- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Evet çok haklısınız ama uzaklaşmak istemiyorum okul bitince ayrı kalacağımNe aceleleri var yahu!!!
Önce elleri meslek tutsun, bir yurtdışına çıksınlar, tek başlarına ayakta dursunlar.
Burada onca hanım neler yaşadığını yazıyor ama ders alan yok galiba.
Çok küçükler daha, çok. 25’ten önce evlenmesinler.
Ayrı eve razı edebilirim aslındaEvlenmek için çok erken ...Adam zaten belli de ediyor kendini, pardon çocuk .Sinirlerine hakim olamıyorsa vay haline o kızın....hele kV KP ile bir yaşamayı yazmayım .
Ayrı eve razı edebilirim aslında
Bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum ama :-(Yaşları henüz küçük birincisi ikincisi fiziksel özelliklerine dil uzatması ayrı bir çirkinlik üçüncüsü herkesin içerisinde rencide etmek ne demek dördüncüsü kaç diye baskı yapıp aynı zamanda kendi ailesinin kurulu düzeni üzerine yerleşmeye çalışıyor ha birde evlenmeden şu maddi anlamda bir şeyler kabul edenleri kınamıyorum ama anlayamıyorum da yani ben olsam çok utanırım kaldı ki üst baş falan demissiniz bence oturması gereken çok şey varr evliliğe gelenee kadarrrr...
Benim aile çm istemiyo onun ki değilAyrı eve razi et tamam da kaçmak ne olacak? bu yaşta mantıklı gelebilir ama yaş ilerledikçe hata ettiğini, pişman olduğunu ve ailesinin reddetmesinden dolayi yaşadığı sıkıntılar ne olacak.
Ayri ev değil ki tek çözüm. Yaşınız küçük ikinizinde evlilik için çok küçük, sevgilin seni insanlar içinde rencide ediyor, fiziksel özelliğine takılıyor ve neden kacmak gibi saçma sapan bir isteği sunuyor senin önüne. Bu kadar kör olmayın.Ayrı eve razı edebilirim aslında
Ahhhhh ah, siz değil, anne-babanız suçlu. Anne-babanız gerektiği gibi yetiştirmiş olsaydı 19 yaşında evlilik yerine dünyayı, farklı kültürleri tanımayı isterdiniz. Bu yaşta evlenip sıkışıp kalacaksınız. OfffEvet çok haklısınız ama uzaklaşmak istemiyorum okul bitince ayrı kalacağım
Haklısın duygularını anlayabiliyorum ama bir şeyleri düzene sokmanız gerekiyor daha çok erken bu adımları atmanız için ha benide öyle büyük sanma yani 22 yaşındayım erkek arkadaşım banada baskı yapıyor tanıştır ailenle yüzük takılsın vesaire diye ama hala erken buluyorum eksikleri tartıp biçiyorum sen baya cesaretlisin aynı ev falan bilemedim karar senin iyi düşünBilmiyorum vazgeçmek istemiyorum ama :-(
Ya tek maddiyat değil artı yönleri çok fazla sadece dili biraz pisSanırım kuzeninin çocuğu bırakmamasının en büyük nedeni kendini maddi olarak rahatlatması doğruları konuşalım.İyi kötü bana bakar kafasıyla evlenilmez.Daha yaşın başın kaç allah aşkına senin ? Ayrıca çocuk vermezlerse kaç diyormuş daha ne kadar toy farkında değil misin ? Yarın evlendiği zaman olacakları söyleyelim ilgisiz eş,kayınvalide sorunları,çocuğun kuzeninden çok annesin ağzının içine bakması, küfürler hakaretler , olasılık içerisinde aldatılmalar.Şuan kuzenine herşey tozpembe geliyor ama kendine yazık eder.Sırf maddi olarak birkaç ihtiyacımı karşılıyor diye tüm hayat mahvedilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?