kararsızlık!!

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
iyi geceler
Konuyu kuzenim için açıyorum yorumları bizzat kendisi takip edip cevaplayacak.
Kuzenim 19 sevgilisi 20 yaşında üniversite öğrencisi ikisi de bu sene son seneleri ( önlisans)
Şimdi sorun şöyle, bayağı bir ciddiler evlilik falan istiyorlar kız çocuğunun ailesi ile falan tanışmış çok da iyi anlaşmışlar.
Kızın korkusu çocuk biraz dengesiz sinirlenince kızı herkesin içinde rencide ediyor. Kız bide zayıf kısa boylu kıza sürekli kilo al şöyle ol böyle ol gibi şeyler söylüyormuş kız da çok kırılıyormuş bu duruma ama çok seviyorum diyor.
Maddi açıdan her şeyi çocuk karşılıyor. Okul üst şu bu kızın bütün ihtiyacını anlayacağız.
İkinci sorun kız Manisalı çocuk Kayseri kızın babası örf adet töre kültürel farklılıklar açısından vermek istemiyor kızı, çocuk kaç diye baskı yapıyor.
Evlenirlerse kv kp kayın bir yaşayacak (bence tam bir felaket)
Tecrübeli bayanlar şunu öyle bi tokatlayın ki kendine gelsin size havale ediyorum iyi geceler

Evet çok haklısınız ama uzaklaşmak istemiyorum okul bitince ayrı kalacağım

Ne evliliği Allah aşkına, birde üniversite okuyorlar, kaçmak mı kalmış, çocuk gayet de ezecek kuzeninizi çok belli.

Yaşları henüz küçük birincisi ikincisi fiziksel özelliklerine dil uzatması ayrı bir çirkinlik üçüncüsü herkesin içerisinde rencide etmek ne demek dördüncüsü kaç diye baskı yapıp aynı zamanda kendi ailesinin kurulu düzeni üzerine yerleşmeye çalışıyor ha birde evlenmeden şu maddi anlamda bir şeyler kabul edenleri kınamıyorum ama anlayamıyorum da yani ben olsam çok utanırım kaldı ki üst baş falan demissiniz bence oturması gereken çok şey varr evliliğe gelenee kadarrrr...

Şu zamanda bu yaşta evlilik ??? Şimdiki aklım olsa 30 yaşında evlenirdim buraları iyi oku canim.kv kp beraber oturacaksin demek direk intihar ya..Acelen ne mesleğini eline al kendi paranı kazan aa zamane gecleride şaşırmış biraz ..

Bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum ama :-(

Daha 19 yaşında ne acelesi var acaba ?

Sürekli rencide edildiği,kaçarak evlendiği,herşeyi ben ödedim diyecek bir koca,kv ve kp ile aynı evde yaşadığı bir evlilik.
İyimser bi taraf yok malesef.
Ve tekrar yazıyorum henüz 19 yaşında

Herkesin içinde rencide etmesi,kilo al demesi bunları simdi yapanın evlenince nasil davranacağını tahmin edecek yastasin bence.

Sanırım kuzeninin çocuğu bırakmamasının en büyük nedeni kendini maddi olarak rahatlatması doğruları konuşalım.İyi kötü bana bakar kafasıyla evlenilmez.Daha yaşın başın kaç allah aşkına senin ? Ayrıca çocuk vermezlerse kaç diyormuş daha ne kadar toy farkında değil misin ? Yarın evlendiği zaman olacakları söyleyelim ilgisiz eş,kayınvalide sorunları,çocuğun kuzeninden çok annesinin ağzının içine bakması, küfürler hakaretler , olasılık içerisinde aldatılmalar.Şuan kuzenine herşey tozpembe geliyor ama kendine yazık eder.Sırf maddi olarak birkaç ihtiyacımı karşılıyor diye tüm hayat mahvedilmez.

Ayrı eve razı edebilirim aslında
Ayri ev değil ki tek çözüm. Yaşınız küçük ikinizinde evlilik için çok küçük, sevgilin seni insanlar içinde rencide ediyor, fiziksel özelliğine takılıyor ve neden kacmak gibi saçma sapan bir isteği sunuyor senin önüne. Bu kadar kör olmayın.

Evet çok haklısınız ama uzaklaşmak istemiyorum okul bitince ayrı kalacağım
Ahhhhh ah, siz değil, anne-babanız suçlu. Anne-babanız gerektiği gibi yetiştirmiş olsaydı 19 yaşında evlilik yerine dünyayı, farklı kültürleri tanımayı isterdiniz. Bu yaşta evlenip sıkışıp kalacaksınız. Offf

Bilmiyorum vazgeçmek istemiyorum ama :-(
Haklısın duygularını anlayabiliyorum ama bir şeyleri düzene sokmanız gerekiyor daha çok erken bu adımları atmanız için ha benide öyle büyük sanma yani 22 yaşındayım erkek arkadaşım banada baskı yapıyor tanıştır ailenle yüzük takılsın vesaire diye ama hala erken buluyorum eksikleri tartıp biçiyorum sen baya cesaretlisin aynı ev falan bilemedim karar senin iyi düşün

Ya tek maddiyat değil artı yönleri çok fazla sadece dili biraz pis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…