• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
280
127
648
İstanbul
Merhaba seminer çalışması için 7 işgünü okula gitmem gerekiyor.11 ve 6 yaşında iki çocuğum var bırakacak kimse olmadığı için memlekete gitmeye karar verdim ama ailem yaşlı virüs sebebiyle çok korkuyorum bişey olur ben bulaştırırım diye.burda kalsam ya çocukları evde bırakacağım bu seçeceği yapabileceğimi sanmıyorum.3 Aydır evdeyiz toplu taşımaya binip iki çocuğumu okula götürmek zorundayım ailem küçük bir ilçede babam camiye markete sürekli gidiyor burada bişey yok diyor gitsem mi kalsammı bilemedim uykularım kaçıyor orada okula gidip geleceğim maske takarım çok dikkat ederim ama bişey olursa Allah korusun🙏Burada kalsam otobüslerle git gel kapalı okulda çocuklarla 3 4 saat kalmak zorundayım evde bıraksam daha önce hiç kalmadılar bırakamam sanki

Babanız zaten sürekli dışarı çıkıyormuş. Onlar zaten bi karantinada değiller. Ben olsam giderdim. Evde tek başlarına duramazlar çünkü ve bakabilecek başka kimseniz de yokmuş.

Geçen hafta amcamlar gittiler kaldılar ben burada sinirleniyorum baba çıkma dışarı diyorum ama küçük bir yer çok insan yok camide 15 kişi ancak oluyor diyor

11 ve 6 yasinda iki çocuk evde tek kalamıyor mu ? Biz mi cok usluyduk bilmiyorum.Hele 11 yasindaki cocuk artik akillidir. Kücük değiller kalabilirler sonucta geceyi tek gecirmeyecekler. Semineriniz 6 saat falan olur. Normalde uslu cocuklarsa sıkıntı olmaz.

Hiç mi kimse yok bırakabileceğiniz? Komşu olur, komşu kızı olur.. bi hediye verirsiniz teşekkür amaçlı. Düzeni bozmaktansa birini ayarlayabilseniz daha iyi sanki.

Memlekete kendi aracınız ile mi gideceksiniz? Çok küçükler ben olsam ben de cesaret edemezdim yalnız bırakmaya. Komşunuz, arkadaşınız var mı size yardımcı olabilecek 7 gün için?

Belki online olur seminerler. Öyle bir muhabbet dönüyor çünkü vaka sayısı her geçen gün artıyor

Guvenilir izole bir komsu yok mudur cocuklara goz kulak olabilecek? 11 yas ve 6 yas cok da kucuk degil arada ugrayabilecek biri olsa evde kalamazlar mi?

Ailenizin yanına götürün.. babanız zaten sürekli dışarı çıkıyormuş. Yeterince önlem alırsanız bişey olmaz.

Biz 2 3 4 yaslarinda olan 3 kardeşi annem eve kitleyip giderdi sabahtan aksama kadar... komsuda anahtar olurmus gelip yemegimizi verip gidermis :) 11 yasinda cocuk kalabilir bence ama siz cocuklariniz daha iyi bilirsiniz

Back
X