kararsızlık... ve gelecege dair zor seçim.!!

bana çok saçma geldi açıkçası.o olmazsa o,, o olmazsa bu.arkadaşın hint kumaşı falan sanırım ki paylaşılamıyor.erkeklerin bi çoğu iki arada kalmayı kabullenmez kabullenmemeli de bence.beni seçicek mi falan diye bi erkeğin düşünmesini hayal bile edemiyorum.ve en önemlisi evlenilecek kişi böyle seçilmez ki.pazardan kavun alıyormuşçasına.neyse arkadaşının gönlü kime kayıyorsa onu seçsin.azıcık mantık azıcık aşk çözer herşeyi:)

Son düzenleme:
İlla evlenmek zorunda mı?

Ayrıca annesi para ile evlenmesini istiyor.Hangi dine mensup olursa olsun..

Tuhaf..

Böyle şeyler zordur.

Annesi direk maddiyatı seçmiş daha ne olsun. Büyük konuşmayayım ama ben kızımı eskiden gece hayatı olan birine verirken 50 kere düşünürdüm ki diğer tarafta daha mazbut yaşayan biri varken hiiiç düşünmezdim bile.

kızda iq ve eq sorunu mu var ki anası yetmemiş size sormuş siz yetmemişssiniz buradaki kadınlara soruluyor. bi kere evlenmek zorunda mı? hadi diyelim zorunda, hangisini sevdiğine karar veremiyor mu? ufaktan verdi de annesi bak 1. daha iyi dediğin de hmm olabilir diyebilecek kadar da az mı sevgisi bağlılığı? kimle evlenecekse onunla bi ömür geçecek aynı yatağa girecek bu kız. kendisinin, duygularının hiç mi değeri yok aman kim olursa olsun onunla geceleri sarılır uyurum yeter ki evleneyim diyor?
burada verilen yorumların çokluk oranına göre seçecekse kocasını tombala çeksin daha iyi hem de kısa sürede olur. 3 cümlelik anlatılmış insanlar tanımayız etmeyız. ne bilelim kimi seçsin, evlilik bu yani fesuphanallah anlamadım resmen.

merhaba arkadaşlar... sızlere bırşey sormak istiyorum.. çok yakın bır arkadaşım var.. evlenmek üzere... ancak bazı takıldıgı yerler var.. daha dogrusu seçim yapmak zorunda.. evlılık konusunda seçim yapmak zor bırazda aile baskısı var bazı konularda.. şimdi size anlatayım.. hangısı daha dogru seçim olur..

bırıncsının : 27 yaşında, yurt dişinda okumuş, gece hayatını çok iyi yaşamiş, her hafta başka bır sevgilisi olmuş,tabi onları evlenılecek kız olarak görmemiş.. çok çapkınlık yapmiş biri.. sonunda evlenıp yuva kurmaya karar vermiş.. babası oldukça zengın bırı.. çok guzel işleri var.. kızın babasınıda yıllardır tanıyor zaten. hatta kızıda kucuklukten berı tanıyor.. ancak onlar alevi, kız tarafı sunnı.. kızın annesı sıcak bakıyor bu işe...

ikincisi ise: 33 yaşında unıversıte muzunu, kendı işi olan kendı halınde, inaçlarına baglı, hoş bir ailesi var.çok medenı bırı, aktıf her konuda.her turlu sportıf falıyetlere katılır.. çevresınde hakkında hıç bır şekılde tek kötu söz söyleyen yok.. halınden de bellı zaten.. çok efendı bırı.. kızı ise aynı mahalleden tanıyor.. ve istıyor 3 senedır.. kız bunu istiyor, ancak annesı digeri konusunda ısrarcı.. annesıne göre digeri daha mantıklı..

kız ise:25 yaşında, lıse mezunu, bu sene ünıversıteye gırecek.. guzel ve hoş bırı..
arkadaşım zor döneme girdi.. ve arada kaldı.. yuregı ve annesı arasında.. annesi ikincisi hakkında olur desede, sen bırıncıyı seç diyor.. ve karar verecek yakında.. sız olsanız ne yapardınız..

