- 17 Ağustos 2011
- 25.608
- 162.928
- 798
Bugün değerli değil, insanoğlu deli gibi ürüyor, Arabi ,Rusu, Azerisi akın akın Türkiye'ye yerleşiyor, belediyeler seçim vaadleriyle şehirden uzak yerleşim bölgelerine yatırımlar yapıyor,okullar açılıyor, OSB kuruliyor,civarına evler yapılıyor...birkaç araştırma yaptım bölgede o civarda değerli değilmiş diye duyumlar aldım . ne kadar doğru ne kadar yanlış fikrim yok
beş on sene sonra şehirler ilçeler daha da büyüyecek. İşte sattiginiz adam tam da o zaman zengin olacak:)
Bizim bir aile üyesi 95 senesinde İstanbul'dan coooook uzakta,Beylikdüzü diye bir yerde site yapılıyormus, oradan tuttu iki tane ev aldı, sudan ucuza. O zamanlar orada sadece tatilya diye bir şey vardı,başka da hiç bir şey yoktu. İki katlı arabayla yakınına kadar gidip inip bir otobüse bir minibüse binerdik de bir yoldan sonra onlar bizi almaya gelirdi. Böyle bir yer düşün. Yol yoktu desek yalan olmaz yani. Ama işte,insanın vizyonu olacak:) bir süre sonra şehir oraya dogru büyümeye başladı, metrobüs geldi, şu oldu bu oldu, şimdi onların bir dairesi bir buçuk,iki milyondan fazla ediyor (merak edip site adıni sahibinden'de arattim

Yani bakış açın çok yanlis yanlış.
Bakış açın kime benziyromus biliyor musun, hani meşhur derler ya 'ulan benim dedemin nisantasinda arsası varmış, satmış ,yemiş' diye saygı ile anılmayan dedeler vardır ya

(2040 yılında sizin kız temsili)