Kararsızlık

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Ayrıl barış şeklinde geçen 1 yıllık iliskimde sevdigim adam artık ailemden istemeye gelmek istiyor daha doğrusu ailesi baskiliyor. Ama ben ayrılıklar yaşadığımız icin sarsılan güvenimi toparlamak istiyorum hazır hissetmiyorum . Bu konudan dolayı aramız biraz limoni malesef.. Sizce ne yapabilirim teşekkür ederim

1 yıllık ilişki için ayrıl barış fazla olmuş. Bir ilişkinin içinde tereddutler varsa ciddi adımlar atılmamalı diyorum. Sizinki tereddütler içinde bir ilişki için umut aramak gibi. Sorunlu ilişkilerin sonu mutlaka geliyor.

Ben biraz daha zaman istiyorum ama sanırım ailesi ile arada kalıyor .. Kafamı toplayıp bi karar veremiyorum baskı gibi geliyor bana bu durum

Ne acelesi varmış ailesinin? Baskıya maruz kaldığınızı biraz daha rahat olmak istediğinizi belirttiniz mi?

Bence hemen karar verne daha evlenmeden bu kadar küslük olmuş evlenince de aynıları olur evlenince düzelir veya evlenince hallederiz deme hayat senin hayatın kimsenin mahvetmesine izin verme iyi düşün iyi karar ver bu adamla mutlu olabilcekmiyim bana katacağı şeyler ne ler eksileri neler onları tart derim sonra kararını ver Allah yardımcın olsun...

Allah razı olsun bende emin olamıyorum ciddi adım atmak için hazir hissetmiyorum ailesi hakkimda ne düşünür bilmiyorm hayırlısı

Allah razı olsun bende emin olamıyorum ciddi adım atmak için hazir hissetmiyorum ailesi hakkimda ne düşünür bilmiyorm hayırlısı
Eğer bu düşüncen varsa diyecek bişeyim yok ama onun ailesi böylemi düşünür böyle mı bakar deme sonuçta bu çocuk oyuncağı değil ömür boyu bir yol hakkında hayırlısı olsun inşallah dua et bol bol

önce siz kendinizden ve duygularınızdan emin olun sonra aile faslına geçersiniz

Çıkarken ayrıl küs durumundasin acaba evlensem mi diyorsun öyle mi?Aynı ev içine girince kavuşunca her şey oturacak sanıyorsan sanma aksine artık elimin altında oluyor.Eğer erkek arkadaşınla bir konuyu tartışıp geçmişe atabiliyorsaniz düşünün tabi ama yok biz bir yerde tıkanıp kalıyoruz diyorsan yapma sonra kendini burda konu açarken bulursun

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…