hicbirini :36:
üniversiteye baslicakmis, almanyaya gelse okuyamaz, kös kös evde oturup kocasinin vericegi 2 kurusa minnet edicek
okulunu mokulunu bitirsin sonra düsünsün evliligi

1-25 yaşında çok mu geç kaldıgını düşünüyor da evlenmek istiyor?2-Hem unv'ye gidip hem de evli mi olucak?Arkadaşına söyle koca olaylarına fazla takılmasın biz 2 şıkkı da okuduk çocukların ikisi de unv mezunu ve kendi nitelikleri olan insanlar ama arkadasının şu an da bir niteligi yok o yüzden ben arkadasının yerinde olsam unvye gider bir güzel okulumu bitirir daha sonra nitelikleri olan bir insan olurum eş adayları onun peşinde sıraya girsinler o eş adaylarının peşine düşmesin yaptıgınız gerçekten çok yanlış bu şekilde mi eş seçiliyor?Tabiki herkes mantıklı karar verip aşk evliligi yapmak ister ama 2 seçenegi de aklında düşündügüne göre ikisinine de aşık degil ve mantıklı davranmaya çalışıyor aklı sıra gece gelir kızlar senden resim isterler sende resmleri yüklersin yorum yaparız....hay Allahım ne günlere kaldık ya....

alıntı yapamayacagım topluca cevap verıyorum...

1-arkadaşım benım çok samımı ve herşeyımı paylaştıgım/paylaşan bırı... dogal olarak benden fıkır alması normal....

2- arkadaşım görucu usulu ile evlencek... çıktıgı olmadı.. belkı sıze tuhaf gelebilir ama hiç çıkmadı flortu olmadı
3- bır kızı bır bın kişi istr bır kişi alır...
4- ikisi ilede flortu ve vs olmadı.. ama uzun zamandır aileler bırbırını tanıyor..
5- evet evlenmek istyor.. ve bu çok dogal.. sadece artık son kararı vermek üzere..
ben burada sadece fikir almak istedım.. hayatının kararını elbette o verecek...
6- annesını çok sevemem çok menfaatçı bırıdır.. ama kızı dunyalar iyisi bırı..

ya kızlar acaba kımınle evlenıcek merak ettım valla evlenınce tekrar yaz buraya kararını:1::1:ama bence 2. nıye karar verememişkı cok basıt duruyor.ama tabı 1.daha yakısıklıysa onu begendıyse o baska...

1. adama bir kere hiç güvenmezdim her önüne gelenle yatmış demek ki sevmeden de birileiyle bir şeyler paylaşcak potansyele sahip bana göre. Evlenince niye bütün o yaşadığı caf caflı hayatı birden bıraksıki noluyor vahiy mi geliyor bu tür erkeklere . Hadi ilk başta bıraktı sonradan monoton bir hayattan sıkılmacağının eski hayatına dönmeyeceğinini garantisi mi var?

ikincisinde bıraz yaş farkı var.. o aklına takılıyor ve maddı durumuda gayet iyi...
bırıncının ise bır çok kızla öncesını yaşamış olması..

bence o kadarda yas farkı yok onemlı olan anlasabılmesı zaten erkekler kadınlara gore 5 yıl geriymıs:60::60::60::60:

1. adama bir kere hiç güvenmezdim her önüne gelenle yatmış demek ki sevmeden de birileiyle bir şeyler paylaşcak potansyele sahip bana göre. Evlenince niye bütün o yaşadığı caf caflı hayatı birden bıraksıki noluyor vahiy mi geliyor bu tür erkeklere . Hadi ilk başta bıraktı sonradan monoton bir hayattan sıkılmacağının eski hayatına dönmeyeceğinini garantisi mi var?

yorumuna sonuna kadar katılıyorum.. yurt dişinda, yurt içinde bır sayısız kız arkadaşı olmuş bırı eşine ne kadar sadık olabilirki.. ve böyle bır yaşama alışmiş bırının bunu bırakması bana zor bır ihtimal gibi gelıyor..

1.Tiplerinden bahsetmemişsin.
2.Birinciye haksızlık yapılıyor.Diğer adamın aldatmayacağı ne malum.Bu işler hiç belli olmaz.

Bence kız istihareye yatsın;ilahi adaletle seçsin hayırlısını.:66::66::66:

Back
X