. şimdi bence sen bir sirkelen arkadaşım en azından yalnız değilsin Allah bağışlasın bir evladın var.. kimse olmasada onun varlığı yetmez mi sana :) ewet çok zor yaşadığın durum ama atlatmak zorundasın daha fazla o eşin olcak adama karşı ezilme bence senin gücünü görüpte belki birgün utanır yaptıklarından... Rabbim yar ve yardımcın olsun......
boşanıp,boşanmamanız aranızda olan mevzular Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..lakin sizin gibi çok güçlü bir insanın kendisine olan güveninde zedelenme olması beni çok üzdü..javelin sizi yine kendinden emin ve güçlü görmek istiyorum..
Babanın dediği düşünmeden söylenmiş bir söz. Tabi ki paranı alıp hayatına bakacaksın. Ömür boyu adama çektirmek için boşanmam deyip sinir stres içinde mi yaşayacaksın. Madem eşinin teklifi ile senin isteklerin arasında pek fazla fark yok anlaşmalı boşanmayı kabul et, kestir at, yarayı kangrene çevirme... Sana da çocuğuna da günah...
onu hayatımın merkezine koymuşum oda çıkıp gidince bu hale geldim işte..bende farkındayım kendime zarar verdiğimin..inş biran önce toparlarım kendimi,yaşadığım süreç çok ağırdı sadece son karar aşamasına geldim,hakkımda hayırlısı neyse rabbim onu versin bana
çok tşkler güzel dilekleriniz için![]()
javelin ben bütün konularını okudum
son durumu ne olduğunu merak ediyorum
boşandınız mı ?
hayır hala bitmedi mahkememiz devam ediyor..duygusal olarak içimde bitirdim ben yani kabullendim artık herşeyi...anlaşmalı boşanmak istiyorum ama ona söyleyeceğimi bilmiyorum ..cesaretim yok![]()
mesajımı aldın mı canım?
öncelikle eşinin mal varlıkları kendi üzerindeydi de son birkaç ayda mı başkasına geçirdi bu önemli çünkü eğer boşanma davasından hemen önce yada dava açıldığı an itibarıyla sattıysa malları yada satış gösterdiyse bu malların satışının iptalini yada satıştan pay alabilirsin ama malları bundan önce uzun bir zaman önce başkasının üzerindeyse hak iddia etmen zor. gelirini düşük gösterdi demişsin eğer harcamalarını -kira bedeli faturalar, arabası varsa araba vergileri giderleri tatil yapıyorsa bunların zamanları ve ödemelerine ulaşırsan- gösterebilirsen gelir gider dengesindeki açıkla düşük gelir gösterdiğini ıspatlar ve ona göre nafaka ona göre tazminat alırsın aldattığını kabul ettiyse zaten tazminat ödeyecek bu yukarıdakileri gösterebilirsen anlaşmaya yanaşacaktır ve kızın kaç yaşında velayet ona göre belirleniyor ki kızını istediğini sanmıyorum alıp başına bela etmez böyle insanlar en azından yeni kadın istemeyecektir kalbin o konuda rahat olsun. Allah yardımcın olsun ama aklını başına al ondan artık sana koca olmaz sen yeni bir yol çizeceksin kızınla kendine Allah kapı açacaktır kalbini ferah tut.