Kararsızlık..

Büyıyen yataklardan varsa eger o sekilde oda yapabilirsiniz bence :) beşik olup sonrasında tek kişilik yatağa dönüşen formlar var sanırım.

Kıza ve erkege gidecek bi renkte seçerseniz mobilyaları da ileride farklı cinsiyette bi bebeginiz daha olduğu zaman da kullanırsınız. :)

Çocuk sahibi degilim tabi, sadece çevremden gördüğüm seyler bunlar :)

Büyıyen yataklardan varsa eger o sekilde oda yapabilirsiniz bence :) beşik olup sonrasında tek kişilik yatağa dönüşen formlar var sanırım.

Kıza ve erkege gidecek bi renkte seçerseniz mobilyaları da ileride farklı cinsiyette bi bebeginiz daha olduğu zaman da kullanırsınız. :)

Çocuk sahibi degilim tabi, sadece çevremden gördüğüm seyler bunlar :)

Evet karyola almaya karar verdim 5 yaşına kadar kullanır muhtemelen.. :) çok teşekkürler..

oda yine yapabilirsiniz
ama gidip de mobilyacidan 5-6 binlik kokoca bir takim alip odayi kuculterek yapmayin mesela
o kadar gosteris budalaligi gibi geliyo ki bana , kucucuk odaya devasa mobilyalari sigdiriyorlar , cocuk nerde oyniycak diyince de bön bön bakiyorlar

benim iki veledin de odasi var , ikisine de ikeadan dolap aldim , simdi oglum buyudu ama kuckken buyuyen besiklerden almistim , kizima da yataga donusebilen besik aldim mothercareden , montessori kitapligi ve oyuncak kutusu var
hepsi minik minik esyalar , cok yer kaplamiyorlar ortada da kocaman alanlari var oynamak icin

Ben sadece beşik aldım yAnımıza oğlumun odası boştu hali kapladım oyuncaklarını koydum hep orda oynadık tehlikeli değildi emekledi yürüdü koştu rahat rahat oynadı şimdi 3 yaşında sayılır genç odası aldık 4 günde alıştı odasına benimsedi iyiki bebek odası almamışım diyorum

Merhaba kk kulübü kadınları..
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum,çok kararsızım..
ilk hamileliğim ve tecrübesizim. Daha önce bebek odası yapmak konusunda çok kararlıydım ama şimdi son zamanlarda herkes bebek odası yapma kullanılmaz uzun bir süre,boşa yapmış olursun diyorlar. Eşim de aynısını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübeli olanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten bebek odası yapıp kullanmadınız mı ilk sene?

bebek yatağını büyükçe aldım ben iki katlıydı büyüyünce alt kata indirdim şimdi 7 yaşına yaklaşıyor hala aynı yatakta yatıyor. odasınada 6 aylıkken geçirdim o yüzden bebel odası gereksiz diyemem .

bebek yatağını büyükçe aldım ben iki katlıydı büyüyünce alt kata indirdim şimdi 7 yaşına yaklaşıyor hala aynı yatakta yatıyor. odasınada 6 aylıkken geçirdim o yüzden bebel odası gereksiz diyemem .

Bende odaya bir karyola almaya karar verdim. Önceden herşey olsun diye düşündüm süslü püslü bir oda istiyordum ama vazgeçtim karyola daha sonra da kullanılabilecek birşey. Biraz büyüsün odasını süslü püslü de yaparım :)

Ben cocuguma sadece yatak aldim, olan dolaba esyalarini yerlestirdim.. tumvocuklarima ayni cunku hem gereksiz gelio bana hemde evim buna musait. Ama cok kaliteli besiginin icine yatak aldim.. yattigi dosek hepsinden onemli cunku..

Back
X